howmen написа:Udoji90 написа:Стойчо винаги е вариант, но се чудя защо никой не споменава Червенков. Човекът си е цесекар по душа, а и доказа вече, че става за треньор.
Ти ме уби
С кое е показал че става?
С титлата за Литекс???
Моля те,Ганчев не е глупав човек.Да го изгони си има причини,щом в последствие взе Любо смятай че има кой да му дава съвети и то провилни

Ганчев не е глупав, но беше огромна глупост да гони Червеников за отпадане от Жилина, който се оказа много по-добър отбор от очакваното (0-7 срещу Марсилия не го гледайте, а си спомнете как мачкаха Спарта Прага и как играха на Велодром).
Колкото до Любо, и на мен ми е симпатичен, както на всички фенове - силен характер, отстояваше си позиците пред ръководителите, цесекар е по душа... Въпреки това, Любо за мен не е треньор, който може да постига големи успехи. Дойде през пролетта на 2009 г., направихме 10 поредни победи, а после загубихме 3 пъти в последните си 5 мача, които бяха най-важни. През есента на 2009 г. се повтори същото, така че Пенев за мен НЕ е добър треньор и НЕ е по-добър от Червенков. Грешка на Ганчев беше да сменя първия с втория.
А иначе показа, че става именно с титлата на Литекс. Не мога да разбера какво толкова съм казал, че да драматизираш.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...