Запорираха 100% от акциите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: запорираха 100% от акциите на цска

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2010 19:52

pepino_po написа:
motg написа:снимай я пак цялата поне да разберем на какво основание е иска.(100 процента е от далаверките на Томов с овшорките) :evil:

Ми погледни седалището на фирмата къде се намира и ще ти стане ясно, че е Сашо Апашо!!!

Фирмата на Апашо не беше ли в Люксембург?Или само той има фирма в Британски Хондурас?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2010 19:54

Miami fc написа:и печата има надпис окръжен!!!!???

Сега.. нали няма да кажеш, че няма Софийски окръжен съд :mrgreen: И в него няма Търговско отделение :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 ное 2010 20:02

На мен тоя документ ми намирисва доста. Първо ако е истински нали се сещате, че още на следващия ден щеше да има статия за тоя запор. Аз такава не съм чел. Второ. Няма как институция като съда да бърка името на даден човек в официален документ. ДЖИЛИЪН????
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 17 ное 2010 20:05

Според мен държавата няма да позволи фалит на някой от грандовете Левски, ЦСКА... и дори да се случи нещо подобно ще се обединят с някой случайник в А група и пак ще започнат оттам, а знаем, че в БГ отбор без никви пари в А група може спокойно да си се класира в 6-тицата :lol:

Просто големите никога не фалират...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2010 20:07

stannn написа:На мен тоя документ ми намирисва доста. Първо ако е истински нали се сещате, че още на следващия ден щеше да има статия за тоя запор. Аз такава не съм чел. Второ. Няма как институция като съда да бърка името на даден човек в официален документ. ДЖИЛИЪН????

Човекът е пуснал линк и номер, с който да влезеш.Гарантирам, че документът съществува там.
Първо опитай, а след това поставяй под съмнение.
И капиталът на "Титан-АС" наистина е 5000 :o лева.Това се нарича начало на бизнес-шапка им свалям-с 5000 лева капитал са почнали момчетата
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2010 20:10

Alex написа:Според мен държавата няма да позволи фалит на някой от грандовете Левски, ЦСКА... и дори да се случи нещо подобно ще се обединят с някой случайник в А група и пак ще започнат оттам, а знаем, че в БГ отбор без никви пари в А група може спокойно да си се класира в 6-тицата :lol:

Просто големите никога не фалират...

ЦСКА или Левски, в А група могат да се обединят с "Академик", "Славия", "Локомотив".. но не и по средата на първенството.Няма друг отбор от А група, който да е вариант за тях.А, може и помежду си, ама като са и двата в такова състояние.... ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 ное 2010 20:29

Кашчей написа:Човекът е пуснал линк и номер, с който да влезеш.Гарантирам, че документът съществува там.
И капиталът на "Титан-АС" наистина е 5000 :o лева.Това се нарича начало на бизнес-шапка им свалям-с 5000 лева капитал са почнали момчетата

Нещо ми се струва заядлив тона ти. Защо ли? Ако на тебе или на някой от членовете на семейството ти им запорират имоти дали няма да са описани с правилни имена и адреси. Нали се сещаш, че тоя запор над футболист който не съществува е нереален сега. Кой в ЦСКА се казва Джилиън Шеридън, че да се запорира бъдещия му трансфер. А за капитала. Това е сума която е задължителния минимум за да направиш подобна фирма. Кой луд би затворил пари които няма как да ползва, а тия 5000 лева са точно такива. За да я има фирмата тия пари трябва да са там.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 17 ное 2010 20:42

stannn написа:
Кашчей написа:Човекът е пуснал линк и номер, с който да влезеш.Гарантирам, че документът съществува там.

Нещо ми се струва заядлив тона ти. Защо ли? Ако на тебе или на някой от членовете на семейството ти им запорират имоти дали няма да са описани с правилни имена и адреси. Нали се сещаш, че тоя запор над футболист който не съществува е нереален сега. Кой в ЦСКА се казва Джилиън Шеридън, че да се запорира бъдещия му трансфер. А за капитала. Това е сума която е задължителния минимум за да направиш подобна фирма. Кой луд би затворил пари които няма как да ползва, а тия 5000 лева са точно такива. За да я има фирмата тия пари трябва да са там.

Как успя с толкоз малко думички, да наредиш толкоз много глупости не знам...
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 ное 2010 20:45

baligo написа:Как успя с толкоз малко думички, да наредиш толкоз много глупости не знам...

Айде компетентния разясни ни как се запорира нещо което не съществува. Щом аз говоря глупости нека видим твойте умни мисли.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 17 ное 2010 21:02

Кашчей написа:
stannn написа:На мен тоя документ ми намирисва доста. Първо ако е истински нали се сещате, че още на следващия ден щеше да има статия за тоя запор. Аз такава не съм чел. Второ. Няма как институция като съда да бърка името на даден човек в официален документ. ДЖИЛИЪН????

Човекът е пуснал линк и номер, с който да влезеш.Гарантирам, че документът съществува там.

Нали знаеш, че всичко което показва тяхна вина е "съмнително" и "намирисва", обаче всеки тънък слух, че им се пречи и е "провокация" срещу тях е 100% сигурен и проверен факт :roll: Разни глупости като документи-мокументи не са от значение...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “ЦСКА”