Идеалната единайсеторка през последните 10 години

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Re: Идеалната единайсеторка през последните 10 години

Мнениеот daniel_red » 22 ное 2010 14:14

Ако може да се върнем не 10, а 11-12 години назад и да сложа в този състав Марто и Стилян, тъй като Бербатов си беше до 2001-ва в ЦСКА...

-------------------М'Боли--------------------

Забавник----Гай----Тунчев-----Т.Силва

-------------Т.Янчев-Ст.Петров----------

В.Димитров---------------------М.Петров

----------------Д.Бербатов----------------

:roll:

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 22 ное 2010 14:21

TPAKTOP написа:[offtopic]Ами аз искам да споменем и Георги Найденов като един много добър вратар! Не съм го гледал но дядо ми лека му пръст постоянно разправяше как ЦСКА вече няма да има такъв вратар! Ето и линк в който може да прочетете малко повече за него!
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=496365[/offtopic]
Съжалявам не знам защо прочетох за "всички времена" :shock:

Замезвай повечко! ;) А Жоро Найденов аз съм го гледал на живо и той е най-добрият вратар не само на ЦСКА, а най-добрият вратар изобщо пазил някога във България! :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 22 ное 2010 14:24

Adrian Monk написа:
TPAKTOP написа:[offtopic]Ами аз искам да споменем и Георги Найденов като един много добър вратар! Не съм го гледал но дядо ми лека му пръст постоянно разправяше как ЦСКА вече няма да има такъв вратар! Ето и линк в който може да прочетете малко повече за него!

Замезвай повечко! ;) А Жоро Найденов аз съм го гледал на живо и той е най-добрият вратар не само на ЦСКА, а най-добрият вратар изобщо пазил някога във България! :)

[offtopic]Ами тоя път не е от това че съм на бачкане :oops:[/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 22 ное 2010 14:34

ruash написа:Mоже ли да ми припомниш какво толкова е направил Манчев през първия престой? А тази класация за последните 10 години ми изглежда смешна на фона на голямото нищо което са направили ЦСКА през периода!

Последните 10 години тъй като повече хора не са има ли възможноста да гледат ЦСКА от преди 25 - 30 години да речем и смятам , че коментарите няма са толкова обективни . Колкото до това какво е направил ЦСКА за последните 10 години ... ми да речем 3 титли на България 1 купа и 2 суперкупи , цял един полусезон само победи във всички 15 срещи за първенство , преди няколко години пък спечели първенството с 16 точки преднина пред втория ... В Европа победи над Ливърпул , Леверкузен , Бешикташ , Динамо (М) , Шахтьор (Д) . Това не ми изглежда като нищо на мен

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 22 ное 2010 14:38

TPAKTOP написа:
Adrian Monk написа:

[offtopic]Ами тоя път не е от това че съм на бачкане :oops:[/offtopic]

[offtopic]Хич да не ти пука, и аз не съм се разсъхнал, а съм и водкаджия като теб! :) Лек ден и лека седмица! :)[/offtopic]
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 22 ное 2010 14:48

-----------------------------------------------М,Боли--------------
---------------------Забавник------Тунчев-----Гай------Т.Силва
-----------------------Т.Янчев--------------М.Хидиует-----------------
--------------------------Л.Лима------------Гранден--------------------
---------Петре----------------------------------------------В.Димитров
Това би бил идеалния състав.Гъргоров,Манчев,Ней и В.Илиев също са с място в иделния отбор.Лео Лима е може би най-добрия разиграващ халф идвал някога в български отбор

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 22 ное 2010 14:50

amoros написа:-----------------------------------------------М,Боли--------------
---------------------Забавник------Тунчев-----Гай------Т.Силва
-----------------------Т.Янчев--------------М.Хидиует-----------------
--------------------------Л.Лима------------Гранден--------------------
---------Петре----------------------------------------------В.Димитров
Това би бил идеалния състав.Гъргоров,Манчев,Ней и В.Илиев също са с място в иделния отбор.Лео Лима е може би най-добрия разиграващ халф идвал някога в български отбор

Но само идвал! :evil:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 22 ное 2010 15:44

Много е трудно да се определят само 11 футболисти. Лично аз смятам, чи при вратарите не трябва да се слага МБоли, защото е под наем и мачовете му няма да са много. Ако остане и пролетта тогава ще е друго. Моят състав е следния. Вратари: Ненад Лукич и Ивайло Петров, защитници:Забавник, Тунчев, Вальо Илиев, Тиаго Силва, дефанзивни халфове: Тошко Янчев и Беноа Кое, крила: Велизар и Христо Янев, плеймейкър: Хидиуед, нападател: Владо Манчев.

GaL4o
Контакти:

Мнениеот GaL4o » 22 ное 2010 15:45

Мой човек а забелязали че съставчето ти има само 5 българи :) :) :) :)

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 22 ное 2010 16:04

вратар-Лукич защита-В.Илиев,Тунчев,Гаи,Забавник полузащита-В.Димитров,Янев,Янчев,Бадема нападатели-Манчев и Неи резерви-Мболи,Маркиньос,Петре,Хидует,Т.Силва,Трика,И.Тодоров
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Върни се в “ЦСКА”