TPAKTOP написа:Аз заставам зад титан защото Иво Иванов каза че всичко с футболистите е разплатено! Седователно вината е във футболистите! Писна ми и на мен от бойкоти но това не е моя ЦСКА! Да любовта си е любов! Но това е смешно! Треньор без мнение?! футболисти без желание?! Писна ми! АЗ ОБИЧАМ ЦСКА но искам сърцат треньор като Стойчо и Любо! Не желая макета и италианци! ЦСКА е български отбор! Искам сърцата игра!
Били им платили. А стига бе! Да не си правеш майтап нещо?! Защо треньора е без мнение , Трактор, можеш ли дда се досетиш? Щот май му подсказват отгоре тва-онова! И пак казвам Титаните са най-виновни за сегашното състояние на отбора. Те и Емо К. Щото те направиха тая безумна селекция. погледнете го Тиеро- това тотално недоразумение. Погледнете Тибони, Грило, Еспозито, Трекаричи. Тези от Титан ги докараха и Емо. А и Гьорето се вижда в последните мачове, че като треньор не струва много. Днеска ми пуснал Трекаричи като вътрешен халф. Еми как да стане? В същото време срещу далеч по-стойностни отбори срещу които беше далеч по-удачна схема с един чист нападател, той пускаше двама напред- Шеридън и Платини. Сега днес срещу суперотбора от Каварна излезна само с един нападател и то нашият любимец- Мишел Платини. Еми тоя Платини ако ще и в 100 поредни мача да го пуснат не виждам как ще го продадат