Какво става с любимия ни клуб ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Cristiano Ronaldo
Контакти:

Re: Какво става с любимия ни клуб ?

Мнениеот Cristiano Ronaldo » 03 юни 2008 16:21

Любим клуб??? нееее вие сте най-мразения отбор в цяла България!!! Трябва да ви изтрият от историята на картата и във В група!!! Там ви е мястото прасета гадни, защото винаги каквото стане на вас ви е виновен единствено ЛЕВСКИ! Продължавайте в същия дух и до нови срещи... надяваме се след 2 години отново да се завърнете в А група и да ви бием както си е било винаги ... :twisted: :twisted: :twisted: Малко да ви подсетя пратете си тия маймуни от отбора в Миньор Перник та нали е вашия сателит :lol:
Изображение

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 03 юни 2008 16:32

Говеда вие сте родени за да ни мразите , ако нас ни нямаше какво ли щяхте да правите ?
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

makarov
Контакти:

Мнениеот makarov » 03 юни 2008 16:34

toq tomov da si hodi i da ne se vra6ta pove4e,za6toto do kakvoto se dokosne vsi4ko provalq :evil: :evil: :evil:

Cristiano Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Cristiano Ronaldo » 03 юни 2008 16:37

River Plate написа:Говеда вие сте родени за да ни мразите , ако нас ни нямаше какво ли щяхте да правите ?

марш от България отивайте си в Турция :!: :!: :!:
Изображение

zlati
Контакти:

Мнениеот zlati » 03 юни 2008 16:38

as sum ot loko pd no me boli za cska. batkov ti ne si bulgarin

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 03 юни 2008 16:50

as sum ot loko pd no me boli za cska. batkov ti ne si bulgarin

Амчи ти не знаеше ли? Помак - от смолянско.
Ама и вашия президент е един българин...

Батков, помогни и на БОТЕВ! Натопи Христола!
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 03 юни 2008 16:54

Пичове, незнам за вас но лично аз не бих искал да видя ЦФКА в която и да е по долна група все пак Левски има нужда ор отбор като тях просто само те са ни истинска конкуренция и лично на мен няма да ми е интересно първенството
Вярно гадно е, че тоя ЛУПИ се мисли за по вече от всички българи които си плащаме данъците и ни гонят всякакви институций а той с милионите купува футболисти Така щях да разсъждавам и ако се бе случило с ЛЕВСКИ защото не може да даваш милиони за играчи а да ... държавата и да си правиш ташак с всички нормални хора за които законите въжат с пълна сила и цялата си строгост САМО ЛЕВСКИ
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 03 юни 2008 16:59

Ако всичко бе наред щеше ли Батков, Каков и незнам си кой друг да ви е виновен ????
РАЗПЪНЕТЕ ТОМОВ !!!!!
Глупав палячо ... кога го изгониха от кремиковци ???? Май беше февруари, нали? А казвате че индиеца е тъп .... не е , бързо се усети човека!!! Тъпите сте вие , щото му се радвахте на Томов на захаросаните приказки, на ви сега сладост :(
С такива като Томов , не само ЦСКА ще умре, а и целият БГ футбол :(
Спомнете си колко начинания Томов погреба и му се отблагодарете че ЦСКА все още е ЖИВ ... за сега :(
ТЪЖНО :( МНОГО ТЪЖНО
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
cecurko
Контакти:

Мнениеот cecurko » 03 юни 2008 17:16

там ви е мястото-прасета долни.само да ви кажа че когато цска беше отбор 80те години сегашният ви лидер дучето (или не знам как му викате)беше някакъв МИЖИТУРКА който се криеше постоянно даже не съм го виждал по стадиона.аз съм привърженик на левски но винаги съм се разбирал с тарторите на цска.истинските привържаници на цска и тартори са -краси -кичето,чинцофката,фризьора,светльо-скорпионса и други които дучето премахна.никога няма да имате отбор

Върни се в “ЦСКА”