-------------------М'Боли--------------------
Забавник----Гай----Тунчев-----Т.Силва
-------------Т.Янчев-Ст.Петров----------
В.Димитров---------------------М.Петров
----------------Д.Бербатов----------------
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
TPAKTOP написа:[offtopic]Ами аз искам да споменем и Георги Найденов като един много добър вратар! Не съм го гледал но дядо ми лека му пръст постоянно разправяше как ЦСКА вече няма да има такъв вратар! Ето и линк в който може да прочетете малко повече за него!
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=496365[/offtopic]
Съжалявам не знам защо прочетох за "всички времена"
Adrian Monk написа:TPAKTOP написа:[offtopic]Ами аз искам да споменем и Георги Найденов като един много добър вратар! Не съм го гледал но дядо ми лека му пръст постоянно разправяше как ЦСКА вече няма да има такъв вратар! Ето и линк в който може да прочетете малко повече за него!
Замезвай повечко!А Жоро Найденов аз съм го гледал на живо и той е най-добрият вратар не само на ЦСКА, а най-добрият вратар изобщо пазил някога във България!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
ruash написа:Mоже ли да ми припомниш какво толкова е направил Манчев през първия престой? А тази класация за последните 10 години ми изглежда смешна на фона на голямото нищо което са направили ЦСКА през периода!
TPAKTOP написа:Adrian Monk написа:TPAKTOP написа:[offtopic]Ами аз искам да споменем и Георги Найденов като един много добър вратар! Не съм го гледал но дядо ми лека му пръст постоянно разправяше как ЦСКА вече няма да има такъв вратар! Ето и линк в който може да прочетете малко повече за него!
Замезвай повечко!А Жоро Найденов аз съм го гледал на живо и той е най-добрият вратар не само на ЦСКА, а най-добрият вратар изобщо пазил някога във България!
[offtopic]Ами тоя път не е от това че съм на бачкане[/offtopic]
amoros написа:-----------------------------------------------М,Боли--------------
---------------------Забавник------Тунчев-----Гай------Т.Силва
-----------------------Т.Янчев--------------М.Хидиует-----------------
--------------------------Л.Лима------------Гранден--------------------
---------Петре----------------------------------------------В.Димитров
Това би бил идеалния състав.Гъргоров,Манчев,Ней и В.Илиев също са с място в иделния отбор.Лео Лима е може би най-добрия разиграващ халф идвал някога в български отбор
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта