Арести на фенове на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Арести на фенове на ЦСКА!

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2010 19:40

Уважавам-да но от хора-които знаят за какво става въпрос!!От въпросните тука,колко бяха след мача с РАпид пред А сектор-колко видяха какво наистина стана??? :? :? :? Май никой-ей така си говорят наизуст!!
Последна промяна от cska_90 на 25 ное 2010 19:42, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 25 ное 2010 19:41

cska_90 написа:Уважавам-да но от хора-които знаят за какво става въпрос!!От въпросните тука,колко бяха след мача с РАпид пред А сектор-колко видяха какво наистина стана??? :? :? :? Май никой-ей така си говорят наизуст!!

Ок благодаря, просто питах :) и все пак не можеш да ги съдиш, но и те не могат теб ;) всеки сам трябва да отговаря за деянията си....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2010 19:43

Avenger написа:
cska_90 написа:Уважавам-да но от хора-които знаят за какво става въпрос!!От въпросните тука,колко бяха след мача с РАпид пред А сектор-колко видяха какво наистина стана??? :? :? :? Май никой-ей така си говорят наизуст!!

Ок благодаря, просто питах :) и все пак не можеш да ги съдиш, но и те не могат теб ;) всеки сам трябва да отговаря за деянията си....

Ама те почнаха с обидите още лятото-когато се опитвах да обясня нещата-така както са и които после реало се случиха:

Ако ми прегледаш всички постове-за кое не бях прав:
-че селекцията е провал
-че Шеридън е дърво
-че стадион няма да има
-че Борисов е некадърник
-че Костадинов ще се върне
-че отборът ще се бори за 3-4 място
-че продължаваме да трупаме дългове
-че са обявили война на агитката
-че си играят черно тото
-че положението в школата е трагично

????
Последна промяна от cska_90 на 25 ное 2010 19:49, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 25 ное 2010 19:48

stannn написа:

Кой е наред да гониш пуберчо. Да изгоним играчите а? После ще махнем и чистачката. И после ти, Дучето и главата ще играете. Айде върви да бойкотираш някъде. Може да вземеш и човека с бялото якенце. Тъкмо двамцата по лесно ще чупите знаци и огради.

Няма смисъл да се нападате, само защото мислите по различен начин......все пак го правите с една цел - любов към отбора... и някакси на 20години да е пубер малко несериозно ми звучи....аз бях до тук просто питах не искам да влизам в спорове, а и не ми е много работа :)
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 ное 2010 19:54

cska_90 написа:
Avenger написа:

Ама те почнаха с обидите още лятото-когато се опитвах да обясня нещата-така както са и които после реало се случиха:

Ако ми прегледаш всички постове-за кое не бях прав:
-че селекцията е провал
-че Шеридън е дърво
-че стадион няма да има
-че Борисов е некадърник
-че Костадинов ще се върне
-че отборът ще се бори за 3-4 място
-че продължаваме да трупаме дългове
-че са обявили война на агитката
-че си играят черно тото

????

Ти явно си безгрешен а Супермен?

Дървото не е Шеридън а автора на темата. Стадиона си го има и сега. Ако не си ходил погледни в Google Earth. Човек с пари няма как да го наречеш некадърник. Ако той е такъв ти който нямаш 18 лева за билет какъв си? За Костадинов и аз съм против, но това е няма как да се промени. Отбора в момента се бори за тия места има още 15 мача. За дълговете. Ти да не работиш в НАП за да знаеш кой какви дългове има. Войната е обявена срещу такива като тебе вечно недоволни. А за черното тото. Явно си Емо Чолаков за да знаеш, че са залагали.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2010 19:59

6 реда и нищо не кзваш!!!Само глупости!! :lol: :lol:
Статистиката говори ,че прав съм аз
-играем ли на Армията -НЕ
-Шеридън твърда резерва ли е-Да
-юношите ни на последните места ли са-даже някой и на последно-ДА
-На Пнчарево има ли нещо реално -НЕ
-Някога има ли сме толкова загуби на полусезона-НЕ
-Костадинов още ли е на работа-ДА
Бият ли се фенове-ДА
Излизат ли секи ден инфо за дългове и Титан потвърждават ли ги-ДА!

Какво повече искаш???
Последна промяна от cska_90 на 25 ное 2010 20:02, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 ное 2010 20:02

cska_90 написа:6 реда и нищо не кзваш!!!Само глупости!! :lol: :lol:

Отивай да бойкотираш. Ти нали си от "най-верните" фенове. Бягай, че може някой да ти заеме мястото.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 25 ное 2010 20:14

Аз не знам ако този някой не успее да ви затвори устите какво толкова казвате като сте с отворени. Вече 4-ти месец играта ви на ултраси продължава и носи повече негативи ( даже само такива). За 4 месеца смешния ви бойкот какво постигна :
- отборът бе оставен без подкрепа. Напротив. На мача с Рапид ЦСКА не само нямаше 12-ти играч, а бе с човек по малко.
- събрахте се няколко пъти по 30 човека на Дървеното и веднъж 300.
- хвърляхте бомби, чупехте седалки в Овча купел и накрая пеехте щастливо след победата във Виена.
И когато всички оприличаваха обикновения болеещ за ЦСКА фен с изкарващи пари от "фенството" си хора като вас на мача с буферите сектор Г бе зад отбора и доказа, че не иска резултати, а просто играчи в червено които знаят какво означават трите звезди над емблемата. Не го интересуват пари. Не иска да му се плаща за хореография и затова да носи жълто елече. Вие сте утайката на сектор Г и повярвай всички ние които ще сме с Бешикташ и ще пеем "Само ти..." искрено се срамуваме от вас.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 ное 2010 20:23

cska_90 написа:6 реда и нищо не кзваш!!!Само глупости!! :lol: :lol:
Статистиката говори ,че прав съм аз
-играем ли на Армията -НЕ
-Шеридън твърда резерва ли е-Да
-юношите ни на последните места ли са-даже някой и на последно-ДА
-На Пнчарево има ли нещо реално -НЕ
-Някога има ли сме толкова загуби на полусезона-НЕ
-Костадинов още ли е на работа-ДА
Бият ли се фенове-ДА
Излизат ли секи ден инфо за дългове и Титан потвърждават ли ги-ДА!

Какво повече искаш???

-Не играем на Армията заради козирката. А стадиона е на държавата, ремонт на козирката е нейно задължение. Тоест държавата се е самосанкционирала за това, че не си върши работата. Само дето ЦСКА отнася контрата. Ти естествено не виждаш по-далеч от носа си и смяташ, че Титан са виновни.
- От кога резерва значи некадърник?
- Къде да са юношите след като няма къде да тренират? А защо няма ли? Айде да видим дали поне веднъж ще уцелиш причина различна от Титан. Само да напомня, че на мястото на школата някой строи нещо си...
- Няма нищо на Панчерево? Днес отбора не се ли е върнал там да тренира на едното игрище, което вече е готово?
- ЦСКА са абонирани само за победи ли? А и Титан ли играят на терена?
- За Костадинов си прав, но май това ти е единственото адекватно мнение.
- Защо се бият феновете според теб? И да не би преди да е нямало такива неща?
- Смяташ ли, че Титан е единственият собственик на клуб с дългове? Смяташ ли, че другите отбори нямат дългове?

Не че ще вденеш, ама що пък да не напиша всико това...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 ное 2010 20:28

vaskonti написа:
-Не играем на Армията заради козирката. А стадиона е на държавата, ремонт на козирката е нейно задължение. Тоест държавата се е самосанкционирала за това, че не си върши работата. Само дето ЦСКА отнася контрата. Ти естествено не виждаш по-далеч от носа си и смяташ, че Титан са виновни.
- От кога резерва значи некадърник?
- Къде да са юношите след като няма къде да тренират? А защо няма ли? Айде да видим дали поне веднъж ще уцелиш причина различна от Титан. Само да напомня, че на мястото на школата някой строи нещо си...
- Няма нищо на Панчерево? Днес отбора не се ли е върнал там да тренира на едното игрище, което вече е готово?
- ЦСКА са абонирани само за победи ли? А и Титан ли играят на терена?
- За Костадинов си прав, но май това ти е единственото адекватно мнение.
- Защо се бият феновете според теб? И да не би преди да е нямало такива неща?
- Смяташ ли, че Титан е единственият собственик на клуб с дългове? Смяташ ли, че другите отбори нямат дългове?

Не че ще вденеш, ама що пък да не напиша всико това...

Е сега и на тебе ще ти каже пенсионер или семкаджия.

Върни се в “ЦСКА”