Изключително срамен сезон за Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tezei

Re: Изключително срамен сезон за Левски

Мнениеот tezei » 07 дек 2008 20:03

1962 написа:НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ЧЕ Е СРАМЕН СЕЗОНА ЗА ПОДУЕНЕ 1914 ТОЙ НАПРАВО Е ПОЗОРЕН.

Цигани, нали сте след нас в класирането?! Е, тогава, ако за нас е позорен, как ли трябва да го определим за вас, радетели на "чистотата"?!!!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 07 дек 2008 20:11

sto1973 написа:ЛЕВСКИ се движи бавно и сигурно.
За купата би трудно Сливен - отборът, който би 3:1 цска-то.

Нямо лошо да си фен, но хайде гледай реално на нещата! ЦСКА бяха ощетени много яко от съдията в мача със Сливен! Измислен червен картон още е началото на мача и измислена дузпа! - е няма как да стане, армейците да вземат мача. Все пак трябва да се помага на отбора на Лечков (предполагам знаеш какъв пост в БФС заема Лече) и се радвай, че не заклаха и вас на "Герена" днес! Я си представи още в 10-тата минута да ви изгонят играч и да свирнат дузпа срещу вас! И в предвид, че резултата вече бе 0:1 за Сливен сещай се с колко щяха да паднат Левски!!! Та преди да говориш врели некипели и да демонстрираш фенщината си помисли малко над нещата и говори реални неща, а не разни подуенски раздувки!
Изображение

Потребителски аватар
dancho70

Мнениеот dancho70 » 07 дек 2008 20:14

ТОВА СА САМИТЕ ФАКТИ НИТО СИ ИЗМИСЛЯМ НИТО ЛЪЖА ,АЗ НЕ СЪМ ВИНОВЕН ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ПОСТИГНАТИ ОТ ТЪЙ НАРЕЧЕН ЛЮБИМ ТИМ,ТЯХ ОБИЖДАЙТЕ ТЯХ ПСУВАЙТЕ И СЛЕД ВСЯКО ПОДПИРАНЕ ОТ СЪДИИТЕ КОЕТО СЕ СЛУЧВА ВСЕКИ МАЧ ВИЕ КОЙТО ОБИЧАТЕ КЛУБА ТРЯБВА ДА ИЗВИКАТЕ СТИГА ТОЛКОВА ТОВА ВОДИ ДО НОВИ СРАМОТИИ В ЕВРОПА НЕ СЛУЧАЙНО ЩЕ НИ ВИКАТ ЕВРОИДИОТИТЕ

1962

Мнениеот 1962 » 07 дек 2008 20:19

Bad Boy написа:А ЗА СВИНЕТЕ СЕЗОНА Е СУПЕР. СУПУР ОТБОРА НА ТУРЦИ И МАНГАЛИ. ЕБАТИ СВИНСКИТЕ АНАЛИЗИ,ЕБИ МУ МАМАТА. Ей дърт нерез 62, пак ли загрухтя бе шизофреник?

ИМАШ ЧУДЕСЕН СТИЛ

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 07 дек 2008 20:30

OBI4AM LEVSKI написа:Вижте,да оставим настрана какво грухтят бившите мангали и настоящи боклукчии от ЦСКА"Педерастко знаме",истината е,че Левски е СЛАБ,за огромно наше съжаление!И ако не погледнем истината в очите,не ни чака нищо добро!Велев не може да е повече от помощник-треньор,и то на един истински,голям старши-треньор!Незабавно е необходимо привличането на МИНИМУМ 3-ма качествени играчи-централен защитник,разиграващ/качествен обаче/халф и нападател!Това че имаме Христов,Карлос...нищо не означава,те не струват/поне засега/.Само с Гонзо не става,а и той е над 30-те!Може да се помисли и за десен халф-бек!Оборете ме,ако не съм прав,но аз лично съм РАЗТРЕВОЖЕН СЕРИОЗНО от играта на любимия си син отбор!!!

Наистина трябва колкото се може по-скоро Батков да си отвори очите, за да може отбора да направи пълноценна подготовка с качествен треньор. Но Батков е влезнал яко във филма и си мисли, че тези 5-6 измъчени победи, в който играхме доста слабо в повечето мачове, а в другите прилично слабо са нещо много големо, което е постигнал Кокала, за който мисля да напиша тема с всички грешки в мачовете през сезона-със състава и смените, които прави, примерите са много, като се почне от БАТЕ до мача с Ц(*КА. Вече за втори път в рамките на една седмица мръзна на стадиона и така и не виждам моя отбор да играе тази игра, която искам аз, да размазва противника с разгромни победи, както прави Барса в Испания. Трябва ни нова селекция, но не "лека" както я определи Боримиров, трябва да се вземат един нов защитник, който да бъде сигурен като Рабех в почти всички отигравания,( Не знам какво стана с Шаки, той вече е излекуван и май е почнал тренировки, дано да няма повече контузии и да направи двойка в центъра с Рабех, според мен ще бъдат много по-сигурни, ако не бъде взет нов). Трябва и един дефанзивен халф като Ричи, ако може даже той да се върне ще бъде много добре. Един халф, който да прави играта с опит, като Кривия. И един нападател, който наистина знаеш,че ако не всяко положение, то от 2 ще вкара едното, а не като Жоро Христов и Жеан, които им трябват 5-6 и пак не се знае дали ще вкарат.
NON MOLLARE MAI

1962

Мнениеот 1962 » 07 дек 2008 21:09

1962 написа:НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ЧЕ Е СРАМЕН СЕЗОНА ЗА ПОДУЕНЕ 1914 ТОЙ НАПРАВО Е ПОЗОРЕН.[/quot

Боклук е баща ти, че е създал такъв чифут като тебе, прасе застреляно!!! И как ще се изсерете, като изобщо ви няма в Европа две десетилетия?!!!
[/quote][/quote]
говедо просто пак обяснявам ЧИФУТ ЗНАЧИ ЕВРЕИН А ВСИЧКИ ЗНАЕМ СОБСТВЕНИКА НА КОЙ ОТБОР Е ЧИФУТИН

go6o ku4eto
Контакти:

Мнениеот go6o ku4eto » 08 дек 2008 17:39

EI PRASETA UMRQHTE OT QD 4E NAKRAQ VI NA6IBAHME I SME PARVI A VIE VE4NO VTORI VSI4KI 4ORBALANI V ROZOVIQ SVQT V KO4INKATA MNOGO GADNO NAKRAQ NA SEZONA VI EBNAHME LUPI STANA KATO ROZOVA MAZNA MUTRI4KA :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Върни се в “ЦСКА”