BaLoN написа:Спас с 3 мача като нападател вкара 5 гола ... ФАКТ
Припомни ми срещу кой бяха че не мога да се сетя нещо

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BaLoN написа:Спас с 3 мача като нападател вкара 5 гола ... ФАКТ
BaLoN написа:gRAf_DRAGOla написа:BaLoN написа:Спас с 3 мача като нападател вкара 5 гола ... ФАКТ
Припомни ми срещу кой бяха че не мога да се сетя нещо![]()
![]()
6-тия беше срещу Порто на До Драгао.
Това доказва,че откакто Милен го пуска на върха на атаката коефициента му на полезно деиствие е страхотен,защото срещу когото го е пуснал на върха на атаката Спас е вкарал и това го доказва статистиката ! Затова казвам ФАКТ !!!
gRAf_DRAGOla написа:BaLoN написа:Спас с 3 мача като нападател вкара 5 гола ... ФАКТ
Припомни ми срещу кой бяха че не мога да се сетя нещо![]()
![]()
football.total написа:Viktor4o_Rs написа:Глупава статия, поради следните няколко причини :
1. А в тази връзка наскоро прочетох една статия за Курдов в която естествено някой си журналист беше разочарован от постъпката му и даде за пример как Аспарухов си е искал в Левски въпреки оферти от чужбина, как Бонев цял живот си е играл за Локо. Как Митата Якимов... - първо самото сравнение на Делев с тези велики футболисти е смешно, второ дали те не са искали в чужбина или комунистическия режим не ги е пускал, вие сами може да прецените![]()
2.Много, ама много се съмнявам в Кьолн да са чували за Спас Делев, че и той им бил отказал![]()
![]()
![]()
Иначе и аз смятам, че във Волга не беше добре да отиде, нека се развие още и наистина го поиска силен отбор, България има нужда от силни футболисти
Много тъп коментар по две причини:
1. Нито един от тези велики футболисти не е бил легенда на 20 години, станали са в последствие.
2. Позовавам се на информации в пресата пич. Кое те съмнява и кое не си е твой проблем!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта