Не знам за вас, но аз през целия си 33 годишен живот не помня по-трагичен ЦСКА, не само като игра, селекция, класиране, но и като организация, клуб и публика. Дори след лицензгейт, ние имахме сглобен отбор, който играеше 3 пъти по-добър футбол и дори в края на полусезона ние останахме 2-ри, заради съдийски балтии срещу Локо мз и Сливен. Докога ще продължаваме да ги търпим тия пълни непрокопсаници. Тия хора копаят гроба на нашия любим отбор, даже вече го изкопаха и сега леко ни полагат в него. Днес чета, че дори Акуаро иска да се маха. Тоя човек е тук от 2 месеца и вече ги разкри. Всички чужденци в момента играят, все едно са сами на терена, не подават, ритат се с противниковите играчи, опитват се да се покажат в добра светлина, но не им пука за останалите. Българите очевадно не играят, явно отново не получили заплатите си от юни или май? Гьоре, горкия изобщо не знае къде се намира и се чуди защо последните 10 минути не изпълняват наставленията му да атакуват. Вчера Чавдаров в 80-та минута изпълняваше аут 2!?! минути, все едно не падахме а водхме!?! Служителите в клуба не са взимали заплати от 6 месеца? Няма ток на Армията, а там са ни офисите все още, много ми е интересно как се води кореспонденция по ел. поща, как се водят телефонни разговори, как се пускат факсове. Титаните казаха че чакат септември, за да повдигнат дискусията за Армията!?! Е вече мина повече от половината септември, ама дори няма насрочена дата за пресконференция. А какво да кажем за отношенията ни с БФС - хумор, сатира и несъстоятелност, нима някой ги взима на сериозно там? Ами обвиненията на Батков - няма и какпка истина в тях , ама те не смеят да се появят някъде и да го опровергаят. Смях буди и контакта с Реал, вече и врабчетата на армията не вярват че Борисов е говорил за нещо смислено с дон Флорентино

Ами политиката с билетите? Колко хора са се набутали с карти, които са по-скъпи от билетите ни вече, не че с тая игра дори с тия билети някой ще дойде да гледа. И не ми разправяйте че е лесно да се подкрепя тима когато играе добре - ако играехме зле, пак щях да ходя да ги подкрепям, ама ние не играем никак, само се скатаваме по терена и бойкотираме/импровизираме/бием се и се псуваме във FB. Миля че нямаше как да попаднем на по-лоши собственици и е време да помислим как да решим този проблем в съсвсем близко бъдеще, иначе вече почвам да чувам как пръстта трополи по капака на ковчега!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...