Извинете това форум ли е,или ... ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Извинете това форум ли е,или ... ?

Мнениеот tprodanov » 18 дек 2008 11:39

mts13 написа:tprodanov , мнението Ви по моя въпрос?

1. В грешка си, ако смяташ, че има идиодщини от страна на публиката. Футболно хулиганство в България няма, продължавам да го твърдя.
2. Агент николай няма право не само да ни дава насока, ами няма право да живее. Колкото по-бързо България се отърси от агентите си, толкова по-бързо ще има шанса да стъпи на правилния път към цивилизацията.
3. ГА не знам да се води антикомунист. Той нарича промените, които станаха в България - престъпен преврат, който е премахнал една добра власт и един добър строй. Според него трябваше все още да сме си като от преди 89та.

За антикомуниста и антилевскара не знам. Знам само, че Левски по това време беше символ на хората, които искат промяна и усещат, че матрицата им е нахлузена в задниците.

ПП По темата - дебил, не мислиш правилно. 2-3 години на празни трибуни и няма да имаме никакъв футбол, а половината отбори ще бъдат закрити. Не е това пътя. С 40 000 на националния никой не смее да се ебава, вервай ми!

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 18 дек 2008 14:31

Moge i da si prav tprodanov,po-dobre po tvoia na4in da se opita parvo i ako ne se polu4i togava po moia

Потребителски аватар
albena

Мнениеот albena » 18 дек 2008 15:29

стичо написа:ако бях от цесека и аз нямаше да гледам нашето първенство! ;) относно щипливите теми ,щом ги има и се пише в тях значи са необходими! :roll:

АЗ АКО БЯХ ЛЕВСКАРЕН НЯМАШЕ ДА ГЛЕДАМ ПЪК ЕВРО МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЗАЩОТО СЛЕД МАЧА ЩЯХ ДА СЕ ПИТАМ НАИСТИНА ЛИ СМЕ ЕВРО ИДИОТИ

Потребителски аватар
abirulzz

Мнениеот abirulzz » 19 дек 2008 07:47

Струва ми се че и тая тема започна да се превръща в плювалник
за тъмночервени и тъмносини фенове.Пичове ,моля не превръщайте
форума в кръчмарски спор !!!!
А що се отнася до критиките по мой адрес , мдааа търпя ги ,но всеки прави своя избор
и за това има толкова възможности.Аз направих своя избор и безкрайното чакане да се случи нещо в Българският футбол не ми е по вкуса .За това телевизорчето ,премиершип,бундеслига,калчо и примера.
"Тва е положението ...." :)

Заклет Фен на ЦСКА от Добрич.
Този, който не помни миналото е осъден да го повтаря. ДЖ.САНТАЯНА

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 19 дек 2008 10:04

albena написа:
стичо написа:ако бях от цесека и аз нямаше да гледам нашето първенство! ;) относно щипливите теми ,щом ги има и се пише в тях значи са необходими! :roll:

АЗ АКО БЯХ ЛЕВСКАРЕН НЯМАШЕ ДА ГЛЕДАМ ПЪК ЕВРО МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЗАЩОТО СЛЕД МАЧА ЩЯХ ДА СЕ ПИТАМ НАИСТИНА ЛИ СМЕ ЕВРО ИДИОТИ

научила си че не се пише евройдиоти ,но дума левскарен няма!!!това се учи в първите класове! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”