ЦСКА преговаря с Георги Илиев-Майкъла !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА преговаря с Георги Илиев-Майкъла !
[center]Няма да е лошо да дойде.Много ме кефи тоя човек,говори истината,но някой път е краен със свойте коментари за ЦСКА.[/center]
И като дойде и ще почнат караницте в отбора , колко пъти този същия Майкъл напада футболистите на ЦСКА , че не ставали за нищо и т.н. да не говорим,че се стигна до словесна престрелка с обиди между Майкъла и Йордан Минев , е ако този им е началник спечелил е "доверието" на футболистите ... дано новината куца , ама няма да се учудя ако е вярно , защото тъпите парчета от Перник правят поредното малоумно управленническо решение сега четя и за Павел Виданов , че щял да ходи в Рапид (Букурещ) под наем за 50 хил. евро и се лишаваме от още един бек ( пратихме вече Дечев в Разград) и при първата контузия на Минев или Трифонов и айде увисваме нямам думи.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Със сигурност ако стане спортен директор няма да остане незабелязан.Или ще е много добре за ЦСКА,или много зле.Надявам се да е първото,но по скоро ще е второто.(Майкъла е от зелената партия и се съмнявам любовта му към ЦСКА да доминира над $$$)
Някой писа,че след Емо няма как да е по зле.Не се знае.На Емо основната му "грешка" е,че не е от най умните и позволява да го водят за носа както в ЦСКА така и в БФС.
Някой писа,че след Емо няма как да е по зле.Не се знае.На Емо основната му "грешка" е,че не е от най умните и позволява да го водят за носа както в ЦСКА така и в БФС.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
Абе къв Майкъл бе,10 години плюе по отбора как му падне и тук пак чета плиткоумни изказвания кой бил мъжкар и кой бил женствен все едно в бокса ще го пускаме тоя човек..Да стои далеч от отбор!!
Angoff
Какъв Виданов,Дечев,Трифонов?Виданов е десен бек,а на тази позиция имаме Минев и Бандаловски..Левия бек го нямаме от времето на Тиаго,така,че не виждам какво те притеснява подобна раздяла с Виданов,особено ако използваме парите да си приберем Вальо!А левия бек е ясен-Коце Стоянов,Грило Трифонов..
Angoff
Какъв Виданов,Дечев,Трифонов?Виданов е десен бек,а на тази позиция имаме Минев и Бандаловски..Левия бек го нямаме от времето на Тиаго,така,че не виждам какво те притеснява подобна раздяла с Виданов,особено ако използваме парите да си приберем Вальо!А левия бек е ясен-Коце Стоянов,Грило Трифонов..
ЦСКА няма отбор за първенството, но пък има име. Надявам се да тръгнат добре, но не виждам проблясък. Няма стил и добри състезатели. Новите не са играчи, които да ти решат мача. Тепърва ще се обиграват и ще се развиват. На отбора му трябват поне две класни попълнения, като Гара Дембеле и Дарко Тасевски. Първият не спира да бележи, а македонецът връзва играта на Левски.
Искрено се надявам ЦСКА да стартира първенството добре и да печели. Но пак повтарям - да не се залъгва от резултатите в контролите.
ТОВА СА ДУМИ НА МАЙКАЛА ОТ 14. 02 .2011 Г. СЛЕД КАТО НЯМА ОТБОР СПОРЕТ НЕГО КАКВО ЩЕ ПРАВИ В ЦСКА . ТОЯ Е ТОТАЛЕН ПЕСИМИСТ И МИШОК.НЕВИЖДАЛИ В КАКВА ФИНАСОВА КРИЗА Е ТИТАН , ИСКАЛ КЛАСНИ ПОПЪЛНЕНИЯ . ЦСКА РАЗПОЛАГА С НАЙ БЪРЗИТЕ ФУТБОЛИСТИ ОТ ЦЯЛАТА А ГРУПА И ЗА БГ СТАНДАРТИТЕ СА СИ КЛАСНИ.МАЙКАЛЕ НЕ СИ ЗА РАКОВОДЕН ПОСТ В ЦСКА,ТЕБ ТЕ БИВА САМО ДА ПЛЮЕШ ПО ОТБОРА . ЕТО И БЪРЗАЦИТЕ НА ЦСКА ДЕЛЕВ,ТОНЕВ,САДУЛА,НЕЛСЪН,ТРИФОНОВ,МИНЕВ,СТОЯНОВ,ТЕ ЩЕ РАЗВИНТЯТ ЗАЩИТАТА НА ЛЕВСКИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.
Искрено се надявам ЦСКА да стартира първенството добре и да печели. Но пак повтарям - да не се залъгва от резултатите в контролите.

- delqnski47
- Контакти:
Съгласен съм с колегите,които смятат,че идването на Майкъла в ЦСКА няма да бъде одобрено от играчите в отбора!
Ще е грешка ако дойде!
Ще е грешка ако дойде!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Не знам обаче кой ги пита играчите кой да дойде за шеф в ЦСКА. Те естествено ще искат някой добряк, който да ги гали в съблекалнята. Успокойте се малко, вие говорите така все едно ще дойде дявола на Армията. А Майкъла е цесекар, даже е играл в един от най-великите тимове на ЦСКА. Мисля, че е стигал до полуфиналите и той с онзи отбор на Стойчо, победил Ливърпул. Вярно е, че назначението си е малко нож с две остриета, но все пак предпочитам Майкъла пред Емо. То и Наско Сираков си е куче и не си държи много зъбите зад устата, но с него Левски постигна най-големите си успехи в близката история. Ако двамата с Радуканов се сработят, могат да направят някакъв що-годе добър екип. Радукана ще балансира по-строгия и краен Майкъл. Не вярвам Илиев да е толкова тъп, че да дойде в ЦСКА и да почне да се държи с играчите като с крепостни селяни. Вярно е, че много глупости е изговорил по вестниците, включително и за Минев, но предполагам, че има поне малко мозък в главата, щом е развил и успешен бизнес след футбола.
Така че ако Титаните го назначат, ще е доста рисковано, но пък поне в ЦСКА ще има ред и ще се свърши един път завинаги със свободията, дискотеките и чалгаджийските изпълнения. Пък ще видим какво ще стане, времето ще покаже. Абе честно казано хич не ми дреме как ще стяга играчите, те нали затва взимат по 10 бона. Важното е да се разбират с Радуканов и Майкъла да не се меси много в чисто спортно-техническата част. Ако това стане може и да не е лошо това евентуално назначение. Но ако Майкъла не се разбира с Радукана, прав му път.
П.П. Между другото аз все пак си мисля, че Росен Кирилов беше най-добрият вариант за заместник на Костадинов. Кирилов е пич, познава се с Радукана от преди. Сериозен е и ми изглежда много свястен и точен като човек
Така че ако Титаните го назначат, ще е доста рисковано, но пък поне в ЦСКА ще има ред и ще се свърши един път завинаги със свободията, дискотеките и чалгаджийските изпълнения. Пък ще видим какво ще стане, времето ще покаже. Абе честно казано хич не ми дреме как ще стяга играчите, те нали затва взимат по 10 бона. Важното е да се разбират с Радуканов и Майкъла да не се меси много в чисто спортно-техническата част. Ако това стане може и да не е лошо това евентуално назначение. Но ако Майкъла не се разбира с Радукана, прав му път.
П.П. Между другото аз все пак си мисля, че Росен Кирилов беше най-добрият вариант за заместник на Костадинов. Кирилов е пич, познава се с Радукана от преди. Сериозен е и ми изглежда много свястен и точен като човек
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
Ами "Майкъла" освен за анализатор ... с друго не виждам какво може да ви е полезен ... 

Г.Илиев не може да стане шеф в ЦСКА, защото е прекалено независим. Не го познавам лично, но като го слушам дава вид на строг и остър човек. Титан няма да си сложат такъв таралеж в гащите, защото обичат послушковци. От друга страна Майкъла освен, че е бил футболист, досега не е направил нищо, като шеф. Прекалено много критикува и обижда, но не дава никакви идеи, а се оправдава, че е извън отбора. Не харесвам Костадинов, но и Илиев отдавна е извън кухнята на ЦСКА. Лестно е да се расъждава по телевизията, но е трудно да се води клуб и то в момент на криза.
-
- Контакти:
Както е казъл народа:На малко прасе и на нов началник не се радваи, защото не знаеш каква свиня ще излезе.