Отзиви за играта на Килиан Шеридън

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Re: "Дървото" Шеридън

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 26 сеп 2010 13:23

realist написа:Не знам дърво ли е или не, но със сигурност не става за ЦСКА. Вкара два гола на Монтана и изведнъж стана класен нападател. Това момче няма качества да играе голям футбол. Това, че е на 21 години и нямал подготовка не е оправдание. На неговата възраст някои вече стават световни звезди. 21 години отдавна не смятат за ниска възраст във футбола. А що се отнася до подготовката - тя ли му попречи на 3 пъти с Бешикташ да изиграе положението като индалид? Добрия футболист се познава във важните мачове и срещу силни съперници. Преди години и Неи нямаше подготовка, но в почти всеки важен мач беше на ниво, нищо, че като цяло головете му не бяха много. Ако на това момче ще разчитаме да ни вади в тежките мачове, нищо добро не ни чака. Освен всичко друго, няма психика, а това не се наваксва с тренировки.

+1 Много точно си го написал....вкара гол на Монтана и стана класа,а тия положения срещу Бешикташ колкото и да не си сработен с останалите от отбора трябва да ги вкараш.....

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 26 сеп 2010 13:24

абе то и ники михайлов е дърво ама като няма кой друг ........не се заблуждавайте заради 2 гола.тва момче не знае като какъв нападател играе....дали да следи зашитата, дали да е по дълбок нападател.лично мое мнение е че има поне 6-7 чужденци в българското първенство който са с 1 класа над него

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2010 13:25

Шеридън ако беше дърво,нямаше да е национал!Все пак селекционер им е Трапатони,а не Мъри...примерно...!И е хубаво, философите да му дадете малко време за адаптация!Той самият Шеридън си каза още в началото,че му трябва малко време да свикне с обстановката!
Сега ония от крайния квартал ще почнат да скачат,да ме убеждават,че Дембеле,още като бил дошъл в ''Левски'' и почвал да вкарва!Еми хубаво!Нека си вкарва!Много му здраве 8-)
Ама всеки човек е различен!Един му трябва повече време,на друг не!Нали така!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 сеп 2010 13:35

Ай стига сте ми го хвалили тоя-първо да се научи как се спира топката!! :evil:
Изображение

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 сеп 2010 13:42

Хора, стига сте парадирали с това, че бил "национал", че ще ни се смеят. Първо, Ейре не е Англия и нямат кой знае колко качествени нападатели. Второ, доколкото знам, Шеридън не помирисва терен. Това, че си в разширения състав на някой среден национален отбор, не те прави класен футболист. Справка - 2/3 от нашите национали. Не претендирам да съм мега-експерт, но класния нападател си личи от 1 мач. Бекембауер беше казал: "Класния нападател си личи не по това какви красиви голове вкарва, а по това, че вкарва чистите положения". Ако беше толкова добър Селтик нямаше да го държат смъртна резерва и да се чудят на кого да го пробутат, а щяха да си го задържат. Дано не се окажа прав, но прогнозата ми е, че това момче ще е поредния провален трансфер.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 сеп 2010 13:44

dim77dim написа:Като всеки нов нападател, пристигащ в ЦСКА, очакванията към Шеридън също бяха доста големи.
Нека реално погледнем на Килиан Шеридън
Позитивното - Млад и перспективен - едва 21 годишен. Титуляр в отбора на Ирландия (интересно ми е защо Трапатони го вика всеки път - игра на мениджърски интереси? - :lol: ХАХАХА, това последното само ние можем да си го раздухваме и украсяваме както на нас ни е угодно, явно е обаче че на футболните хора Килиан е направил впечатление и е показал качества да носи националната фланелка). Бърз за ръста си, може да играе добре 1:1, пласира се добре, играе добре с глава. Дотук добре.
Негативното - Играе само с ляв крак. Нерешителен в завършващия удар. На ръба на засадата избързва доста в спринта (или пък халфовете ни закъсняват с една идея кога да дадат извеждащия пас...). Не е достатъчно борбен.
Всички критикуваха начина, по който игра срещу Бешикташ, аз писах да не бързате, защото скоро ще го целувате. Така и стана снощи. 2 гола, греда, реши ни мача срещу Монтана. Какво повече да искаме от един нов нападател, който все още се приспособява към родната действителност (тук разбирай ДА ИГРАЕШ ПРЕД 300 ФЕНА, които те освиркват след грешен пас, ДА ИГРАЕШ БЕЗ ПАРИ понеже шефовете плащат само когато им е удобно, ДА ИГРАЕШ КРИТИКУВАН независимо как си изиграл положенията си, защото някой е платил да се пише срещу теб, ДА ИГРАЕШ С ХЕЙТЪРИ (разбирай хора, които не харесват чужденци, понеже вземали повече пари вместо да си извоюват те самите по-добри договори с шефовете на клуба))
Е, Шеридън, WELCOME TO BULGARIA! Преди да си видял още всички стадиони в А група, преди още да си видял НАПОЛОВИНА пълен стадион на ЦСКА, вероятно вече искаш да си ходиш обратно у дома... и не те виня
А НИЕ ЩЕ СИ СЕДИМ ПО ФОРУМИТЕ вместо на стадиона и ще се чудим и маем защо класни чужденци не искат да идват при нас и защо босовете не вадят по милиони евра за играчи...и ще псуваме Шеридън що бележи за някой друг тим и национала, вместо да седи в ЦСКА без пари, без публика, критикуван и освиркван

Ама приятелю ние ама грам НЕ СЕ ЧУДИМ защо не идват класни чужденци. Всеки знае че тук никога няма да дойде класен чужденец.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 сеп 2010 13:46

Към автора

Някой хора как ходят на работа като не им се плаща по 3-4 месеца.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2010 13:52

realist написа:Хора, стига сте парадирали с това, че бил "национал", че ще ни се смеят. Първо, Ейре не е Англия и нямат кой знае колко качествени нападатели. Второ, доколкото знам, Шеридън не помирисва терен. Това, че си в разширения състав на някой среден национален отбор, не те прави класен футболист. Справка - 2/3 от нашите национали. Не претендирам да съм мега-експерт, но класния нападател си личи от 1 мач. Бекембауер беше казал: "Класния нападател си личи не по това какви красиви голове вкарва, а по това, че вкарва чистите положения". Ако беше толкова добър Селтик нямаше да го държат смъртна резерва и да се чудят на кого да го пробутат, а щяха да си го задържат. Дано не се окажа прав, но прогнозата ми е, че това момче ще е поредния провален трансфер.

Щом не е добър за Селтик, значи не става и за отбор от България? Шеридън не е просто в разширеният състав на Ейре, а и помирисва терен доста често. Освен това до съвсем скоро е бил в младежкият отбор, все пак в мъжкият са Кевин Дойл и Роби Кийн, които трудно можеш да наречеш "не кой знае какви нападатели". А и не смяташ ли, че е малко тъпо да държиш сметка за кариерата на един 21 годишен играч? Вярно, че на тая възраст Меси беше световна звезда, ама... нали не очакваш да вземем него или Пато, например?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 26 сеп 2010 13:57

pomiqrat написа:Към автора

Някой хора как ходят на работа като не им се плаща по 3-4 месеца.

Той Шеридън не е спрял да ходи на работа... :)
Но ако не получаваш заплата по няколко месеца, ти сам си знаеш с какво желание работиш, нали?!... ;)
Колкото до това, че бил вкарал на Монтана, а пропилял срещу Бешикташ - срещу Бешикташ той имаше положения, защото се пласира много добре, защото сам си надбяга защитниците на няколко пъти. Но нерешителността и това, че не получи нужната подкрепа от халфовете при няколко атаки го направиха да изглежда грешника... и е кайно време да се спре да се подценявата отбори като Монтана, в България вече всеки може да победи всеки

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 сеп 2010 13:59

vaskonti, разбира се, че нямам това предвид. Просто исках да кажа, че 21 години вече съвсем не се смята за толкова крехка възраст, че с това да се оправдава слабата игра на някого. Все пак той не идва от Зимбабве, а от школата на Селтик. Предполага се все нещо да е научил там, нали?

Върни се в “ЦСКА”