"Титан" извади 1 млн. за заплати и премия в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- plamen_15_93
- Контакти:
Re: "Титан" извади 1 млн. за заплати и премия в ЦСКА
Еми по същата логика трябва ли да се пуска тема за сяко ено искане на пари от ЦСКА къде с основание къде не.Пуснах я за да се види че хората плащат
Аз искам да видя всичките тези дето плюят по ЦСКА че дължат луди пари защо веднъж нне извадиха неуспорими документи а само балони.На мен също не ми е приятно че отбора бие ама в момента е по хубаво да млъкна и да спра с ракията

По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
- POPCORN
- Контакти:
Успех на Минев.никога не ме е дразнил.винаги е гледал да помага на ЦСКА с каквото може!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- B__A__N__DA__TA
plamen_15_93 написа:Еми по същата логика трябва ли да се пуска тема за сяко ено искане на пари от ЦСКА къде с основание къде не.Пуснах я за да се види че хората плащат
Разбира се, че не.Дали плащат или не, засяга футболистите и служителите в клуба, те имат договори с дружеството.За мен е важно ЦСКА да играе във всеки мач, като в мача срещу Левски.Всъщност това важи за всички клубове, жълтите сензации не ме интересуват.Това само в България го има, а както всички се убедиха, не се плаща на време и в Румъния..примерно.И това не е от сега, а отдавна, но там не се спекулира с това по медиите
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Всичко си отива на местото по-лека лека.И нека наистина не хвърчим в облаците твърде възможно още в събота да сбъркаме
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- емо73канар
- Контакти:
Само дано този заем не е взет на името на ЦСКА,що то 25 000 000 си е бая пара за връщане.
емо73канар написа:Само дано този заем не е взет на името на ЦСКА,що то 25 000 000 си е бая пара за връщане.
Ако става въпрос за цесията, която "Титан" получи от банка по Нова година, това не е заем ...
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
- red_HOOLIGANS
- Контакти:
ЕЕЕЕ браво Само ЦСКА

k_oleto написа:Deluxx написа:БравоКазах,че трябва да се даде време на Титан
Очаквам със сливен да играем в нашия дом и да ги ударим където оня ни клее да не играем 5 години в Европа,но той нямаше да види чужбина без ЦСКА.
ами Колега, Титан са взели заем в размер на 25 мил., доколкото знам - даже късно плащат. Аз бях от хората, които до последно вярваха в ръководството, накрая и аз застанах срещу тях, но ето малко факти:
1-во изключително приятно впечатление ми направи това, че Титан подписаха малки като период от време договори с новите чужденци /ако стават - стават - ако не аут/ а други пратиха в Академик - там ако се докажат - докажат, ако не - аут. Нещо не мислимо до сега.
2-ро Най-после някакво действие по ремонт на Армията, а не само големи думи и приказки
3-то Не пипат тренера - също рядко явление
4-то махат ненужните и слабите футболери - Еспозито, Ходжата и един куп други, а младите пращат под наем, за да могат да трупат игрова практика
5-то Мисля си, че в момента състава го реди Радуканов - ако е така........ЦСКА ще го бъде
Хахахах! Това са най-нормалните неща на света бе. Леле колко ви е объркан мирогледа. До там ли стигнахме, че за тия гореизброените неща да ги смятаме за някакви суперневероятни залуги на Титан, а това са най-нормалните неща в клуб като ЦСКА. Момчета, много сте наивни, честно. Нека да изчакаме, пък ще видим кво ще стане. Но не се вързвайте и доверявайте толкова лесно. Знам, че след победата с Левски всички ви се вижда розово, но не е точно така. Засега всичко е наред и аз виждам побложителни неща в ЦСКА от началото на сезона, но това засега не е достатъчно да ми промени цялостното мнение за Титан. Да изкарат 1-2 години така и тогава може и да си променя мнението
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Убеден съм, че правилно са се насочили и дори и да има слаби резултати то, трябва да продължат по същия начин! Това което унищожиш после трудно го градиш! Иска се време, желание има като гледам, другото е работа и себераздаване.