Волейболният ЦСКА - Фен Тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Волейболният ЦСКА - Фен Тема
Да отбележим факта, че за може би два пъти повечето си участия в Шампионската лига Сиконко нямам спомен да са минали групите. Нашето е 2-3 и вече го направихме а ако продължават така юнаците и тази година ще сме в елиминациите. Жалко само че не играят в София, но и фракциите в югозапада се справиха добре онзи ден.

Този отбор на ЦСКА ме накара да се гордея, че съм българин ( едно малко позабравено чувство напоследък ) !!!
нямам подпис...
- metodito
- Контакти:
Това е най-качественият тим в България.Може би след ансамбъла по художествена гимнастика
и отборът по математика[offtopic], който подобно на останалите два жъне успех след успех на международната сцена, но разбира се, това не е пикантно, не е скандално и жълто и не се отразява на първите страници на вестници и сайтове...
Дали е случайно...
, не знам и не ме интересува.
Съжалявам, но не се стърпях.[/offtopic]

Дали е случайно...

Съжалявам, но не се стърпях.[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 10 дек 2010 12:08, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
Така-а-а...В началната вълна от дрън-дрън-дрън не изплува отговор на въпроса:"С какво тази победа допринася за българския волейбол?"Освен с това,че "червените" са се на....ли от кеф.Когато Левски-Сиконко победи много по именития Лубе Банка Мачерата,те почувстваха ли се също такива "българи"?Съмнявам се!
Много съм горд от отбора.Макар и стари, продължават да играят на високо ниво.Ако мача беше в София, може би щяхме да се съберем, колкото на мача с футболния Порто.
[offtopic]Като не искаш да се заяждаш, какво правиш още тук?[/offtopic]
blue avalanche написа:Така-а-а...В началната вълна от дрън-дрън-дрън не изплува отговор на въпроса:"С какво тази победа допринася за българския волейбол?"Освен с това,че "червените" са се на....ли от кеф.Когато Левски-Сиконко победи много по именития Лубе Банка Мачерата,те почувстваха ли се също такива "българи"?Съмнявам се!
[offtopic]Като не искаш да се заяждаш, какво правиш още тук?[/offtopic]
blue avalanche написа:Така-а-а...В началната вълна от дрън-дрън-дрън не изплува отговор на въпроса:"С какво тази победа допринася за българския волейбол?"Освен с това,че "червените" са се на....ли от кеф.Когато Левски-Сиконко победи много по именития Лубе Банка Мачерата,те почувстваха ли се също такива "българи"?Съмнявам се!
добре бе как може да си толкова елементарен бе - по същата логика аз мога да те питам с кво футболния отбор от Подуене, по който толкова се превъзнасяте допринася за развитието на футбола в България, така че просто спри с тия дребнавости - знам, че Ви боли много, но реалността е такава свиквайте......
IOTUR4O написа:blue avalanche написа:Така-а-а...В началната вълна от дрън-дрън-дрън не изплува отговор на въпроса:"С какво тази победа допринася за българския волейбол?"Освен с това,че "червените" са се на....ли от кеф.Когато Левски-Сиконко победи много по именития Лубе Банка Мачерата,те почувстваха ли се също такива "българи"?Съмнявам се!
добре бе как може да си толкова елементарен бе - по същата логика аз мога да те питам с кво футболния отбор от Подуене, по който толкова се превъзнасяте допринася за развитието на футбола в България, така че просто спри с тия дребнавости - знам, че Ви боли много, но реалността е такава свиквайте......
С това, че в Левски играят млади българи. Въпроса на колегата беше насочен в този аспект, но ти си толкова елементарен, че дори не се сети за какво става дума. И още нещо- ако Левски не си беше дал квотата за ШЛ миналата година, знаеш ли сега какво щеше да е?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Отговори си сам на въпроса. Изместваш темата е едно русло което ти е изгодно в момента. Да, с опитни играчи, не се дава достатъчно път на младите, но затова големите отбори взимат перспиктивните и вече обиграни младежи и след това да се борят най-големите в Европа. И ЦСКА е давал, дава и ще дава най-големите волейболисти, футболисти и всякакви спортисти на България. Съвсем скоро до Теодор Тодоров от маладата вълна ще се строят и Василиев и Марчев.
И не ми излизай с момента обигравали. Да обигравате защото ямате финанси в момента. Какво беше преди няколко сезона - всички таланти от България и ЦСКА ги взимахте. Само Казийски не успяхте.
Какво направи за България. Би отбора шампион на Русия, с двамата най-силни американски волейболисти, с най-известния руски треньор, шампион на Европа за 2008 г., с най-голям бюджет сред волейболните отбори. Навсякъде във волейболните среди се говори за тази победа на ЦСКА ОТ БЪЛГАРИЯ. Неко нищо не е помогнало.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
- cska - maina
blue avalanche написа:Наистина не искам да прозвучи като заяждане,независимо,че съм от Левски.Въпросът е в дискусията.Моят въпрос е:
Как и с какво ТОЧНО ТОЗИ отбор на ЦСКА допринася за развитието на българския волейбол(независимо от победата над Зенит)?В Левски в момента се обиграват младежките национали,вицешампиони на Европа,под ръководството на националния треньор.Да,със сигурност ще паднем от ЦСКА няколко пъти,но от тези момчета,МОЖЕ БИ,ще излезе някой и друг национал.В ЦСКА се обиграва...кой?Че не се сещам нещо.
Виж сега, ние градим отбор от опитни състезатели с цел взимане на КЕШ , а вие обигравате млади таланти които като са готови за нашето ниво ще привличем и така

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- metodito
- Контакти:
Не се стърпяхте, нали?! Пфу!
Като знам манталитета на руснаците, за руската мечка и т.н., тея са се изяли отвътре направо.
[offtopic]Дали може пък ние да не се ядем?[/offtopic]
Като знам манталитета на руснаците, за руската мечка и т.н., тея са се изяли отвътре направо.

[offtopic]Дали може пък ние да не се ядем?[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 10 дек 2010 12:41, променено общо 1 път.