Нов шеф на фенклуба на ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- samocskasamo
- Контакти:
Re: Нов шеф на фенклуба на ЦСКА?
Тогава Дучето да се стяга и да обедини всички фракции и да не забравя как на мача с Беласица в Петрич свалихме Венци Вучев и сложихме него
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
А защо е нужно фенклуба да има шеф ? Дучето като е шеф в момента какво по - точно прави , за да е пълен стадиона ? Нищо ... Заради него и подобните му хората се отвратиха от футбола и не ходят на мачовете. Да не би феновете на Манчестър Юн. например , да ходят организирано и да правят така наречените хореографии на мачовете. Няма такова нещо ... Хората ходят там от цял свят , за да се насладят на играта на отбора и не им дреме дали фенклуба на отбора им има или няма шеф. Шеф на какво и на кой ? Ако футболната игра ви харесва не ви е нужен някакъв си шеф , та да ходите на стадиона да и се наслаждавате. Хореографиите и униформите на учениците останаха в комунистическото минало ... Това са отживелици. Ако сте фен на някой отбор , то купувате си билет и ходите да гледате мачовете му , не ви е нужна каквато и да е било организация. За посещенията на мачовете в чужбина и провинцията самия клуб може да ви съдейства. За да отидете на кино или театър не ви е нужен шеф нали ...
Исках да пусна тема "Единна позиция на ЦСКА- фенове от форум Гонг.бг" ,но и тази не е лоша. Нека поне тук се обединим и всеки даде предложения и идеи.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
пиша нещо което не е по темата, но е важно. ето левски вече водят стадиона им е пълен , ание се самоизяждаме отвътре с бойкоти и тем подобни разправий. Дано някога да се оправим и да бъдем единни както едно време
Левски води срещу един посредствен отбор и стадиона им изобщо не е пълен. Нормално е, когато отбора върви, да има настроение. Елате ги вижте, ако загубят днес, какво ще стане и там. Когато отбора ни тръгне, и на нашата улица ще изгрее слънце. А за това трябва да помогнем и ние - с шеф, без шеф, все тая.
viroglav написа:А защо е нужно фенклуба да има шеф ? Дучето като е шеф в момента какво по - точно прави , за да е пълен стадиона ? Нищо ... Заради него и подобните му хората се отвратиха от футбола и не ходят на мачовете. Да не би феновете на Манчестър Юн. например , да ходят организирано и да правят така наречените хореографии на мачовете. Няма такова нещо ... Хората ходят там от цял свят , за да се насладят на играта на отбора и не им дреме дали фенклуба на отбора им има или няма шеф. Шеф на какво и на кой ? Ако футболната игра ви харесва не ви е нужен някакъв си шеф , та да ходите на стадиона да и се наслаждавате. Хореографиите и униформите на учениците останаха в комунистическото минало ... Това са отживелици. Ако сте фен на някой отбор , то купувате си билет и ходите да гледате мачовете му , не ви е нужна каквато и да е било организация. За посещенията на мачовете в чужбина и провинцията самия клуб може да ви съдейства. За да отидете на кино или театър не ви е нужен шеф нали ...
вън Дучето от ЦСКА
-
- Контакти:
Ситуацията с ФЕН-клубовете на ЦСКА просто потвърждава манталитета на българите - два синода, две мюфтийства, една дузина партии с лидери бивши "активисти" на СДС и БСП... Положението е малко - всяка коза на свой крак. Когато феновете на ЦСКА не бяха "организирани" във фенклубове на тренировки на ЦСКА (на Армията) имаше по няколко хиляди фенове. За незнам кой път вече ще кажа - индивид, който се води не от любовта си към ИДЕЯТА, която е клуба, а от някакви други подбуди не е фен. В този ред на мисли няма никакво значение кой е шеф на даден фенклуб щом обикновените фенове се ръководят от неговото мнение, а не от собствената си любов към отбора. Ако във фенклубовете няма някой, който да има уважението на останалите, да милее да за отбора и да работи от сърце да завръщането на феновете на стадиона (не на лумпените), няма смисъл от никаква промяна.
viroglav написа:А защо е нужно фенклуба да има шеф ? Дучето като е шеф в момента какво по - точно прави , за да е пълен стадиона ? Нищо ... Заради него и подобните му хората се отвратиха от футбола и не ходят на мачовете. Да не би феновете на Манчестър Юн. например , да ходят организирано и да правят така наречените хореографии на мачовете. Няма такова нещо ... Хората ходят там от цял свят , за да се насладят на играта на отбора и не им дреме дали фенклуба на отбора им има или няма шеф. Шеф на какво и на кой ? Ако футболната игра ви харесва не ви е нужен някакъв си шеф , та да ходите на стадиона да и се наслаждавате. Хореографиите и униформите на учениците останаха в комунистическото минало ... Това са отживелици. Ако сте фен на някой отбор , то купувате си билет и ходите да гледате мачовете му , не ви е нужна каквато и да е било организация. За посещенията на мачовете в чужбина и провинцията самия клуб може да ви съдейства. За да отидете на кино или театър не ви е нужен шеф нали ...
Напълно съм съгласен с написаното от viroglav. Дучето е шеф само на себе си. Аз като съм фен на ЦСКА да не би да ми е шеф

Важно е отбора да се подкрепя в добри и лоши моменти и стадиона да е пълен.
viroglav написа:А защо е нужно фенклуба да има шеф ? Дучето като е шеф в момента какво по - точно прави , за да е пълен стадиона ? Нищо ... Заради него и подобните му хората се отвратиха от футбола и не ходят на мачовете. Да не би феновете на Манчестър Юн. например , да ходят организирано и да правят така наречените хореографии на мачовете. Няма такова нещо ... Хората ходят там от цял свят , за да се насладят на играта на отбора и не им дреме дали фенклуба на отбора им има или няма шеф. Шеф на какво и на кой ? ..
Съгласен. Мразя да пиша дълго, защото знам, че повечето хора не четат дълги мнения.
Да поясня - аз искам да ходя на мачове, ако ще и 20 лв. да са билетите, нямам проблем и ЦСКА да губи, аз винаги ще съм от ЦСКА и ще си обичам отбора.
Имам проблем обаче когато аз като фен виждам, че с нищо не мога да въздействам на играта или на решенията. Тук не става въпрос за редене на отбора, а за нормално отношение към публиката, към зачитането и на нейното право да изисква. Обратна връзка демек. Имам против когато играчите се мъкнат като мърди и просто видимо не искат да играят.
Не мога да разбера и как се допуска изпозването на любимия ми отбор от най-различни хора за користни цели. И това се приема като нормално - нормално ама следва разпад. Това си е факт.
Лидери от типа на Дучето /нямам нищо против него, не го познавам/ вече са лекинко анахронизъм. Вижте както става - силата е в относително малките общности. Аз съм модератор в относително голям форум и виждам как хората вътре даже вече не си ползват никовете, а си говорят с имена. Създават си някаква вътрешна организация, като естествено пак си има караници, мъже, които се държат като ущипани госпожички и.т.н.
Та мисълта ми е, че ето тук се оформя някаква идея - просто отивам/ме на мачовете. Подкрепяме си отбора и толкова. Ок щом трябва нека да има шеф, дали е Дуче или някой друг това няма никакво значение. Аз по-скоро смятам, че трябва да е ръководство, защото от формалното разделяне доведе до това - мачове пред 2000 човека. Така публика не се организира. И разберете - без пълни сектори В и А не става. Може да сме мрънкала, но без тези сектори пълен стадион няма. Затова трябва някакво по-широко обединение - мале колко тъпо и изтъркано звучи, ама друго сега не се сещам.
Наистина да ходиш на мач е да ходиш да се кефиш на играта, а не да правиш ...
Пак стана дълъг поста, ама какво да направя, а който го дразни или не е съгласен, просто да го подмине.
И отново - честита победа снощи.
ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!