ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 25 окт 2010 13:48

BaLoN написа:Аз съм просто един истински фен на ЦСКА,който е за загрижен за всичко това което се случва в този тежък за отбора момент

напълно съм съгласна с това но нека и Главата се махне
А за Дучето който не знае се изхранва семейството му и самия него с парите от Титан и с пункта си еврофутбол. Рой е в ЦСКА заради парите.
Балоне има само няколко хора които са като теб и аз съм една от тях.

ВЪН от ЦСКА хората против ТИТАН, и които са зад ДУЧЕТО И ГЛАВАТА!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна от emi_loko_plovdiv_usa на 25 окт 2010 13:49, променено общо 1 път.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 25 окт 2010 13:49

zavinagicska написа:
BaLoN написа:Нека първо помоля модераторите да остават темата за да чуем много и различни мнения ... Сигурен съм,че много ще се пише тук и има какво да се каже.Покажете,че има демокрация тук и че се толерира мнението навсеки. Обеден съм че темата ще има широк обществен отзвук... нека го чуем

Време е за промяна ! Време е някой да изхвърли истинските боклуци от ЦСКА !!! Тези за които парите са важни нямат място при нас феновете ! Тези които не милеят за ЦСКА,а е важното за тях,че са им спрени парите и не правят нищо друго освен да се опитват да съсипят ЦСКА с протести и измислени бойкото с една едничка цел ... да докажат на ТИТАН,че по-добре да дават парите и да не воюват с тях защото "видите ли с истинските фенове на ЦСКА никой не може да воюва и те винаги печелят" ! Но тези "истинските фенове" знаят ли изобщо защо се води тази война ? Знаят ли кой я започна ? Дават ли си сметка,че нещата които биват карани да правят ще донесат само и единствено проблеми ,както на отбора така и на себе си,но ще спечелят Дучето,Главата и тем пододни силуети които си мислят,че притежават сектор Г ?! Всички тези фенове на които им е втълпено,че правят всичко това в името на ЦСКА дават ли си сметка,че нещата които правят са в пълна вреда на ЦСКА ,но са в името и в парите на Дучето ???! (възможно ли е дучето да е направил тази страшна мизерия на мача с Мездра за 50 000 лв от гриша Ганчев и ако е така до каде ще му отиде наглостта ...?) Защо винаги биват карани непълнолетни деца да хулиганстват,да чупят,рушат да се бият на нахлуват на стадиони и т.н. ,а Дучето после се появява с някое измислено интервю от някое РПУ с думите:"бият децата,как не ги е срам !!! Полицеиски произвол ... блаблабла " само че полицията не бие без причина,а това че деца са били там и са нарушили по някакъв начин закона дали не е подбудено от Дучето ??? Стига с тези измислени диктатори и анархисти !!! За тези които наистина обичат ЦСКА ще кажа: ЦСКА сега се нуждае от безрезервна подкрепа и мощни скандирания и песни. Време е да внушим самочувствие на футболистите и ръководството ! Време е да покажем,че уважаваме тези които дават парите в ЦСКА и че можем да ги подкрепяме ! Време е да бъдем заедно и да бъдем единни за общото благо в името на ЦСКА ! Не трябва да позволяваме на шепа хора ,които не обичат ЦСКА,но са там уж като такива , да ни докарат до "В" група !!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА !!! ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ НОВ ТАРТОР НА АГИТКАТА ,защото можеби това което ни дърпа назад е именно той ?!!! Аз съм фен на ЦСКА и обичам този клуб и винаги съм уважавал Дучето,но нещата които стават сега са грозни,използват се феновете за водене на някаква лична война за пари между него и Калоян Стоянов ! Защо феновете трябва да бъдат манипулирани чрез сладкодумен диктат ??? ! :twisted: :evil:

За всичко това аз съм готов да кажа : ВЪН Дучето от ЦСКА ! Можем ли да сменим този вече не знам колко годишен лидер и предводител на агитката и има ли истински достоен заместник които може да го наследи ???

Много моля тази тема да не бъде местена и трита.Благодаря ви

Абе Дучето ли ме кара мен да съм против управлението по този начин на клуба, аз не ходя в Г сектор Дучето ли кара 14, Банда север ,усф, торсида пловдив,горди и други големи фракции да не ходят на мач, ами нали ако клуба ни върви ще викаме за титан с двете ръце, всички искаме цска да има стадион ,да има школа ,да има правилно управление.Дучето ли купува футболисти или слага некъдърни треньори,Дучето ли кара изявени журналисти цскари да пишат за начина по който се управлява любимият ни отбор аман от предатели. Сега да видим дали Михов ще приеме и ще видим дали титан си спазват обещанието да не му се мешат.

Преди година и половина същото нещо беше и при нас.И както даде един колега пример по горе мача със Сиони.Много хора не харесват г-н Ангелов и то не от днес или вчера.Когато си направите промените публиката Ви от ново ще бъде единна и мощно подкрепяща.Като фен на Левски съм ЗА дучето, като неутрален съм против дучето :) Сетете се сами !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 окт 2010 13:52

Има нещо което не се знае тук. Всички крият частичка от истината и казват това което им е удобно на тях май. От днешните думи на Дучето разбирам, че той ще продължи да протестира даже и Михов да поеме клуба. Това не ми хареса поне на мен. Нали иска ТИТАН да не се месят в управлението. Ако Вальо Михов приеме той сам си каза, че нареждания не приема и ще казва той какво и как ще става. И какво излиза. Май протестира само за протеста, а не защото клуба не се управлява правилно в момента. Били дали кредит на доверие. На кого? На Йовановски ли дадоха кредит? Един мач за всичките колкото и малко да бяха в които треньор беше Гьорето се видя подкрепата на фенклуба(мача с Порто). Това ли е кредита на доверие на феновете от фенклуба?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 25 окт 2010 13:57

stannn написа:Има нещо което не се знае тук. Всички крият частичка от истината и казват това което им е удобно на тях май. От днешните думи на Дучето разбирам, че той ще продължи да протестира даже и Михов да поеме клуба. Това не ми хареса поне на мен. Нали иска ТИТАН да не се месят в управлението. Ако Вальо Михов приеме той сам си каза, че нареждания не приема и ще казва той какво и как ще става. И какво излиза. Май протестира само за протеста, а не защото клуба не се управлява правилно в момента. Били дали кредит на доверие. На кого? На Йовановски ли дадоха кредит? Един мач за всичките колкото и малко да бяха в които треньор беше Гьорето се видя подкрепата на фенклуба(мача с Порто). Това ли е кредита на доверие на феновете от фенклуба?

stann това е защото вече протеста не е протест а лична война на Дучето с Калоян Стоянов и това е страшното и жалкото,защото той води феновете,но в името на семеиството си и в името на парите. Защото някой си се обадил на сестра му да каже какво ще му направи,защото не му дават пари и защото биха един от доверените му хора Главата ... Това според мен е самата истина
catch me ... if you can !

agresor
Контакти:

Мнениеот agresor » 25 окт 2010 13:57

КАЛОЯН СТОЯНОВ АКО Е ИСТИНСКИ ЦЕСЕКАР ДА ВЗЕМЕ ДА ПРЕБИЕ СЪДИЙТЕ КОИТО НИ РЕЖАТ ПОСТОЯННО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ . СИГУРЕН СЪМ ЧЕ КАТО ПРЕЧУКАТ ТРИМА-ЧЕТИРИМА И ПОВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА НИ РЕЖЕ НЕЗАВИСИМО КОИ И КОЛКО ИМ ПЛАЩА ! А ЗА ГЛАВАТА И ДУЧЕТО МАЛКО ИМ Е !

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 25 окт 2010 14:00

Ами вижте длъжноста на Дучето е изборна за разлика от тази на Борисов, идвате има си ред и се правят избори само трябва да си член на фен клуба и да си си внасял редовно членския внос който забележете е 50 стотинки на месец.Стига сте писала глупости тук, а Еми от щатите е много компетентна.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 25 окт 2010 14:01

stannn написа:Има нещо което не се знае тук. Всички крият частичка от истината и казват това което им е удобно на тях май. От днешните думи на Дучето разбирам, че той ще продължи да протестира даже и Михов да поеме клуба. Това не ми хареса поне на мен. Нали иска ТИТАН да не се месят в управлението. Ако Вальо Михов приеме той сам си каза, че нареждания не приема и ще казва той какво и как ще става. И какво излиза. Май протестира само за протеста, а не защото клуба не се управлява правилно в момента. Били дали кредит на доверие. На кого? На Йовановски ли дадоха кредит? Един мач за всичките колкото и малко да бяха в които треньор беше Гьорето се видя подкрепата на фенклуба(мача с Порто). Това ли е кредита на доверие на феновете от фенклуба?

тук съм напълно съгласна с теб и искам да се разбере веднъж за винаги че Дучето няма място в ЦСКА нито Главата нито протестиращите лекета. Вие не сте истински фенове. Ако плюете по ТИТАН, футболистите си и по цялото ръководство и само протестирате сте лекета а не истински фенове които безрезервно си подкрепят отбора.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 окт 2010 14:02

Нито това, че казват, че протеста продължава до дупка независимо кой ще дойде нито боя в Перник са нормални неща. Интересно ми е друго. Как Вальо Михов би се съгласил да дойде при тези интриги които се създават всеки ден.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 25 окт 2010 14:05

Добре бе хора Дучето не е публиката на ЦСКА, защо няма публика на стадиона заради Дучето ли според вас.

Върни се в “ЦСКА”