Мнениеот AleXcHo_S600 » 25 окт 2010 18:32
Братя по съдба,аз съм фен на Локомотив София! На 28 години съм и не съм си виждал отбора шампион! Мислите ли,че ми е приятно? Но като знам каква мизерия е футболът ни,няма какво да се мъча! Ние трябва да се ОБЕДИНИМ не само в секторите си! Трябва да се ОБЕДИНИМ Локо,ЦСКА,Левски,Славия,Ботев (Пловдив) и изобщо всички фенове в България за ЕДНО-ПРОЧИСТВАНЕТО на Българския футбол от АЛЧНИ и НЕУМЕЕЩИ ръководители!Начело с перуката! Един ГОЛЯМ футболист,но едно ГОЛЯМО АЛЧНО копеле,захапало кокала на властта! Да му окапе и перуката на тоя! :@ Сигурен съм,че и във Висшата Лига на Англия има много уредени мачове! Но хората знаят как да го правят! Стадионите дори и в долните дивизии за препълнени! Срамота е! Ударихме дъното много одавна! Сега сме се окопали много сериозно! Наистина и аз мисля,че е време някой да изхвърли БОКЛУКА! А този НЯКОЙ сме НИЕ! ПРОСТЕСТИ пред парламента и на всеки мач! Това е истината!!! Срамота е Кипър да ни къртят с 4:1! :@ Срамота е,защото ако Люксембург ни хванат,сигурно и те ще ни бият! Станахме ПОЗОРА на ЕВРОПА! Нека сме ЕДИННИ! Само това може да ни спаси!
ЛОКОМОТИВ 1929 СОФИЯ!!!