Считаният за почти сигурен нов президент на ЦСКА Валентин Михов няма да заеме предложения му от Титан пост.
След като Михов проведе няколко разговора със собствениците на „червените”, преди малко от Борисовата градина изтече неофициална информация, че двете страни не са стигнали до споразумение.
Валентин Михов няма да е президент на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: И Валентин Михов е обречен в ЦСКА!
Вальо Михов пред Novsport: В сряда ще дам окончателен отговор на "Титан"
Гласеният за президент на ЦСКА Валентин Михов заяви пред Novsport.com, че в сряда ще бъде окончателно ясно, дали ще поеме властта в клуба или ще отклони предложението на "Титан АС".
"В момента преговаряме, това мога да кажа. До сряда ще стане ясно, дали ще стане президент на ЦСКА или не. До тогава има още време, така че в момента нищо повече не мога да кажа", заяви Михов.
Той остана леко учуден, че някои медии побързаха да пишат, че се е отказал от поста и няма намерение да оглавява клуба.
"Аз нищо не съм съобщавал официално никъде. Не мога да кажа, че на сто процента ще стана президент на отбора, тъй като в момента размишлявам, но не съм казвал, че няма да ставам такъв"
"Както казах, до сряда има време и до тогава ще стане ясно, дали ще дойда в ЦСКА"
"Колкото до боищата в Перник, няма какво да коментирам, тъй като и аз не знам особено много за случая"
"Където и да съм бил обаче, никой не ми се е месил в работата. Ако дойда в ЦСКА, съмнявам се че някой ще има тази възможност"
Амчи са?
Гласеният за президент на ЦСКА Валентин Михов заяви пред Novsport.com, че в сряда ще бъде окончателно ясно, дали ще поеме властта в клуба или ще отклони предложението на "Титан АС".
"В момента преговаряме, това мога да кажа. До сряда ще стане ясно, дали ще стане президент на ЦСКА или не. До тогава има още време, така че в момента нищо повече не мога да кажа", заяви Михов.
Той остана леко учуден, че някои медии побързаха да пишат, че се е отказал от поста и няма намерение да оглавява клуба.
"Аз нищо не съм съобщавал официално никъде. Не мога да кажа, че на сто процента ще стана президент на отбора, тъй като в момента размишлявам, но не съм казвал, че няма да ставам такъв"
"Както казах, до сряда има време и до тогава ще стане ясно, дали ще дойда в ЦСКА"
"Колкото до боищата в Перник, няма какво да коментирам, тъй като и аз не знам особено много за случая"
"Където и да съм бил обаче, никой не ми се е месил в работата. Ако дойда в ЦСКА, съмнявам се че някой ще има тази възможност"
Амчи са?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Литекс, аз просто си коментирам .. коментариите и наивността на някои колеги.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Re: Валентин Михов няма да е президент на ЦСКА
Честито на не мутрите в агитката които само интриги въртят. Ботев 2 вече е в действие. 
[center]
[/center]

[/center]- delqnski47
- Контакти:
Амчи са??
Амчи са??
Последна промяна от delqnski47 на 25 окт 2010 15:52, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Ми то няма нормален човек който в момента да застане начело на ЦСКА с тези собственици !!!
Докато Титан са в ЦСКА е ясно, че няма как да вървят нещата ,просто направиха прекалено много грешки и кредита на доверие към тях свърши !!!
Докато Титан са в ЦСКА е ясно, че няма как да вървят нещата ,просто направиха прекалено много грешки и кредита на доверие към тях свърши !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
-
jeliazko_sat
- Контакти:
всицко това с михов бе само да осмирят за малко сектор г. а цимбика дани разедини и прекарши тарторите за 1-2 седмици...нема пари.и както каза цимбика управляваме в стила грешка.поука
- POPCORN
- Контакти:
много ясно,че ще се откаже!Видял ка кстоят нещата и просто разбрал,че няма смисъл!ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Абе тия Титан нещо лъжат, според мен. Я ми кажете, има ли нормален бизнесмен, даже и нормален човек, който да си повери парите на когото и да било? Как си представяте, че Титан ще дадат, да кажем, 10 милиона лева на година на някой друг да ги управлява. Това е някакъв абсурд.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Да направят Дучето президент. Човек който си обича клуба ще си замълчи за да не трови отбора допълнително. А той пресконференции дава. Бойкот до дупка и незнам си какво. Е честито "най- големия фен" затрива отбора на сърцето ми.
[center]
[/center]

[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта