Балкан - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- LordVOODOO
Re: Балкан - ЦСКА
Не са важни интервютата, а как води отбора и кой е на първо място, а това за пореден път е ЦСКА!!!

- sedem_!_dva
LordVOODOO написа:Не са важни интервютата, а как води отбора и кой е на първо място, а това за пореден път е ЦСКА!!!
Каза комплексирания тип от Варна, фен на Ц(*КА, но под прикритие привърженик на Черно море.
NON MOLLARE MAI
- LordVOODOO
Оф а ти какво каза? Чу се само едно дълго и провлачено "МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ"!!!
А колкото до това, което съм казал - то е поредният факт, който не можеш да оспориш!!! Гадно ли е все да си затапен мижатурко?!?!!?
А колкото до това, което съм казал - то е поредният факт, който не можеш да оспориш!!! Гадно ли е все да си затапен мижатурко?!?!!?

- sedem_!_dva
LordVOODOO написа:Оф а ти какво каза? Чу се само едно дълго и провлачено "МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ"!!!
С какво ме затапваш бе смешник и каквото Ц(*КА са първи, Левски е идея, а не цел какъвто е отбора на прасетата да бъде вечно първи. С нищо не можеш да ме затапиш нещастник, за УЕФА снощи ти обясних, ние играехме, аз изпитвах радостта от победите, а вие гледахте като мумии пред телевизорите и насъбирахте злоба срещу Левски, злоба която сега се чете във всеки твой коментар свързан с Левски.
NON MOLLARE MAI
- LordVOODOO
И какво ме обясни бе нещастник? Че 99% от написаното от теб беше пълна глупост!!! Ти нямаш нищо общо с футбола и още по-малко го разбираш!!! Направи една услуга на света - направи си харакири и ни освободи от съществуването си!!
Браво изпитвал радост един сезон! А ние колко сезона изпитваме радост? В пъти повече от вас, за капак през последните 2 години Левски носи много повече радост на нас, отколкото на вас със незабравимите си мачове срещу Тампере, БАТЕ и Жилина!!! Дай боже все такива радости да носи Левски!!! Искрено ви го пожелавам!!!

Браво изпитвал радост един сезон! А ние колко сезона изпитваме радост? В пъти повече от вас, за капак през последните 2 години Левски носи много повече радост на нас, отколкото на вас със незабравимите си мачове срещу Тампере, БАТЕ и Жилина!!! Дай боже все такива радости да носи Левски!!! Искрено ви го пожелавам!!!

- sedem_!_dva
LordVOODOO написа:И какво ме обясни бе нещастник? Че 99% от написаното от теб беше пълна глупост!!! Ти нямаш нищо общо с футбола и още по-малко го разбираш!!! Направи една услуга на света - направи си харакири и ни освободи от съществуването си!!
Браво изпитвал радост един сезон! А ние колко сезона изпитваме радост? В пъти повече от вас, за капак през последните 2 години Левски носи много повече радост на нас, отколкото на вас със незабравимите си мачове срещу Тампере, БАТЕ и Жилина!!! Дай боже все такива радости да носи Левски!!! Искрено ви го пожелавам!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много си зле, много ясно че не можеш да разбереш какво ти казвам, какво значи Левски и какво значи Ц(*КА, изобщо каква е била целта им след създаването им . Да изпитваш радост една година стига-това е истинската радост носена от отбора, който обичам, а вашето след мачовете ни с Тампере, БАТЕ, Жилина е злоба, а не радост донесена ви от жалкия отбора. Пожелавам ти се на нашата мъка да се радваш, големи фене на Ц(*КА, повече мразещ Левски. Ти ли ще кажеш дали разбирам от футбол или не, аз съм тренирал футбол 7 години и съм 100 % сигурен, че повече я разбирам тази игра от теб палячо, ходи си ришкай в кочинката във Варна и не се прави на много остроумен по форумите.
NON MOLLARE MAI
-
- Контакти:
Само да нема пак Чичка Wins 

- LordVOODOO
sedem_!_dva написа:
Много си зле, много ясно че не можеш да разбереш какво ти казвам, какво значи Левски и какво значи Ц(*КА, изобщо каква е била целта им след създаването им . Да изпитваш радост една година стига-това е истинската радост носена от отбора, който обичам, а вашето след мачовете ни с Тампере, БАТЕ, Жилина е злоба, а не радост донесена ви от жалкия отбора. Пожелавам ти се на нашата мъка да се радваш, големи фене на Ц(*КА, повече мразещ Левски. Ти ли ще кажеш дали разбирам от футбол или не, аз съм тренирал футбол 7 години и съм 100 % сигурен, че повече я разбирам тази игра от теб палячо, ходи си ришкай в кочинката във Варна и не се прави на много остроумен по форумите.
Хах може и да си тренирал 7 години футбол, но до колкото виждам от теб футболист не е станало - това показва до колко си наясно с играта!!! "Не от всяко дърво става свирка" - това си го чувал предполагам, трябва ли да ти обясня какво означава или сам се сещаш?
И не, докато падахте от еврограндовете Тампере, БАТЕ и Жилина не изпитвахме злоба, а радост, но си прекално ограничен, за да го разбереш!!!