Кристиано Роналдо печели „Златната топка”!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Stilzhein
Контакти:

Re: Кристиано Роналдо печели „Златната топка”!

Мнениеот Stilzhein » 30 ное 2008 18:35

Не виждам как може фен на испански отбор да мрази Роналдо защото бил симулант след като точно испанските отбори въртят най-много цигански номера (нормално като се има предвид етноса им). Още по трудно ми е да рабера как можеш да отречеш че Роналдо направи невероятен сезон, като беше основен голмайстор на отбора спечелил ВЛ и Шампионската лига...

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 30 ное 2008 20:09

Оф сложи си очила!! Айде дай ми пример за симулация на играч на Барса през последната една година!!! Това, че белите балерини начело с Раул и Нистелрой падат при всяка една възможност не означава, че всички отбори в Испания са така!!! А Нистелрой специално се научи да полягва във същият този Манчестър, в който в момента играе Роналдо!!! Хеле тия чикиджии юнайтед са едни от най-голямите симуланти в световен мащаб!!!

Браво роналдо станал голмайстор... а я помисли как стана това! Защо не се сетиш как целият отбор игра за него, да не говорим, че 1/3 от головете му са от дузпи или прекисвободни удари отсъдени след негово симулации!!!
Нали го гледах и днес срещу Ман Сити - нищо не става от тоя плозмодий!!! А колкото до успехите му от миналият сезон - те не са негово лични, а на целият отбор!
Изображение

Потребителски аватар
Stilzhein
Контакти:

Мнениеот Stilzhein » 01 дек 2008 11:56

Очевидно го мразиш така че няма смисъл да те убеждавам. Всеки си има право на мнение. Аз пък не харесвам испанския стил на игра например. Не гледам испански футбол и не знам дали тоя сезон в барса симулират, носимулациите не са единствените мръсни номера във футбола. На всеки мач на испанци и италианци в шампионската лига е пълно с провокации и симулации (не че в Англия не е същото напоследък, но поне не е чак в такива размери) Ти не харесваш Роналдо, аз не харесвам Бербатов, Ибрахимович, Дрогба и т.н.

Върни се в “ЦСКА”