Време е да изхвърлим боклука!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Re: Време е да изхвърлим боклука!

Мнениеот Kolec » 25 окт 2010 16:22

zavinagicska написа:Ето и Михов е отказал естествено кой ще се хване с тези мошеници, за съжелени си въвим по пътя на Ботев.

Братле, никога няма да успеем да направим нещата като Ботев... защото канарчетата са единни... а ние се караме даже и за това кой да е домакина на стадиона... ето.. едни са против Дучето.. други против Титан... и как мислиш ще се обединят всички? Всички канари бяха против Христолов и успяха... сега мачкат здраво...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 25 окт 2010 16:30

Разберете ме правилно, не може за да спечелиш някой лев да пускаш хора да стоят на един метър от вратата. Естествено при дори съвсем малка провокация те да нахлуят. Особенно, като се вижда, че няма охрана. Просто мача изобщо не трябваше да започва, но нашите шефове пак се направиха на добри. Друг е въпроса, че още като тръгвахме от София се носеха слухове, че ЦСКА ще загуби в Мездра. Пък и много бъркаш ако си мислиш, че няма да накажат и италианците заради слабата организация и контрол. Исках да припомня случая в Мездра само, защото той е още едно доказателство за неумението на Титан да ръководят и отстояват начинанията си. Такова нещо нямаше да се случи при ръководители
готови със зъби и нокти да се борят за отбора си!
Последна промяна от redpride на 25 окт 2010 16:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 25 окт 2010 16:30

zavinagicska написа:
stannn написа:
zavinagicska написа:Ето и Михов е отказал естествено кой ще се хване с тези мошеници, за съжелени си въвим по пътя на Ботев.

И защо сме по пътя на Ботев? Сигурно феновете пак нямат вина като в Мездра нали? :evil:

И къде е вината на феновете.

На терена да не са влезнали гимнастичките на Раева :|

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 25 окт 2010 16:44

Ако чакате на държавата и неийните закони нищо няма да постигнете, трябва да се обедините всички фенове в името на отбора и ще постигнете резултати, ние, ако чакахме на държавата, христолов още щеше да е презедент. Дължи мильони, но никой не го пипа, а нормалните граждани за някой лев ги съдят веднага.

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 25 окт 2010 17:36

Levskar_90 написа:Да не се чува лоша дума за Дучето, той е един истински армеец. Хвала на Дучето.
Евалата бате Успех на Левски и Само продажният Дуче
Money Over Bitches

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 25 окт 2010 17:58

Daniel Levski написа:
Levskar_90 написа:Да не се чува лоша дума за Дучето, той е един истински армеец. Хвала на Дучето.

Не мога да разбера защо им се буташ на теми които са си често чорбарски, и не е правилно ние да им се месим ;)
Пичове помогнете ни да махнем Дучето от ЦСКА един път завинаги
Money Over Bitches

Потребителски аватар
AleXcHo_S600
Контакти:

Мнениеот AleXcHo_S600 » 25 окт 2010 18:32

Братя по съдба,аз съм фен на Локомотив София! На 28 години съм и не съм си виждал отбора шампион! Мислите ли,че ми е приятно? Но като знам каква мизерия е футболът ни,няма какво да се мъча! Ние трябва да се ОБЕДИНИМ не само в секторите си! Трябва да се ОБЕДИНИМ Локо,ЦСКА,Левски,Славия,Ботев (Пловдив) и изобщо всички фенове в България за ЕДНО-ПРОЧИСТВАНЕТО на Българския футбол от АЛЧНИ и НЕУМЕЕЩИ ръководители!Начело с перуката! Един ГОЛЯМ футболист,но едно ГОЛЯМО АЛЧНО копеле,захапало кокала на властта! Да му окапе и перуката на тоя! :@ Сигурен съм,че и във Висшата Лига на Англия има много уредени мачове! Но хората знаят как да го правят! Стадионите дори и в долните дивизии за препълнени! Срамота е! Ударихме дъното много одавна! Сега сме се окопали много сериозно! Наистина и аз мисля,че е време някой да изхвърли БОКЛУКА! А този НЯКОЙ сме НИЕ! ПРОСТЕСТИ пред парламента и на всеки мач! Това е истината!!! Срамота е Кипър да ни къртят с 4:1! :@ Срамота е,защото ако Люксембург ни хванат,сигурно и те ще ни бият! Станахме ПОЗОРА на ЕВРОПА! Нека сме ЕДИННИ! Само това може да ни спаси!
ЛОКОМОТИВ 1929 СОФИЯ!!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 окт 2010 18:44

Ще попитам и в тази тема ... Взимали ли са Дучето и Главата 3 000 лева на мач от клуба ЦСКА ?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 25 окт 2010 18:48

viroglav написа:Ще попитам и в тази тема ... Взимали ли са Дучето и Главата 3 000 лева на мач от клуба ЦСКА ?

Не. Дучето и Главата милеят за клуба, те са истински армейци, и задлужават да са във управлениета на ЦСКА :!:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 окт 2010 18:52

Levskar_90 написа:Не. Дучето и Главата милеят за клуба, те са истински армейци, и задлужават да са във управлениета на ЦСКА :!:

Ти и твоите събратя по идеи не се чудете , когато темите за "левски"се осират ... Ти си пример за нелоялност и провокативни мнения. Но ще дойде и вашия ред ...

Върни се в “ЦСКА”