БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA V-na
Контакти:

Re: Обръщение към феновете на ЦСКА!

Мнениеот CSKA V-na » 13 окт 2010 16:39

mddido написа:Обръщам е към феновите,искрено обичащи клуба си ЦСКА.Моля онзи тъмен балкански субект досущ приличащ на сръбските чавешки мутанти да не вземат отношение.Четох изявлението на министър Нейков-уточнение:задълженията за стадиона са от минали периоди,което значи още от времето на Божко и Томов.Призовавам Ви да се опитаме да намерим формула да помогнем на Титан да се издължим на министерството и да се вземе стадиона.Мажем да го направим под форма на дарение за клуба.Да се учреди някакъм комитет който да разполага със сметката за дарение и парите внесени в сметката да се предадат след огласяне в медиите на собствениците и ли ако е възможно на министерството.Проста сметка-ако поне 100 000-200 000 привърженици направят такова дарение х1-2-3 или 4 лева ще можем да помогнем значително на клуба си.Благодаря Ви за вниманието.

:) Изпревари ме. И аз тъкмо четох обръщението и ми дойде тази идея. Абсолютно съм съгласен. Въпроса е, че така като гледам никой май от тук пишещите няма досег с ръководството на клуба или с Централния фен клуб. Ако има такива да ме извиняват. Но дайте наистина да направим нещо, не само да си пишем така. Естествено, че доста от нас нямат възможност да заделят много, но дето се вика 100 хил. по 5лв са си нещо. Има и друго, аз примерно мога да дам не 5лв, ами 100лв за клуба не е проблем. Има и доста други като мен. Я да се съберем 100 хил. по 20лв и готово. Някой обаче трябва да го организира, да се разтръби из медии, тук в сайта постояно да тече инфо, из пресата и тогава да видим какво се случва. И споко за парите, има достатъчно правни инструменти да отидат точно по предназначение и никой да не злоупотреби с тях. Нека да видим колко сме фенове и милем за отбора и да помогнем да се върне на стадиона си. Тогава и гордо да кажем, ами и ние помогнахме. И не ме разбирайте погрешно, като казвам колко фенове сме, не говоря за хората дето нямат възможност, за всички ни е понятно в какви условия живеем сега. По-скоро онзи който има , а не помогне.....нека него го гризе съвеста, ако не даде и да се замисли колко обича отбора си и колко му е коствало да се раздели с кутията си цигари за деня.Момчета от София, обръщението ми е към вас, ако имате контакти с Централния фен клуб, дайте сериозно да го поставим за разискване и да намерим формулата, за да помогнем на клуба ни в този труден за него момент.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 13 окт 2010 16:43

Харесва ми тази идея! Ха сега де. Нали отбора си е наш. Я да видим, какво можем да направим за него. Ще можем ли да съберем тези пари като се лишим от кутия цигари или нещо подобно? Ще се намерят ли инициативни привърженици, които да организират прозрачно подобно нещо? Гледам, че по плюенето и критиките сме силни, ама да видим дали и в друго ни бива. Аз не помня някой собственик да се е харесал на привържениците. Очевидно не е (само) там проблема. А по малоумно нещо от това да призоваваш привържениците на отбора да не ходят на мачове, не бях чувал. Аз подкрепям ЦСКА, а не Титан, Божков, Томов, Митал или който и да е там формален собственик. Защото аз подкрепям ОТБОРА, а не акционерното дружество, под формата на което е облечен. Ако живеехме в перфектен свят, нямаше да има собственици, нужда от пари, користни интереси и т.н. Ама живеем в социален свят, където животът трябва да е организиран по някакъв начин. Затова вместо феерични глупости под формата на разни обръщения и декларации дайте да направим нещо в реалния живот. ;)
mddido написа:Обръщам е към феновите,искрено обичащи клуба си ЦСКА.Моля онзи тъмен балкански субект досущ приличащ на сръбските чавешки мутанти да не вземат отношение.Четох изявлението на министър Нейков-уточнение:задълженията за стадиона са от минали периоди,което значи още от времето на Божко и Томов.Призовавам Ви да се опитаме да намерим формула да помогнем на Титан да се издължим на министерството и да се вземе стадиона.Мажем да го направим под форма на дарение за клуба.Да се учреди някакъм комитет който да разполага със сметката за дарение и парите внесени в сметката да се предадат след огласяне в медиите на собствениците и ли ако е възможно на министерството.Проста сметка-ако поне 100 000-200 000 привърженици направят такова дарение х1-2-3 или 4 лева ще можем да помогнем значително на клуба си.Благодаря Ви за вниманието.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

dido_6i6eto
Контакти:

Мнениеот dido_6i6eto » 13 окт 2010 16:44

"Всеки който подкрепи от сега нататък това ръководство е един идиот, който няма никакви човешки ценности."
Нещо не схващам смисъла на това изречение. Та нали като подкрепям ЦСКА подкрепям и ръководството(каквото и да е то за мен е важно любимия отбор да се развива без значение какви приоми се използват)значи нямам никакви човешки ценности! :o Леле сега разбирам че съм живял напразно! :? А тебе авторе да те питам ти за какво живееш? Нали си голям фен на ЦСКА защо 20-30 "фена" ще диктуват модата? Защо трябва да се "подкрепя" по този начин любимия отбор? Единственото за което съм съгласен е че Дучето не трябва и не е трябвало никога да е водач на феновете на ЦСКА.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 13 окт 2010 16:45

Не е нужно да се събират такива дарения ... Плащайте си билетите на реалните цени , ходете на мачовете и ЦСКА няма да има нужда от подаяния. Това е решението , и не само за ЦСКА , а и за всички български отбори. ;)

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 13 окт 2010 16:48

И още нещо към всички фенове на ЦСКА. Момчета я спрете с това образно казано плюене един друг. И това доживях да видя, един да разправя на друг, че не бил привърженик на ЦСКА, защото нямал неговия начин на мислене и действия.Всеки си е привърженик, всеки го боли, всеки има право на позиция, да я отстоява и да я показва по начин какъвто прецени, стига да не нарушава реда и закона. Стига с тези обдиди и нападки, един спрямо друг. Нека едните да проявят разбиране към другите и обратно. И никой да не иска да натрапва собственото си мнение и в зависимост от това дали го приемаш или не и хайде веднага си анатемосан. Че ние ако не проявяваме уважение един към друг.....какво остава. Който иска да бойкотира, да бойкотира, така е преценил, така е направил, така изразява позицията си. Можеш ли да кажеш, че не е привърженик на отбора. Мисля, че не можеш това е негово право. Или който ходи на стадиона и подкрепя, нека да го прави, това пък е неговото право и следствие на това не можеш да кажеш, че не бил привърженик на отбора. Не забравяйте, че този който е извън стадиона и този който е вътре, всеки от тях е там, не заради ръководството на отбора, а зарди ЦСКА, защото го боли за ЦСКА или защото иска да подкрепи ЦСКА.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 13 окт 2010 16:49

Момчета, излагате се! Ще ни се смее цял свят, не може така. Ще събираме пари, за да подпомагаме отбора... Е това е нещо нечувано. ЦСКА не е просяк, нито сирак. Ако тия боклучета нямат пари, да се измитат скоропостижно. Що за срамота е това да се стигне дотам, че феновете да събират по 5 лева. И докъде мислите, че ще я докараме така? 100 хил. по 5 лева - 500 хил.лева. За какво са тия пари? За заплати ли? Или за да купим прожекторите на стадиона? Вие имате ли бегла представа какви пари са необходими, за да се издържа клуб като ЦСКА? Моля ви, нека бъдем по-сериозни.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 13 окт 2010 16:50

Силно, ако беше истина. А реалността е, че ако ви спечелят една титла, ще забравите и войни и скандали и обиди от титан и ще ги възхвалявате. До следващия сезон без успехи.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2010 16:56

realist написа:Момчета, излагате се! Ще ни се смее цял свят, не може така. Ще събираме пари, за да подпомагаме отбора... Е това е нещо нечувано. ЦСКА не е просяк, нито сирак. Ако тия боклучета нямат пари, да се измитат скоропостижно. Що за срамота е това да се стигне дотам, че феновете да събират по 5 лева. И докъде мислите, че ще я докараме така? 100 хил. по 5 лева - 500 хил.лева. За какво са тия пари? За заплати ли? Или за да купим прожекторите на стадиона? Вие имате ли бегла представа какви пари са необходими, за да се издържа клуб като ЦСКА? Моля ви, нека бъдем по-сериозни.

100 хилки народ дават по 10 кинта,което прави 1 000 000!
Ето ги парите за МФВС и ''Армията'' става наша!
Не знам защо трябва да чакаме тия пари да паднат от небето,вместо да се организираме и да ги дадем!?!
Голям праз и половина кво ще говори света!Аз ще бъда горд,че ще съм един от тези,които ще дадат пари за отбора на сърцето си и ще му помогне в труден момент!
Ясно е че никога няма да се събира народ за мач като Калиакра примерно и ще се чакат евромачовете,и тук таме ще се посъбира стадиона!Затова мисля че е време да се организираме сериозно и да съберем въпросния милион!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 окт 2010 16:57

realist написа:Момчета, излагате се! Ще ни се смее цял свят, не може така. Ще събираме пари, за да подпомагаме отбора... Е това е нещо нечувано. ЦСКА не е просяк, нито сирак. Ако тия боклучета нямат пари, да се измитат скоропостижно. Що за срамота е това да се стигне дотам, че феновете да събират по 5 лева. И докъде мислите, че ще я докараме така? 100 хил. по 5 лева - 500 хил.лева. За какво са тия пари? За заплати ли? Или за да купим прожекторите на стадиона? Вие имате ли бегла представа какви пари са необходими, за да се издържа клуб като ЦСКА? Моля ви, нека бъдем по-сериозни.
mi daj 20 лв ве защо 5 и нали тия от 14 това искат да се издържа отбора от феновете като Ботев Пловдив
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 окт 2010 16:59

delqnski47 написа:

100 хилки народ дават по 10 кинта,което прави 1 000 000!
Ето ги парите за МФВС и ''Армията'' става наша!
Не знам защо трябва да чакаме тия пари да паднат от небето,вместо да се организираме и да ги дадем!?!
Голям праз и половина кво ще говори света!Аз ще бъда горд,че ще съм един от тези,които ще дадат пари за отбора на сърцето си и ще му помогне в труден момент!
Ясно е че никога няма да се събира народ за мач като Калиакра примерно и ще се чакат евромачовете,и тук таме ще се посъбира стадиона!Затова мисля че е време да се организираме сериозно и да съберем въпросния милион!

това може да се направи от фен клуба по места аз мисля че ако се направи една подобна акция ще има доста изненадани хора а и парите ще са доста над милион
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “ЦСКА”