Значи от разочарование до разочарование има разлика. По принцип и Руй Мигел е такова, но аз съм имал предвид ей такива като Матко примерно, които имат точно 2 до 3 мача за ЦСКА. Някви такива пълни мистерии, които не знаеш разочарования ли са (ей го Руй Мигел игра година и половина и се знае, че е пълен бордюр) или просто тук не са се адаптирали. Мене между другото много ме е било яд за няколко играча, на които бях фен така да се каже и исках да им се даде повече шанс като Гунлаугсон, Чарас и Тибони, но като видим кой какво е постигнал след като е напуснал недоказан ЦСКА виждаме, че няма някой който след това да е тръгнал нагоре в кариерата.
mertezaker написа:И все пак измежду тях има играчи, които са класни, но в дадения момент не са показали нужната класа и адаптация. От изброените мога да кажа, че Маркос Чарас не беше лош футболист, но с много контузии...
Специално за Чарас на който както споменах по-горе бях фен, наскоро проверих и видях, че има изиграни за последните 5 години...16 мача. От 2008 е в Динамо Тбилиси за който има 6 мача. Не знам от контузии ли е...