Искате ли Мъри Стоилов за национален.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Искате ли Мъри Стоилов за национален.

Мнениеот MoNteSo » 23 дек 2008 11:02

След като води националния отбор за мачовете с Беларус, доста хора казаха, че който и да е бил треньор е щял да ги спечели, което за мене е пълна глупост.Даже ако трябва да съм напълно честен в онези 2 мача играта и стила на отбора се бяха променили коренно, за малкото време, което имаше Мъри.Свалиха топката на земята, нямаше безцелни пасове напред, а само разигравания.Да, не се получаваха на 100%, но пак казвам за толкова малко време какво може да се иска повече ? А и начина по който Мъри се разправи с Бербатов ми хареса страшно!Постави го на мястото му и Митко почна да играе!Предполагам си спомняте страхотния му гол срещу беларусците.Голяма грешка бе това, че тогава той не се съгласи да води националния отбор, и според мен Мъри сега го осъзнава и иска да се поправи.От тук нататък има два вариянта:
Да се избере чужденец за много пари и да се очакват бързи резултати т.е. да се бориме за класиране още в този цикъл или да се избира между чужденец и Мъри, за да се изгради наново тима и да имаме добър отбор за квалификациите за Евро 2012(нещо, което трябваше да се направи отдавна) :roll:

п.п. защо по дяволите тема за националния отбор е във форума на цска !??!?!?!

karaibrahim

Мнениеот karaibrahim » 23 дек 2008 11:04

НЕ Е ПОДХОДЯЩ.ТОВА Е НАЙ-МАЛКОТО,КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ.ИЗГЛЕЖДА Е НАЙ-УДОБЕН НА ПЕРУКАТА И КУБЕТО.СЕГА ОСТАВА И МАЛКАТА ПЕРУКА ДА ПРОБУТАТ В НАЦИОНАЛА.СТАНА ЯСНО ЕДНО НЕЩО-МАФИОТИТЕ ОТ БФС НЕ ИСКАТ НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР ДА Е СИЛЕН.АБСОЛЮТНО НЕОБЯСНИМО Е ,НО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ТОЧНО ТОВА.ПЪРВО СЕ МОТАХА,ДОКАТО ДУХНАТ ПОД ОПАШКАТА НА МАРКОВ,СЕГА СЕ МОТАТ С НОВИЯ ТРЕНЕР....И НАКРАЯ-ХОП,МЪРИ!ДА ПРОЩАВА ХАСКОВСКИЯ ЕКСПЕРТ,НО ОЩЕ МНОГО ХЛЯБ ТРЯБВА ДА ИЗЯДЕ,ДОКАТО СТИГНЕ НИВОТО НА ХЕРО,ПАРО,ГОЧЕТО И ЧИЧО МИТКО.ПО-ОПИТНИ СА ,ДОРИ И ОВЧИЯ,АЛЕКСИЕВ ОТ МИНЬОРО И КОЛЬО МАСТИКАТА.
НА ТОЗИ ОТБОР Е НУЖЕН ТРЕНЬОР,КОЙТО ДА Е ГОЛЯМО ИМЕ В ГИЛДИЯТА.САМО С ПОДОБЕН МАЙСТОР МОЖЕМ ДА РАЗЧИТАМЕ НА НЯКАКВО ЧУДО В КВАЛИФИКАЦИИТЕ.

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 23 дек 2008 11:19

Ясно е че и Марчело Липи да сложат няма кой да ИГРАЕ,стига с тези илюзии Мъри не става за националния.трябва човек с опит и характер,той все още не е такъв,може да стане,но трябва време,нямаме...................БФС-МАФИЯ :twisted: :twisted: :twisted: ЗАТВОР ЗА ЛУПИ,БАТКОВ,Кубето и ПЕруката и всички със съмнителен бизнес в БГ.Тогава братя ще се оправим :idea: :idea: :idea:
Glory Glory Man Utd

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 23 дек 2008 11:52

tprodanov написа:
А тая глупост, че бойкота е срещу барби не я разбирам, при положение, че той беше най-бойкотиращия футболист.

Според мен и двете страни си правят парчета. Има неприязън между Бербатов и Мартин Петров от една страна и всички останали от друга. Както обикновено сигурно има и няколко, които са неутрални. В крайна сметка очевидно има групички в националния отбор.

tprodanov написа: Мъри не е за националния. На тия им трябва Нешка Робева!

Е, не, т'ва кърти отвсякъде :lol: И същевременно е напълно вярно :!:

radosta_na_naroda
Контакти:

Мнениеот radosta_na_naroda » 23 дек 2008 11:55

Само чужденец може да оправи нещата като организация,начин на работа-не на последно място стои и качеството!Задайте си въпроса имаме ли треньор с успехи познат на запад-не нямаме!няколко перспективни млади специалисти и толкова, обаче от перспективен до успешен и ма малка разлика! И докато я има тази разлика ни трябва чужденец с име и способности,контакти в УЕФА и ФИФА-а за треньор по физическа подготовка да не говорим !немец трябва(или поне с такъв манталитет), който да ги строи в две редици и да ги научи на ред и дисциплина-вижте какво направи Капело в Англия,нняма гък няма мък!!Останалото са глупости на бандата търгаши в БФС-празни приказки и преливане от пусто в празно с цел нова далавера!А както знаете манталитет най-трудно се променя!Преди време прочетох следната информация: "По спонсорски договор между фирма "НИКМИ" и БФС същата дава(подарява) на Б.Михайлов апартамент за 160 000 евро в комплекс "Лозенец"!За какво говорим-всичко е гнило отвътре,така че не се учудвайте, ако все пак в крайна сметка се окаже че : "групата определяща национален треньор се е спряла на български специалист" . Михайлов и компания искат още апартаменти, а като не са се научили да работят се налага да крадат-така ги е научила партията кърмилница....!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 дек 2008 11:57

MoNteSo написа:След като води националния отбор за мачовете с Беларус, доста хора казаха, че който и да е бил треньор е щял да ги спечели, което за мене е пълна глупост.Даже ако трябва да съм напълно честен в онези 2 мача играта и стила на отбора се бяха променили коренно, за малкото време, което имаше Мъри.Свалиха топката на земята, нямаше безцелни пасове напред, а само разигравания.Да, не се получаваха на 100%, но пак казвам за толкова малко време какво може да се иска повече ? А и начина по който Мъри се разправи с Бербатов ми хареса страшно!Постави го на мястото му и Митко почна да играе!Предполагам си спомняте страхотния му гол срещу беларусците.Голяма грешка бе това, че тогава той не се съгласи да води националния отбор, и според мен Мъри сега го осъзнава и иска да се поправи.От тук нататък има два вариянта:
Да се избере чужденец за много пари и да се очакват бързи резултати т.е. да се бориме за класиране още в този цикъл или да се избира между чужденец и Мъри, за да се изгради наново тима и да имаме добър отбор за квалификациите за Евро 2012(нещо, което трябваше да се направи отдавна) :roll:

п.п. защо по дяволите тема за националния отбор е във форума на цска !??!?!?!

Много съм съгласен с теб!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 23 дек 2008 12:01

Ако ще е от България най-добре е Мъри.Айде стига сте го обръщали на Левски и ЦСКА,това е националния.Както каза Монтесо във мачовете срещу Беларус се видя,че отборът играе футбол.Според мен по-добре е чужденец,но от България определено Мъри е най-добрият вариант.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 дек 2008 12:09

cesekar4o_the best написа:
Bully_Blue написа:Ако ще е от България най-добре е Мъри.Айде стига сте го обръщали на Левски и ЦСКА,това е националния.Както каза Монтесо във мачовете срещу Беларус се видя,че отборът играе футбол.Според мен по-добре е чужденец,но от България определено Мъри е най-добрият вариант.

КЪВ БЕЛОРУС БЕ.КВИ СА ТИЯ.ЕЙ ТВА ГОВЕДАТА ВСЕ ПИЯНИ ХОДИТЕ НА ПАША

Ей профан ти още ли си жив? Неграмотен дебил - свиня майка !
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 23 дек 2008 12:13

Ебахти горещите дискусии. "аз съм За" "аз сум Против". Момчета и мен да сложат за селекционер на националния нищо не може да направите. Щом са избрали Мъри нека да му пожелаем успех и да се надяваме да пооправи лайната които са се насабрали. Сички му се нахвърлихте се едно ви е зел парите или е изнасилил майка ви. Какво ви е направил момчето? За малкото си години в този занаят има 1/4 финал в Уефа, Шампионска лига (1-17 ама друг и до там не е стигал), няколко титли-купи, 2 победи с националния, и с Литекс се представя сравнително добре. Не знам какво сте очаквали да направи с Литекс, може би да има 15 победи с голова разлика 45-0... еми в няма как да стане. И според мен беше по-добре да е чужденец ама като Перуката го е скръндза да развърже кесията ще си пием българска ракия. Така че пожелавам му успехи с националните манекенки!!

Върни се в “ЦСКА”