mddido написа:Обръщам е към феновите,искрено обичащи клуба си ЦСКА.Моля онзи тъмен балкански субект досущ приличащ на сръбските чавешки мутанти да не вземат отношение.Четох изявлението на министър Нейков-уточнение:задълженията за стадиона са от минали периоди,което значи още от времето на Божко и Томов.Призовавам Ви да се опитаме да намерим формула да помогнем на Титан да се издължим на министерството и да се вземе стадиона.Мажем да го направим под форма на дарение за клуба.Да се учреди някакъм комитет който да разполага със сметката за дарение и парите внесени в сметката да се предадат след огласяне в медиите на собствениците и ли ако е възможно на министерството.Проста сметка-ако поне 100 000-200 000 привърженици направят такова дарение х1-2-3 или 4 лева ще можем да помогнем значително на клуба си.Благодаря Ви за вниманието.

Изпревари ме. И аз тъкмо четох обръщението и ми дойде тази идея. Абсолютно съм съгласен. Въпроса е, че така като гледам никой май от тук пишещите няма досег с ръководството на клуба или с Централния фен клуб. Ако има такива да ме извиняват. Но дайте наистина да направим нещо, не само да си пишем така. Естествено, че доста от нас нямат възможност да заделят много, но дето се вика 100 хил. по 5лв са си нещо. Има и друго, аз примерно мога да дам не 5лв, ами 100лв за клуба не е проблем. Има и доста други като мен. Я да се съберем 100 хил. по 20лв и готово. Някой обаче трябва да го организира, да се разтръби из медии, тук в сайта постояно да тече инфо, из пресата и тогава да видим какво се случва. И споко за парите, има достатъчно правни инструменти да отидат точно по предназначение и никой да не злоупотреби с тях. Нека да видим колко сме фенове и милем за отбора и да помогнем да се върне на стадиона си. Тогава и гордо да кажем, ами и ние помогнахме. И не ме разбирайте погрешно, като казвам колко фенове сме, не говоря за хората дето нямат възможност, за всички ни е понятно в какви условия живеем сега. По-скоро онзи който има , а не помогне.....нека него го гризе съвеста, ако не даде и да се замисли колко обича отбора си и колко му е коствало да се раздели с кутията си цигари за деня.Момчета от София, обръщението ми е към вас, ако имате контакти с Централния фен клуб, дайте сериозно да го поставим за разискване и да намерим формулата, за да помогнем на клуба ни в този труден за него момент.