Батков: ЦСКА е минало, а Левски бъдещето

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dodo7271
Контакти:

Re: Батков: ЦСКА е минало, а Левски бъдещето

Мнениеот dodo7271 » 13 фев 2011 14:49

цесекарите станахте много обидчиви нещо :) Или имате силно раними души и деликатни характери. Преди седмица, в същото предаване, Стойчо Младенов наговори същите глупости, само че с обратен знак. Тогава полудяхте от кеф, стигнахте до оргазъм. Сега какво толкова е станало? Или само Стойчо Младенов има право на мнение, а другите трябва да мълчат?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 13 фев 2011 14:49

Това,че цска е минало и без бъдеще го знае и всяко хлапе.
А Левски е миналото,настоящето и бъдещето на българския футбол.
Батков може да е бил всякакъв,но щом дава пари за Левски и мачка цска,аз ще го подкрепям.
Последна промяна от caci на 13 фев 2011 15:00, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 фев 2011 14:51

абе, Батков има на своя страна нещо, което ЦСКА няма в момента - успехите. Тъп, прост, селянин, агент на ДС или какъвто и да бил, това не мжое да му се отрече.
И ако той е най-големия дебил в целия свят, от това нито фактите ще се променят, нито положението на ЦСКА ще се оправи... за това насочете злобата си към по-градивни цели - титан ;)
[center]Изображение[/center]

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 13 фев 2011 14:53

Слушам си АЕРОСМИТ боли ме за Батков,ами 100 годишнината кога ще я празнуваме бееееееееееее
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 13 фев 2011 15:06

В момента всички наши отбори са далеч от класата, която "грандовете" ни имаха дори преди 5-6 г.
А ако "Левски" или друг БГ отбор имаше миналото на ЦСКА, нямаше ли да се опира на него, при положение, че феновете на разни клубове припомнят за 1-2-3 купи, спечели от цифра време? ;)

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 13 фев 2011 15:15

Alex написа:абе, Батков има на своя страна нещо, което ЦСКА няма в момента - успехите. Тъп, прост, селянин, агент на ДС или какъвто и да бил, това не мжое да му се отрече.
И ако той е най-големия дебил в целия свят, от това нито фактите ще се променят, нито положението на ЦСКА ще се оправи... за това насочете злобата си към по-градивни цели - титан ;)

Ти кво бе хахахах тука си да правиш интриги или ако можеш да запалиш проблеми в нашия лагер за да дишате спокойно така както миналия полусезон бяхме в война със собствениците.Жалък си пич и няма да ви се размине на 26-ти .... а ТИТАН ако дават пари и отбора върви ние ще сме последните които няма да ги харесваме ;) така че си гледайте Ганя и треперете чеее 26-т идва ;)
catch me ... if you can !

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 13 фев 2011 15:19

BaLoN написа:
Alex написа:абе, Батков има на своя страна нещо, което ЦСКА няма в момента - успехите. Тъп, прост, селянин, агент на ДС или какъвто и да бил, това не мжое да му се отрече.

според мен ЦСКА рите трябва да се страхуват,че идва ЕЛ КЛАСИКО,защото Левски може да ги бие много лошо си мисля въпреки че искам ЦСКА да вземе нещо,защото съм за Литекс :roll: :roll: :roll:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 фев 2011 15:28

Дискусии и спорове колкото иска човек, но до сега никъде не съм срещнал дискусия на тема ако отбор "Х" фалира, изчезне и т.н., другия какво ще спечели, ще стане ли по-силен и защо?

Ето примерно ЦСКА изчезва от картата, хоп няма такъв отбор, е Левски каква полза ще има от всичко това и ще стане ли БГ футбола по-силен?

Същото важи за Литекс, хоп и изчезва, какво печелят другите от това?
Изображение

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 13 фев 2011 15:30

caci написа:Това,че цска е минало и без бъдеще го знае и всяко хлапе.
А Левски е миналото,настоящето и бъдещето на българския футбол.
Батков може да е бил всякакъв,но щом дава пари за Левски и мачка цска,аз ще го подкрепям.

Винаги съм искал да попитам някой като теб,та реших това да си ти.

Какво е чувството,много ли е гадно навсякъде по света да те сочат със пръст и да ти се смеят ? То вие сте свикнали де, но така ако може да ми опишеш чувството ? Имам курсова работа да права на тема "Цял живот да си нещастен и всички да те сочат с пръст" или "Какво е да си фен на лефски и роб на Ганя" смисъл темата е една и съща,но ни дадоха възможност да си изберем заглавие,това което чувстваме че ще пасне най-добре. :lol: Благодаря ти предварително за помощта
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 фев 2011 15:36

BaLoN написа:

Ти кво бе хахахах тука си да правиш интриги или ако можеш да запалиш проблеми в нашия лагер за да дишате спокойно така както миналия полусезон бяхме в война със собствениците.Жалък си пич и няма да ви се размине на 26-ти .... а ТИТАН ако дават пари и отбора върви ние ще сме последните които няма да ги харесваме ;) така че си гледайте Ганя и треперете чеее 26-т идва ;)

Абе ти луд ли?Мача е минимум 3-0 за нас.В момента сте един ужасно ама ужасно слаб отбор.Имате що годе 3 добри играчи Акуаро,Янчев и Маркиньос(за който не е сигурно дали остава) и още двама горе долу на ниво Спасчо и Коста Стоянов!!!Другите са едни ужасно слаби футболисти начело с мега играчите новия Меси Трикаричи,Бандаловски,Данчо Минев,Виданов,Коста Янев,Тонев и Мишел Платини копието не оригинала!!!А от селекцията дето я направихте мога да се вържа на бас,че никои няма да играе на 26!!!!И ние сме едни смешници но поне имаме няколко наистина класни играчи за А група Гарата,Гаджев,Дарко и Грийн а и другите играчи сравнени с вашите по-горе мега играчи са наистина Меси!!!Аз мразя Ганя в червата и съм последният човек който ще го защитава,но за някои неща е прав!!!Ако си мислиш,че има изобщо някои дето треперят за предстоящия мач,със сигурност това не сме ние,а вие.Човек само като види статистиката ви на Герена и му става ясно това!!!С този вашият отбор сега,с нашият отбор сега и с факта,че мача е на Герена се молете да не тръгнете на разлика,защото според мен това е дилемата в момента.Не дали ще ви бием,а дали ще ви размажем с голяма разлика!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “ЦСКА”