Емил Костадинов обратно в ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Емил Костадинов обратно в ЦСКА?

Мнениеот DmG » 30 окт 2010 01:19

Кашчей написа:
Как го виждаш този нов и истински ЦСКА?Ако навремето са забравили да закрият старият отбор, при префасонирането му в АД (както е направил Христолов и се възползваха канарите) добре, ами ако не са забравили?Новият, ще трябва да изкупи старият, за да може да продължи историята му.В противен случай си остава просто един нов отбор, който трябва да почне от най-ниското ниво на футбола у нас.Отделно, че ще трябва да сложите още нещо към ЦСКА, защото не може да има два клуба от един град с едно име....

ПП-Ако стане така, какво ще означава абревиатурата на новият и истински ЦСКА?За мен ще е смешно да има два отбора с такава абревиатура в една държава, ама вие си знаете :mrgreen: :mrgreen:

Незнам как може да стане , аз лично нямам пари зада го купя :) Пък и не ми пука как ще се казва , дали лефскарите и другите ще ни се подиграват , не ми пука дали еди кой си ще припознае новия отбор със ЦСКА . НО аз невиждам бъдеще в този ЦСКА , нямането на пари рано или късно ще ни прекърши , НЯМА собственици , НЯМА стадион , НЯМА начин да стигнат някакви успехи в евротурнирите , НЯМА ДЮШ от която да изкараме пари , НЯМА капитал - освен някакви смешни играчи ( разиграващи си коня ), НЯМА и кой да ни купи . ОТКАДЕ ПАРИ ?????????
Има само фенове , но по стара българска традиция - разединени от "дучетата" , неподкрепящи винаги , бедни и уморени от лъжи ........
ЖАЛКО , НО ФАКТ ! САМО ЧУДО ИЛИ НОВ КЛУБ , ЩЕ ЗАПАЗЯТ ЦСКА !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2010 02:14

DmG написа:
Кашчей написа:
Как го виждаш този нов и истински ЦСКА?Ако навремето са забравили да закрият старият отбор, при префасонирането му в АД (както е направил Христолов и се възползваха канарите) добре, ами ако не са забравили?Новият, ще трябва да изкупи старият, за да може да продължи историята му.В противен случай си остава просто един нов отбор, който трябва да почне от най-ниското ниво на футбола у нас.Отделно, че ще трябва да сложите още нещо към ЦСКА, защото не може да има два клуба от един град с едно име....

ПП-Ако стане така, какво ще означава абревиатурата на новият и истински ЦСКА?За мен ще е смешно да има два отбора с такава абревиатура в една държава, ама вие си знаете :mrgreen: :mrgreen:

Незнам как може да стане , аз лично нямам пари зада го купя :) Пък и не ми пука как ще се казва , дали лефскарите и другите ще ни се подиграват , не ми пука дали еди кой си ще припознае новия отбор със ЦСКА . НО аз невиждам бъдеще в този ЦСКА , нямането на пари рано или късно ще ни прекърши , НЯМА собственици , НЯМА стадион , НЯМА начин да стигнат някакви успехи в евротурнирите , НЯМА ДЮШ от която да изкараме пари , НЯМА капитал - освен някакви смешни играчи ( разиграващи си коня ), НЯМА и кой да ни купи . ОТКАДЕ ПАРИ ?????????
Има само фенове , но по стара българска традиция - разединени от "дучетата" , неподкрепящи винаги , бедни и уморени от лъжи ........
ЖАЛКО , НО ФАКТ ! САМО ЧУДО ИЛИ НОВ КЛУБ , ЩЕ ЗАПАЗЯТ ЦСКА !

Пич, не е въпросът аз или още някой да ви припознае, или не ви припознае, ако направите нов клуб със същото име.Няма да ви припознае първо БФС.. а те са тези, които раздават картите.В този случай отборът, който има 31 шампионски титли ще остане в историята, но няма да има приемник.Готов ли са на такава жертва, в името на истинският (според теб) ЦСКА?Колко още фенове ще са готови на това?Колко ще преглътнат горчилката да не могат да се наричат армейци, да са фенове на новосъздаден отбор, без история, без особени шансове за момнта да направи нещо в България?Говорим за отбора, който ти искаш да направите-наново и начисто.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 окт 2010 10:21

"- Г-н Борисов, вярна ли е информацията, че банковите ви сметки за запорира-ни?
- Радвам се, че ми се обадихте, защото да излизат такива информации е несериозно. Как може фирма като „Титан", която се занимава със сметопочист-ването не само на София, но и на много други градове в България, да има подобни проблеми. Пак казвам - това са несериозни писания. Може би дори са платени статии. Направо ми е писнало от подобни лъжи по мой адрес, „Титан" и ЦСКА.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

- До нас достигна информация, че Емил Костадинов остава в ЦСКА. Вярно ли е?
- Да, вярно е. Емил Костадинов ще остане в ЦСКА, но вече няма да бъде спортно-технически директор. Тепърва ще видим какъв точно пост ще заеме той.

- Да разбираме ли, че сте доволни от работата му в ЦСКА?
- Аз няма от какво да не бъда доволен. Просто в ЦСКА е така - фе-новете кадруват. Те решават, че даден човек не им е симпатичен, и искат да го сменят. Така беше с треньорите, така беше и с Емил Костадинов. Още от първия му ден начело на ЦСКА той бе подхванат от феновете.

- Те го нападаха, че е довел повечето слаби играчи на ЦСКА. Кой футболист всъщност привлече Емил Костадинов?
- Единствено Уилям Тиеро. Това е."
Опа-а-а-а...Емо!Емо!Емо!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Styvi_Ned
Контакти:

Мнениеот Styvi_Ned » 30 окт 2010 11:13

От тоя отърване няма.Докато не зактрият отбора няма да мирясат нито от "Титан",нито Дучето дето се прави на по-голям християнин и от Папата,а Костадинов да не говорим.В краденето му е майката.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 30 окт 2010 11:27

Ей тоя Костадинофф яко ги държи за топките(сори за цензурата) тия собственици, щом ще го връщат. Това не е добре за нашия отбор, тоя нещастник няма място в ЦСКА!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 30 окт 2010 12:28

Явно Емо държи Титан с нещо под масата. Не знам, какво, но вероятно става дума за пари. Сигурно заради Паунич или лиценза не смеят да го изхвърлят. Така обаче си вкарват жесток автогол, защото Костадинов е пробит началник и има много провинения. Все пак аз не вярвам той да се върне, защото се надявам да има малко достойнсво и чест. Направи ли го значи е пълен шут и незаслужава доверието и обичта на хората към него, когата беше само футболист. Провали ли се за трети път, четвърти няма да има и ЦСКА ще бъде затворена страница за него.

Върни се в “ЦСКА”