Италианец в ЦСКА проплака: Българите обвиняват чужденците

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Италианец в ЦСКА проплака: Българите обвиняват чужденците

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 17 яну 2011 20:00

delqnski47 написа:Централният защитник на ЦСКА Джузепе Акуаро направи интересно признание вчера относно ситуацията в съблекалнята на "червените" и отношенията между българи и чужденци в тима.

"Единственият ми проблем, който имам в България, е свързан с отбора. Мога да ви кажа честно, че в ЦСКА има проблем между българите и чужденците. За мен Всички чужденци играят много добре, има също и много добри българи. Лошото е, че българите обвиняват чужденците. Българите мислят, че те са най-добрите, че ние, чужденците, не правим нищо в отбора. И, разбира се, треньорът застава на българска страна", каза италианецът пред Канал 3.

Относно стадиона и отбора той добави, че всичко може да бъде на по-добро ниво.

"Трябва да кажа честно, че не всичко там е перфектно и така, както изглежда. С треньора не говоря за тези проблеми, само с мениджъра ми. Това са проблеми, за които никой в тима не говори. Всичко идва оттам, че българите имат друг манталитет и не приемат чуждата култура.

"Българите биха могли да ни помогнат на нас, чужденците. Поне в Италия е така. Говоря обаче само за ЦСКА, в другите отбори в България не знам как е. Наскоро чух например, че Костадин Стоянов е казал, че ние, чужденците, в случая италианците, идваме само за пари тук и не играем нищо. Това се говори в отбора. Проблемът е, че когато нещо върви зле в отбора, вината винаги я носят чужденците.

"Мисля, че можем да работим много по-добре в група, като колектив, но до момента това не се е случило. Има чужденци, които могат много да помогнат на ЦСКА. Всичко 8 отбора обаче е един голям проблем", добави Акуаро.

Относно изявите на своите сънародници той сподели: „За играта на Тибони мога да кажа - да, хората имат право да го критикуват, но за Еспозито не съм съгласен. Той е голям професионалист, но просто нямаше възможност да покаже какво може. Но е много по-добър от много хора, които в момента играят в ЦСКА. Грило пък имаше проблем с контузия и трябваше по-дълго да се възстановява", заяви защитникът на червените, като каза, че не си взима заплатата всеки месец, но въпреки това се съсредоточава върху изявите си с червения екип.

Добре,не мога да го схвана сега тоя къв му е проблема??Най малко от него очаквах да реве за щяло и нещяло!Всеки мач е титуляр и не мога да разбера кво се оплаква,че треньора ''бил заставал на българска страна''!Кво го интересува другите какво говорят за него??Ебати комплексаря!Тоя бил обвинявал,оня бил обвинявал баси *******!
И не мога да разбера каква работа има да се изказва относно това кой ставал и кой не!Еспозито бил по добър от други,дето играят в момента дрън,дрън,дрън....бабината му тараторкина!ГолЕм тренер се извъди!
Другото което е че ако Еспозито НЕ беше италианец,тоя Акуаро изобщо нямаше да го съжалява!Правим си извод,че тия се делят в отделна групичка!Еми как си мислят,че трябва да се отнасят колегите с тях в тоя случай!Когато отиваш в голяма компания ТИ трябва да се съобразяваш с нея,а не тя с теб!
Толкова глупости е наговорил тук,че просто не смятам да продължа с коментара!
Единственото за което има право е това,че не му плащат редовно!
Това е моето мнение по този въпрос!
П.П.Както виждаме не му коментирам качествата!Въпреки това бих казал,че имаше в някои мачове,където играеше малко колебливо,но обикновено си беше стабилен!Дано го задържим в отбора!Само че ще е хубаво ако вече се спре да се коментира темата българи-чужденци!Според мен не беше от полза на клуба Акуаро да коментира такива работи!

Ми точно от това може би се оплаква бе Делянски, че е титуляр, че бяга, скача, въобще ..труди се за парите си. А неговите сънародници вземат също толкова пари, но имат време да си ги харчат, щото са вечно контузени
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 17 яну 2011 20:14

Ив тази тема видяхте разликата между Левски и ЦСКА в момента... :) - без да се заяждам, но в Левски чужденците си обичат отбора и публиката тях, в ЦСКА май вече и българите не обичат отбора...

пп а към автора - то тези, дето се оплакват, когато вс им е наред трябва да слушате, другите си имат интереси като мрънкат
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 яну 2011 20:29

Alex написа:Ив тази тема видяхте разликата между Левски и ЦСКА в момента... :) - без да се заяждам, но в Левски чужденците си обичат отбора и публиката тях, в ЦСКА май вече и българите не обичат отбора...

пп а към автора - то тези, дето се оплакват, когато вс им е наред трябва да слушате, другите си имат интереси като мрънкат

:lol: :lol: :lol:
Много ясно,че ще обичат,нали Батков има плаща редовно...засега де...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 17 яну 2011 20:45

Искам да питам само, ако Мартин Петров или Благо Георгиев или който и да е българин играещ в чужбина направи такова изказване какви ще са последствията за него (в това число и Димитър Бербатов)?! Да ме извиняват италиянците, ама човек трябва да има малко достойнство. Първо да погледнат своите грешки, тогава грешките на другите. А и май само на тях им плащат редовно. Искам да питам Акуаро, знае ли колко е разликата между него и Бербатов например. Някъде колкото от тук до Марс, даже до Юпитер. Ама Митко не си позволява да прави такива коментари. То затова е и такава разликата!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 17 яну 2011 21:23

Аз ми е много интересно, че чужденците постоянно се оплакват от отношението на българите, а никой не казва кои българи (с изключение сега Акуаро, който спомена за Коце Стоянов). Имената, които влизат под определението "българи" аз предполагам кои са. Някак си личи от самото им поведение, от аурата им ако ще. За мене това са Иван Караджов, Йордан Минев, Коце Стоянов, Коста Янев, Спас Делев. Може би Трифонов и Виданов спадат в тази група. Мисля, че трябва да се поговори с тях за това и нещата могат лесно да се изгладят. Защото не виждам как един келеш, макар и със свръхизлишно самочувствие, като Тонев може примерно да критикува легионерите.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Krasi1914

Мнениеот Krasi1914 » 17 яну 2011 21:44

моля ви не обиждайте българите като нация ! к. стоянов е Мангал !

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 17 яну 2011 22:24

Какви са тия плиткоумни сравнения на Бербатов и Акуаро,Манчестър и ЦСКА и тем подобни алабализми?Когато Евра или Рууни излязат и кажат пред камерите на Скай Спортс,че Бербатов играе без сърце за отбора и тия пари дето изкарва не ги заслужава,нека говорим какво би казал Берба..
Започна се с пресконференцията на Вили и Данчо Тъча срещу Пламен Марков!Пресконференция без аналог у нас на двама *професионални футбалери*,които оплюха собствения си треньор?!Продължихме с боя над Фуртадо от Вальо Илиев и Бадема,извадените джобове от Тунчев и всички останали българи..Коста Стоянов първо оплю Дочев,после всички чужденци в отбора!Делев и Тонев очевидно не подават на Шеридън и Нелсън,в мачовете в които последните играха!Минев оплю публиката на ЦСКА,чужденците в отбора и Дочев накуп..Виданов непрекъснато философства и пуска тънки намеци за чужденците..Преди това Иван Пъпката и Дебелия Вратар забъркаха 10 скандала свързани с ЦСКА,да не говорим,че Иван Иванов оплю и КАПИТАНА на отбора Тошко Янчев,а последния трябваше да му вкара шамарите ако беше истински капитан!Да не забравяме и че същата Пъпка и Дебелия скочиха да бият Владо Манчев в съблекалнята на отбора,след като последния им беше направил забележка.Да продължавам ли???
Скапани лекенца,които обаче нямат никаква вина,че си стоят безнаказани..Както вече всички знаем Венци Капацитето развива руския пазар,президентите ни са толко скъсани и некомпетенти,че дори и някой да се изсере на знамето на ЦСКА в центъра на Армията преди официален мач,пак няма да го накажат или изгонят,щото може да му се вземе някой лев...
Абсолютно прав е Акуаро за диващината е хомофобията на българските келемета(само и само некой да не им земе келепира и да немат за курви),друг е въпроса какви са тия италаианци и африканци,дето за чеп за зеле не стават и кой е виновен те да са с червени фланелки!Все въпроси,чиито отговори от 10 години знаем,но сме толкова апатично патетични,че нищо не променяме,както и аз в случая си пиша коментарче,за да го прочетат други 10 тъпака като мен..

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 17 яну 2011 23:03

кво ме занимавате с аматьори играли в серия Ж ( Като любимото им ястие - жаба)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 яну 2011 02:39

Бе те се избиха един друг след мача с Бешикташ насред стадиона, това ако нищо не ви говори много жалко.
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 яну 2011 08:11

Както и преди съм писал Радуканов НЕ-СТА-ВА за треньор!!! Всеки месец някой се оплаква от обстановката в клуба, а през месец някои се сбиват или най-малко сдърпват...
В случая, за мен, Акуаро е абсолютно прав във всичко казано. От космоса се вижда, че извън терена нещата куцат а Радуканов явно неможе да се справи с това. Пенев почти смаза ганьовщината, но за сметка на треньорския си пост.
Глупостите написани от Делянски просто не ми се коментират, всеки нормален фен, би трябвало да знае, че разбирателството извън и на терена са основни фактори при постигането на успехи.
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”