И Пифа подписа официално с ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kasperle
Контакти:

Re: И Пифа подписа официално с ЦСКА

Мнениеот Kasperle » 15 дек 2008 16:10

OBI4AM LEVSKI написа:
[1948]CSKA написа:и аз това се чуда сигорно парите са от новите собственици :? щте разберем ама нз кога :D

СигОрно :mrgreen: Апашо пак ви бъзика-а този "трансферен удар" с някой си"Пифа"/на 35 години от предпоследния в Кипър/е просто ВЪРХА!!!Погледнете обаче какво казва Атанас Узунов за Митето-Удоджи-май истината е някъде там!?.... :D :D :D

Този "някой си" и с вързани ръце хваща дузпичките на лефскарите... не ми казвай, че си забравил :D
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 15 дек 2008 16:15

Добър, но не най-добрия вариант! Вместо да си връщаме зета на полковника, трябваще да се направи всичко възможно да се вземе вратара на Черноморец! Наш юноша е, на 21-22 години е!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 15 дек 2008 16:59

Избора е добър,но ми се струва ,че трябва в най-скоро време да решим глобално този проблем.Все пак Пифа е на 35,ще варди година ,две ми после.проблема на ЦСКА от както следя сериозно отбора(не е много от отдавна ,но 7-8 години има :lol: :twisted: :P ) е подобен на този на Англия-така и не се намери свестен вратар(с изключение на Пифа).Поне аз не се сещам-вардиха разни сърби,молдовци и др , ама един не се задържа повече от година ,две.А в другите отбори един вратар като се наложи на 23-24 години и цялата кариера си варди там,или поне 4,5 години-ние сменихме 20 вратаря.
Изображение

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 15 дек 2008 17:21

[1948]CSKA написа:и аз това се чуда сигорно парите са от новите собственици :? щте разберем ама нз кога :D

господи,какъв правопис!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 15 дек 2008 17:31

hlucho написа:Добър, но не най-добрия вариант! Вместо да си връщаме зета на полковника, трябваще да се направи всичко възможно да се вземе вратара на Черноморец! Наш юноша е, на 21-22 години е!

Ако говориш за Владислав Стоянов - той е юноша на Металург Перник.След това го взеха Нафтекс и сега е в Черноморец.Мисълта ми е - той няма връзка с отбора ви!Но пак казвам, ако става дума за него!

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 15 дек 2008 17:48

По-горе прочетох , че тоя , новият-стар вратар на ЦСКА, трябвало да бъде викан в националния ... хахаха . Най-добрият българския вратар е Георги Петков , а тоя на съм го чувал от както напусна цска

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 15 дек 2008 18:21

MoNteSo написа:
hlucho написа:Добър, но не най-добрия вариант! Вместо да си връщаме зета на полковника, трябваще да се направи всичко възможно да се вземе вратара на Черноморец! Наш юноша е, на 21-22 години е!

Ако говориш за Владислав Стоянов - той е юноша на Металург Перник.След това го взеха Нафтекс и сега е в Черноморец.Мисълта ми е - той няма връзка с отбора ви!Но пак казвам, ако става дума за него!

Да, за него говоря, но май съм се объркал, защото със Старокин по едно и също време преминаха в Нафтата! Мерси за поправката!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 дек 2008 18:27

Ако е вярно това, този трансфер ми се струва крачка назад, и за самият вратар, и за цска.....сигурен съм че е имало ( а и има ) по добри варианти ( разбирай по млади ) , но защо се прибягва до подобен трансфер, на почти, отказващ се от футбола вратар ? Незнам, а и слабо ме вълнува....но за пореден път, се загърбват юноши, и това не е само при цска !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

beitman
Контакти:

Мнениеот beitman » 15 дек 2008 19:35

Пифа заедно с Г.Петков са най-добрите вратари в Бг- това е вън от съмнение! Колкото до възрастта му,сигурен съм,че може да изкара на ниво поне още 2 години (най-малко) имайки предвид нивото на футбола ни и поста на който играе! Това,че игра в предпоследния в Кипър,се дължи на факта,че заплащането там е в пъти по-добро оттук,а че отбора му не отговаряше на амбициите му е причината да се върне! И аз съм ЗА да се дава път на юношите,но добри вратари в страната ни се раждат веднъж на 10 години,затова И.Петров е най-добрия вариант за момента!

Върни се в “ЦСКА”