ИМА ЛИ МЯСТО ШЕРИДЪН В ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ИМА ЛИ МЯСТО ШЕРИДЪН В ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2010 17:41

stannn написа:
Кашчей написа:Колко ли време ще трябва, за да свикнете да не пишете с клишета?Шеридън не участва ли в тренировките на ЦСКА?Колко време ще му трябва, за да свикне с останалите?Май на него много често му се налага да свиква с нови съотборници, и тъкмо свикне, те пък станат пак нови, на ново място :o

На Бербатов му трябваха 2 години. Ама сега бележи нали?

Сигурен ли си, че точно на Бербатов му трябваха 2 години?Според мен на много от партньорите му им трябваха тези 2 години, а и Бербатов 2 години не играеше на върха на атаката, докато Шеридън е там.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 24 окт 2010 17:42

Не, не! Шеридън никога няма да бъде дори на половината от Бербатов. В ЦСКА има много некадърници и час по-скоро трябва да се ометат. Шеридън е един от първите в списъка.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 окт 2010 17:45

Кашчей написа:
stannn написа:
Кашчей написа:Колко ли време ще трябва, за да свикнете да не пишете с клишета?Шеридън не участва ли в тренировките на ЦСКА?Колко време ще му трябва, за да свикне с останалите?Май на него много често му се налага да свиква с нови съотборници, и тъкмо свикне, те пък станат пак нови, на ново място :o

Сигурен ли си, че точно на Бербатов му трябваха 2 години?Според мен на много от партньорите му им трябваха тези 2 години, а и Бербатов 2 години не играеше на върха на атаката, докато Шеридън е там.

Там е сам. Без подкрепа. И Торес да вземем в момента като няма топки към него няма как да бележи.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2010 17:48

Sword Coast Boys написа:Не, не! Шеридън никога няма да бъде дори на половината от Бербатов. В ЦСКА има много некадърници и час по-скоро трябва да се ометат. Шеридън е един от първите в списъка.

Преди 2 месеца за Шеридън приказвахте, като за месията, който ще оправи нападението на ЦСКА.Въобще не ви правеше впечатление, че той беше играч на Селтик, но бе играл там доста малко мачове, а през останалото време обикаля три-четири много по-непознати у нас отбори и в никой от тях не се задържа ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 24 окт 2010 17:50

Кашчей написа:
Sword Coast Boys написа:Не, не! Шеридън никога няма да бъде дори на половината от Бербатов. В ЦСКА има много некадърници и час по-скоро трябва да се ометат. Шеридън е един от първите в списъка.

Преди 2 месеца за Шеридън приказвахте, като за месията, който ще оправи нападението на ЦСКА.Въобще не ви правеше впечатление, че той беше играч на Селтик, но бе играл там доста малко мачове, а през останалото време обикаля три-четири много по-непознати у нас отбори и в никой от тях не се задържа ;)

Не си спомням поне аз да съм приказвал такива глупости.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 окт 2010 17:51

Кашчей написа:
stannn написа:

Ми точно за това ти говоря - той е научен да играе отборно, не сам! Погледни всеки британски отбор - в нападение са минимум 5 човека, в средата мининум 5 и в защита пак толкова! Има пакетно движение на целия отбор! Тук в повечето време в нападение са 2-3, останалите седят където ги хване момента.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2010 17:52

stannn написа:
Кашчей написа:
stannn написа:

Там е сам. Без подкрепа. И Торес да вземем в момента като няма топки към него няма как да бележи.

Когато си пиян -ще изтрезнееш на сутринта, но когато си некадърен в дадена област си е доживот.За тия 300 000 паунда досега трябваше да е направил доста повече голове от Дембеле, но това си е проблем ваш, аз само си казвам мнението за този играч.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 24 окт 2010 17:52

Още след мача с Бешикташ казах, че това момче става повече за градинар, отколкото за футболист. Месец по-късно съм готов да променя мнението си. Освен некадърен този момък се оказа и мързелив. Не виждам как би могъл да работи каквото и да е. Така че днес мнението ми е, че Шеридън за нищо не става.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 окт 2010 17:55

Аз мисля да изчакам до момента в който почне да бележи. Интересно ми е тогава каква песен ще пеете.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2010 17:57

Васконти,
Ми точно за това ти говоря - той е научен да играе отборно, не сам! Погледни всеки британски отбор - в нападение са минимум 5 човека, в средата мининум 5 и в защита пак толкова! Има пакетно движение на целия отбор! Тук в повечето време в нападение са 2-3, останалите седят където ги хване момента.
нека приказваме сериозно:
Шеридън е млад, перспективен, дори много добър и научен-това го казвате вие.В същото време визитката му е твърде богата, като брой професионални отбори, през които е минал, и никъде не се е задържал.Каква трябва да е според теб причината за това?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”