Бившият треньор на ЦСКА Гьоре Йовановски заяви

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Бившият треньор на ЦСКА Гьоре Йовановски заяви

Мнениеот stannn » 12 ное 2010 14:05

Udoji90 написа:Стойчо винаги е вариант, но се чудя защо никой не споменава Червенков. Човекът си е цесекар по душа, а и доказа вече, че става за треньор.

Не мисля, че става за ЦСКА да ти кажа. Стига с експериментите. Нека е човек доказал, че може да постигне нещо с отбора. А по добър от Стойчо в това няма. Два пъти се връща. Две титли. И то с прилична игра.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 ное 2010 14:17

stannn написа:
Udoji90 написа:Стойчо винаги е вариант, но се чудя защо никой не споменава Червенков. Човекът си е цесекар по душа, а и доказа вече, че става за треньор.

Не мисля, че става за ЦСКА да ти кажа. Стига с експериментите. Нека е човек доказал, че може да постигне нещо с отбора. А по добър от Стойчо в това няма. Два пъти се връща. Две титли. И то с прилична игра.

През 2007/08 г. даже беше направо отлична, а не прилична.... После обаче се случиха едни неща, които накараха Стойчо да си тръгне. Не знам дали би се съгласил да се върне.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 ное 2010 19:54

Добре, защо говорите за Стойчо, след като той ще иска скъпа селекция, каквато няма да получи? А той без такава селекция НЕ работи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 12 ное 2010 21:37

Ти ме уби :o
С кое е показал че става?
С титлата за Литекс???
Моля те,Ганчев не е глупав човек.Да го изгони си има причини,щом в последствие взе Любо смятай че има кой да му дава съвети и то провилни ;)
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 13 ное 2010 00:00

С кое, че гришата му купи титлата ли? Ако не я беше купил дали щеше да го изгони така грозно през тоя сезон? :roll:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 14 ное 2010 20:19

За мен Радуканов е единствения вариант за треньор на ЦСКА през пролетта
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 ное 2010 14:30

howmen написа:

Ти ме уби :o
С кое е показал че става?
С титлата за Литекс???
Моля те,Ганчев не е глупав човек.Да го изгони си има причини,щом в последствие взе Любо смятай че има кой да му дава съвети и то провилни ;)

Ганчев не е глупав, но беше огромна глупост да гони Червеников за отпадане от Жилина, който се оказа много по-добър отбор от очакваното (0-7 срещу Марсилия не го гледайте, а си спомнете как мачкаха Спарта Прага и как играха на Велодром).
Колкото до Любо, и на мен ми е симпатичен, както на всички фенове - силен характер, отстояваше си позиците пред ръководителите, цесекар е по душа... Въпреки това, Любо за мен не е треньор, който може да постига големи успехи. Дойде през пролетта на 2009 г., направихме 10 поредни победи, а после загубихме 3 пъти в последните си 5 мача, които бяха най-важни. През есента на 2009 г. се повтори същото, така че Пенев за мен НЕ е добър треньор и НЕ е по-добър от Червенков. Грешка на Ганчев беше да сменя първия с втория.
А иначе показа, че става именно с титлата на Литекс. Не мога да разбера какво толкова съм казал, че да драматизираш.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 ное 2010 14:33

rsk написа:

С кое, че гришата му купи титлата ли? Ако не я беше купил дали щеше да го изгони така грозно през тоя сезон? :roll:

Съдийски подпирания имаше, но срещу нас (2-0), Локо Сф (2-0), Черноморец (2-0), Левски (3-0), Черно море (4-0!) Литекс показаха убедителна игра на свой терен и мачкаха без съдийска помощ. С резервите бяха на косъм да ни бият или да ни направят равен на Армията, биха Локо в Сф... Никой не им е купувал титлата.

Върни се в “ЦСКА”