Кристиано Роналдо печели „Златната топка”!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кристиано Роналдо печели „Златната топка”!
Не виждам как може фен на испански отбор да мрази Роналдо защото бил симулант след като точно испанските отбори въртят най-много цигански номера (нормално като се има предвид етноса им). Още по трудно ми е да рабера как можеш да отречеш че Роналдо направи невероятен сезон, като беше основен голмайстор на отбора спечелил ВЛ и Шампионската лига...
- LordVOODOO
Оф сложи си очила!! Айде дай ми пример за симулация на играч на Барса през последната една година!!! Това, че белите балерини начело с Раул и Нистелрой падат при всяка една възможност не означава, че всички отбори в Испания са така!!! А Нистелрой специално се научи да полягва във същият този Манчестър, в който в момента играе Роналдо!!! Хеле тия чикиджии юнайтед са едни от най-голямите симуланти в световен мащаб!!!
Браво роналдо станал голмайстор... а я помисли как стана това! Защо не се сетиш как целият отбор игра за него, да не говорим, че 1/3 от головете му са от дузпи или прекисвободни удари отсъдени след негово симулации!!!
Нали го гледах и днес срещу Ман Сити - нищо не става от тоя плозмодий!!! А колкото до успехите му от миналият сезон - те не са негово лични, а на целият отбор!
Браво роналдо станал голмайстор... а я помисли как стана това! Защо не се сетиш как целият отбор игра за него, да не говорим, че 1/3 от головете му са от дузпи или прекисвободни удари отсъдени след негово симулации!!!
Нали го гледах и днес срещу Ман Сити - нищо не става от тоя плозмодий!!! А колкото до успехите му от миналият сезон - те не са негово лични, а на целият отбор!

Очевидно го мразиш така че няма смисъл да те убеждавам. Всеки си има право на мнение. Аз пък не харесвам испанския стил на игра например. Не гледам испански футбол и не знам дали тоя сезон в барса симулират, носимулациите не са единствените мръсни номера във футбола. На всеки мач на испанци и италианци в шампионската лига е пълно с провокации и симулации (не че в Англия не е същото напоследък, но поне не е чак в такива размери) Ти не харесваш Роналдо, аз не харесвам Бербатов, Ибрахимович, Дрогба и т.н.