медии контролирани и платени от ПФК Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
albena

Re: медии контролирани и платени от ПФК Левски

Мнениеот albena » 17 дек 2008 01:29

Завръщането на Христо Йовов е плюс за Левски и българския футбол

"Уникален е"- тeзи думи не се споменават често по адрес на български футболист, състезаващ се в родната А група. А ако бъдат чути, особено от претенциозните сини или червени запалянковци, значи играчът наистина си е заслужил уважението на публиката. Юношата на Левски Христо Йовов е доказал с игрите си, че заслужава да бъде сред "уникалните" футболисти в родния шампионат.

Треньорът на Левски разтрогва с клуба в петък
Вто, 2008-12-16 19:57
Водещият се за треньор на Левски Вили Вуцов, ще разтрогне със "сините" в петък, информира "Делта Нюз".

Къдравият треньор бе изпъден от клуба още след първата издънка на вице шампиона с БАТЕ Борисов, но по документи все още се води на работа в отбора.

Причината Вуцов да не е официално разкаран от Левски е, че той и Батков все не се разбираха за това, каква сума да бъде дадена на треньора като неустойка. Сега обаче президентът на Левски и Вуцов са стигнали до компромисно решение.

В петък двете страни ще разтрогнат по взаимно съгласие, след като не го направиха на два арбитража. Друг, който ще си бие камшика от "синия" клуб е Боби Илиев, който пристигна в Левски от Спартак (Вн).

small excerpt image
Гонзо става треньор
Вто, 2008-12-16 18:46
Нападателят на Левски Георги Иванов има сериозното намерение да стане треньор, след като прекрати кариерата си като професионален футболист.

small excerpt image
БФС прави Гошо Петков Футболист на годината
Пон, 2008-12-15 17:50
Вратарят на Левски Георги Петков е бутан за футболист на годината, твърди "Спортлайн". Зад заговора срещу Димитър Бербатов стоят организаторите на анкетата от БФС.

small excerpt image
Бижутера: В България ще играя само за Левски
Пон, 2008-12-15 17:42
"В България ще играя само за Левски. Разминаванията не са големи между мен и Левски, но имам договор с Аполон и мога да има затруднения при разтрогването. Те са доволни от мен", заяви Христо Йовов.

small excerpt image
Кокала и Боримиров започват работа по селекцията, Левски готов да продаде звездите си
Пон, 2008-12-15 17:09
Наставникът Емил Велев и спортният директор на Левски Даниел Боримиров от утре започват работа по зимната селекция на "сините".

И СЕГА КВО ИЗЛИЗА КАТО В ПРИКАЗКИТЕ ЧЕ В ЛЕВСКИ ВСИЧКО ВЪРВИ ПО МЕД И МАСЛО

Потребителски аватар
albena

Мнениеот albena » 17 дек 2008 01:32

tprodanov написа:едва ли можеш да ми изкопираш всички статии - логично можеш да сложиш хубавите за Левски и лошите за цска. Аз мога да направя обратното, нали? Че докато отпадахме от батета и жилини пресата основно с нас се занимаваше, и беше бая плюене. Пак ти казвам - вместо да се задълбочаваш в частни случаи на заглавия, помисли, защо при положение, че медиите са ваши се плюе по вас. Че се плюе по нас е нормално-все пак Гергов е член на УС на цска.

АДИ ЧАКАМ ТЕ НАПРАВИ ОБРАТНОТО, КОПИРАЙ НЕЩО ЛОШО ЗА ЛЕВСКИ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 дек 2008 01:37

Така - отвори сега любимия си сайт спирт1, виж долу в дясно, едно голяямо, червено каре. Една конспирация. Автор ГА. Това стига ли ти? Или не се брои?

Сега със заглавия ли ще се замерваме или какво? Пак ти казвам - те нямат значение. Помисли, върху въпроса ми.

Потребителски аватар
albena

Мнениеот albena » 17 дек 2008 01:47

МОМЧЕНЦЕ МНОГО СИ ЗЛЕ ТОВА Е ПЛАТЕНА РЕКЛАМА,А НЕ КОМЕНТАР ОПЛЮВАШ ЛЕВСКИ
АЗ ЗА ЕДИН ДЕН ПУБЛИКАЦИИ ТИ ИЗКАРАХ ТОЛКОВА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА СИНЯТА ЖУРНАЛИСТИКА ,А ТИ МИ РАЗМАХВАШ ЕДНА ПЛАТЕНА РЕКЛАМА,АЙДЕ ОТИВАЙ ДА СИ ЛЯГАШ ЧЕ ВИЖДАМ ЧЕ СИ ЕДИН ОТ МНОГОТО ЗАБЛУДЕНИ ЛЕВСКАРИ
И ЩЕ ВИДИШ ЧЕ ОЩЕ ДНЕС СУТРИНТА КАТО Я ВИДЯТ ТАЗИ ТЕМА ,ПЪРВО НЕЯ ЩЕ ИЗТРИЯТ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 дек 2008 01:53

Дреме ми кой какво ще изтрие. Платена или не платена - я виж статиите в дясната част - точно две ги има на тема анти Левски, платена била, ГА сигурно плаща на спирт,, бърка в единия джоб и слага в другия. Май не щеш да помислиш върху въпроса, а? Медиите са говежди, но са собственост на цесекар, как така?

ПП Не е лошо, преди да почнеш с определенията, да се научиш да пишеш на български. А главните букви определено са признак, за човек, който никой не го слуша. Не се притеснявай - налага ми се да съм буден още половин час, мога да те прегледам ;)

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 17 дек 2008 02:10

Мисля, че всеки, който поне малко следи българската преса и и-нет изданията е забелязал идиотските статии насочени срещу ЦСКА.Не е сериозно медии да се бъркат в неща, като заплати на чистачки, автобуси или забавени плащания.Най-малкото защото на всички ни е ясно, че в поне 90% от клубовете в България има сериозни неуредици, но медиите се занимават по най-просташки начин само с нещата от кухнята на най-успешния ни отбор..За щастие, въпреки всичко ние продължаваме да подържаме позициите си и винаги ще бъде така..Защо ли? ;) Защото ние сме ЦСКА ЦСКА ЦСКА

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 дек 2008 02:18

Явно няма да се намери някой чорбар да каже как така гергов е собственик на повечето медии в страната, а те ги плюят. Тръгнах да търся мисъл. Празна работа...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 дек 2008 03:29

Какво се занимаваш,все едно да спориш със стена.Как вика един приятел-не знам как е ама не е така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
djmichael
Контакти:

Мнениеот djmichael » 17 дек 2008 05:43

Значи няма какво да говорим : BTV - Красимир Минев ( левски ) ; Ринг ТВ - Борис Касабов ( левски ) ; И най-вече искам да помоля двама от видните журналисти на Гонг ( Дарик Радио ; Гонг.бг ) Томислав Русев и Вальо Гръннчаров бъдете малко по заинтересовани от левски а не от ЦСКА там има едно наше момче Ники Александров ( каде беше той когато изляхте синята тор когато ни пуснахте Губяте те бавно за титлата ). Ники каде беше когато падна служебния участник в CL от "ГРАНДОВЕТЕ" Беверен , Бате Борисов , Жилина? Защо не бе в ефир и да храниш Левски както ни храниха с Гергана не бъди подлога на изверга Томислав Русев УБИЙГИ с думи и титли в ефира на ГОНГ а не във включваниятя на мачове-те. Искаме да даваш и твойта гледна точка повече в ефира на ГОНГ !!!

RED RELEGION PERNIK !!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 дек 2008 06:37

23
едва ли можеш да ми изкопираш всички статии - логично можеш да сложиш хубавите за Левски и лошите за цска. Аз мога да направя обратното, нали? Че докато отпадахме от батета и жилини пресата основно с нас се занимаваше, и беше бая плюене. Пак ти казвам - вместо да се задълбочаваш в частни случаи на заглавия, помисли, защо при положение, че медиите са ваши се плюе по вас. Че се плюе по нас е нормално-все пак Гергов е член на УС на цска.

Едва ли ще успея да те убедя,но съм длъжен да се опитам.Не зная какво е по другите сайтове,но мога да коментирам само положението тук.Съвсем наскоро четох една публикация на тема привърженижи на кой клуб са журналистите в някои спортни издания.Имаше такива,в които привържениците на ЦСКА бяха мнозинство.Но безпорен лидер в това отношение бе персоналът на Гонг,където от 21 работещи 18 се определят като фенове на Левски!!!Право беше мнението в един от по горните поустове,че сайта заслужава адмирации за новините,но коментарите му са под всякаква критика.Вонят на фенщина.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”