1/4 финал за купата: ЦСКА - Черно море
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пътят на ЦСКА за Купата се разчиства
...абе чакай да видим дали щ ни има....и с кого ще се разделим,при тая криза и дългове....ще продаваме яко....тея требва да ги бием,ама кат знам че при тях ритането по играчите е повече от колкото по топката,нема да е лесно...поне мача няма да е на картофената нива във Варна.
Re: 1/4 финал за купата: ЦСКА - Черно море
Мачът няма да е никак лесен,защото там футбол не се играе.Честно казано предпочитах Славия.
Есиенчо написа:Какви проблеми може да имаме срещу Ч.Море??Те падат с по 4 гола от Калиакра,Монтана верно и ние сме в криза но се надявам,зимата с 3-4 качествени футболиста нещата да се променят.
Победа с 2-0 за ЦСКА.И така Литекс ще остане основния ни конкурент за купата,Локото и Черноморец/Славия не ги броя
Ако беше изгледал въпросните 2 мача който даваш за пример,щеше да си наясно с нещата.Неслучайно изгониха двама футболисти след мача с Каварна,а други 3-ма взели участие в тях след НГ са аут.
За нас е добре ако ни подцените,пък и фактора домакинство не е кой знае какъв.Едва ли ще има повече от 2000 души на мача

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
- blue avalanche
- Контакти:
.cskara. написа:Мачът няма да е никак лесен,защото там футбол не се играе.Честно казано предпочитах Славия.
Къде е това "ТАМ"?
- child in time
- Контакти:
Ако беше във Варна Черно море имаха някакъв шанс ! Сега трябва да чакат на криза в ЦСКА или подценяване от тяхна страна! Победа за ЦСКА!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

red__army написа:...абе чакай да видим дали щ ни има....и с кого ще се разделим,при тая криза и дългове....ще продаваме яко....тея требва да ги бием,ама кат знам че при тях ритането по играчите е повече от колкото по топката,нема да е лесно...поне мача няма да е на картофената нива във Варна.
Футбола е за мъже.Вашите като са балерини да не излизат.
Като говориш за картофена нива - Вие даже и толкова нямате!!!
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
Есиенчо написа:Какви проблеми може да имаме срещу Ч.Море??Те падат с по 4 гола от Калиакра,Монтана верно и ние сме в криза но се надявам,зимата с 3-4 качествени футболиста нещата да се променят.
Победа с 2-0 за ЦСКА.И така Литекс ще остане основния ни конкурент за купата,Локото и Черноморец/Славия не ги броя
[offtopic]Абе на вас всичко ви е под запор, тоя трансфери бълнува

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
BS1913 написа:red__army написа:...абе чакай да видим дали щ ни има....и с кого ще се разделим,при тая криза и дългове....ще продаваме яко....тея требва да ги бием,ама кат знам че при тях ритането по играчите е повече от колкото по топката,нема да е лесно...поне мача няма да е на картофената нива във Варна.
Нали знаеш, че който няма терен годен за игра рита по чужди стадиони, определено вашето тревно покритие не отговаря, а не може да ми казваш, че вашата игра е нормална, защото всички отбори имат наритани футболисти, след мач с Черно Море.....
Empty написа:BS1913 написа:red__army написа:...абе чакай да видим дали щ ни има....и с кого ще се разделим,при тая криза и дългове....ще продаваме яко....тея требва да ги бием,ама кат знам че при тях ритането по играчите е повече от колкото по топката,нема да е лесно...поне мача няма да е на картофената нива във Варна.
Нали знаеш, че който няма терен годен за игра рита по чужди стадиони, определено вашето тревно покритие не отговаря, а не може да ми казваш, че вашата игра е нормална, защото всички отбори имат наритани футболисти, след мач с Черно Море.....
Терена си е зле.Не го и крием.За жалост независи от мен или от другите фенове.
Доколкото за наритването.Всичко тръгна след мача с Левски,който ореваха света,че сме играли грубо.Оттам нататък ни лепнаха етикета и няма отърване.Кажи за ваши играчи наритани след мача ви с нас ?
Аз мога да кажа една дузина наши,които са наритвани в различни мачове,но после се излиза пред медийте и се казва "ЧЕРНО МОРЕ СА МНОГО ГРУБИ" .

Братле на мача ЦСКА- Черно Море тоя халвчето едно гологлаво , не трябваше да завърши дори първото половреме но не изкара целия мач с откровени 5-6 много груби фала
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора