ivaylito написа:Не се заяждам с теб,ама искам да ми кажеш според теб колко е норналната цена на билета за групите от ЛЕ?
Със сигурност не е 20 лева!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ivaylito написа:Не се заяждам с теб,ама искам да ми кажеш според теб колко е норналната цена на билета за групите от ЛЕ?
donpacko написа:Абе вий какво искате.Няколко пъти пиша какви са цените във Разград,и там гледаме жалко подобие на футбол.За мача със Славия няма да се учудя,билета ако бъде 5 лева.Ние сега даваме по 2, а за уж главната трибуна 3 кинта.Според мене нормалните цени на мачове във "А" група трябва да започват от 7 лева,за секторите зад вратите,за скетор "В" цената трябва да е 10,за "А" да бъде 13 лева,а за ложите да започва от 20.За евротурнирите трябва да започват поне от 15 лева билет.
LS1914LS написа:И къде е грешката? Че най-евтиния билет е едва 9 евро така ли? Наясно ли сте на Бешикатш колко им струват билетите? От 40 50 евро нагоре.. Като не ви се плаща за футбол какво основание имате да претендирате той да бъде качествен? С билетче левче ще стигаме до първи предварителен кръг и това е
lokomo032 написа:donpacko написа:Абе вий какво искате.Няколко пъти пиша какви са цените във Разград,и там гледаме жалко подобие на футбол.За мача със Славия няма да се учудя,билета ако бъде 5 лева.Ние сега даваме по 2, а за уж главната трибуна 3 кинта.Според мене нормалните цени на мачове във "А" група трябва да започват от 7 лева,за секторите зад вратите,за скетор "В" цената трябва да е 10,за "А" да бъде 13 лева,а за ложите да започва от 20.За евротурнирите трябва да започват поне от 15 лева билет.
+1
Футбола е най евтиното развлечение,сравнете с кино,театър,цирк .........
(02.11.2010).
vladitol написа:ти искаш да влизаш за 5 лева в А сектор ли какво ?? Както каза един потребител преди мен футбола е много евтино развлечение.Ако не се лъжа билет на Челси струва ок.150-200 лева
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта