Ако не съм СВОБОДЕН, то по-добре да мръ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Ако не съм СВОБОДЕН, то по-добре да мръ!!!

Мнениеот Гуу » 20 сеп 2010 18:39

ЦСКА-83 написа:Абе пич,освен че ЦСКА гълта милиони,то и носи милиони.Писна ми да слушам как оправяли стари задължения и на това се дължи кризата в ЦСКА.Писна ми пияния Борисов да ни прави на палячовци.Писна ми да лягам и да се будя в неведение за любимия отбор.Писна ми всеки да вика да почакаме още малко,пък после да му мислим.
Още на следващия мач почвам и аз да ги псувам.Съжалявам само,че ги търпях досега.
Вън БОКЛУЦИТЕ от ЦСКА.

Че дава, дава, ама повече гълта. Селекциите, които правят Димитър Борисов и Иво Иванов не са без пари, базата, която строят също, наемите за ст. "Васил Левски" и комплекс "Царско село" също, като към това прибавим и дълговете...картинката не е розова. Ако изгоните Димитър Борисов и Иво Иванов, то опасността ЦСКА да рита по окръжните групи е много голяма, защото съм убеден, че "вълшебният принц" този път няма да се появи...и тогава ще разберете колко сте грешали, дано не съм прав, разбира се.

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 20 сеп 2010 18:46

не знам защо си мислите,че за сегашното ви положение,което е найстина отвратително ви е виновен Левски,не знам защо си мислите,че агитката ние платена щом си пьлним стадиона,просто се питам,но трьгна ли да споря с вас трябва да се застрелям...знам че ви е болно и не ми се мисли любимия ми отбор ако някога изглежда така както вие какво ще ми е на мен.Затова ви пожелавам бьрзо да излезнете от тая криза и отборьт да ви е там кьдето му е мястото в 3-ката и един сьвет от мен вземете нещата в свой рьце сами виждате,че отбора ви се изяжда от вьтре и само ви мажат очите,че оня ви бил виновен,другия пьк ви лешил от нещо...не позволявйте да ви мажат очите и да насочват гнева ви на там кьдето не трябва...

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 20 сеп 2010 18:48

dimachko написа:не знам защо си мислите,че за сегашното ви положение,което е найстина отвратително ви е виновен Левски,не знам защо си мислите,че агитката ние платена щом си пьлним стадиона,просто се питам,но трьгна ли да споря с вас трябва да се застрелям...знам че ви е болно и не ми се мисли любимия ми отбор ако някога изглежда така както вие какво ще ми е на мен.Затова ви пожелавам бьрзо да излезнете от тая криза и отборьт да ви е там кьдето му е мястото в 3-ката и един сьвет от мен вземете нещата в свой рьце сами виждате,че отбора ви се изяжда от вьтре и само ви мажат очите,че оня ви бил виновен,другия пьк ви лешил от нещо...не позволявйте да ви мажат очите и да насочват гнева ви на там кьдето не трябва...

Хм, кое те наведе на мисълта, че някой тук обвинява Левски ?

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 20 сеп 2010 19:01

Гуу написа:
dimachko написа:не знам защо си мислите,че за сегашното ви положение,което е найстина отвратително ви е виновен Левски,не знам защо си мислите,че агитката ние платена щом си пьлним стадиона,просто се питам,но трьгна ли да споря с вас трябва да се застрелям...знам че ви е болно и не ми се мисли любимия ми отбор ако някога изглежда така както вие какво ще ми е на мен.Затова ви пожелавам бьрзо да излезнете от тая криза и отборьт да ви е там кьдето му е мястото в 3-ката и един сьвет от мен вземете нещата в свой рьце сами виждате,че отбора ви се изяжда от вьтре и само ви мажат очите,че оня ви бил виновен,другия пьк ви лешил от нещо...не позволявйте да ви мажат очите и да насочват гнева ви на там кьдето не трябва...

Хм, кое те наведе на мисълта, че някой тук обвинява Левски ?

визирам това,че псотоянно повтаряте синьо Бфс нз си какво още дори и да е така,не мисля че някой ви е ощетил и не ми се спори пожелавам ви все пак бьрзо да излезнете от това моменто сьстояние

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 20 сеп 2010 19:33

Положението не е добро, но за съжаление по-добър вариант няма! Никой бизнесмен с читав бизнес в България няма да се захване! Имахме добър президент, но бойкотиращите го изгониха!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 20 сеп 2010 21:47

hlucho написа:Положението не е добро, но за съжаление по-добър вариант няма! Никой бизнесмен с читав бизнес в България няма да се захване! Имахме добър президент, но бойкотиращите го изгониха!

"Добрият президент" беше същото тъпо парче като Титаните, няма никаква разлика дали ще похарчиш 1 лев за нещо, дето не струва нищо или 1 милиард - и в двата случая нямаш нищо. А той и не харчеше повече от Титаните, даже нищо не харчеше, след като усети, че само се набутва по начина, по който ги харчи, а по друг начин очевидно нямаше мозък да го направи. Разликата е, че преди него нямаше Лупи, да му остави един куп неплатени сметки. Ето и днес пак пишат за проблеми със заплати и сметки. Е, поне гледаше по-лошо от Венци, Емо и Гърнето, ама заради една паста не си струва да жалиме за него. Не че Титаните са много добър вариант, ама по-добри нема да има. Българският футбол е такава кочина, че никой що-годе оправен човек няма да се набута в него. Във всички клубове босовете са от шемет нагоре, най-много да успеем да сменим едни шемети с други, и то ако имаме късмет, щото по-възможният вариант е ботевският.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

redman
Контакти:

Омръзна ми от Титаните

Мнениеот redman » 20 сеп 2010 22:12

Не знам за вас, но аз през целия си 33 годишен живот не помня по-трагичен ЦСКА, не само като игра, селекция, класиране, но и като организация, клуб и публика. Дори след лицензгейт, ние имахме сглобен отбор, който играеше 3 пъти по-добър футбол и дори в края на полусезона ние останахме 2-ри, заради съдийски балтии срещу Локо мз и Сливен. Докога ще продължаваме да ги търпим тия пълни непрокопсаници. Тия хора копаят гроба на нашия любим отбор, даже вече го изкопаха и сега леко ни полагат в него. Днес чета, че дори Акуаро иска да се маха. Тоя човек е тук от 2 месеца и вече ги разкри. Всички чужденци в момента играят, все едно са сами на терена, не подават, ритат се с противниковите играчи, опитват се да се покажат в добра светлина, но не им пука за останалите. Българите очевадно не играят, явно отново не получили заплатите си от юни или май? Гьоре, горкия изобщо не знае къде се намира и се чуди защо последните 10 минути не изпълняват наставленията му да атакуват. Вчера Чавдаров в 80-та минута изпълняваше аут 2!?! минути, все едно не падахме а водхме!?! Служителите в клуба не са взимали заплати от 6 месеца? Няма ток на Армията, а там са ни офисите все още, много ми е интересно как се води кореспонденция по ел. поща, как се водят телефонни разговори, как се пускат факсове. Титаните казаха че чакат септември, за да повдигнат дискусията за Армията!?! Е вече мина повече от половината септември, ама дори няма насрочена дата за пресконференция. А какво да кажем за отношенията ни с БФС - хумор, сатира и несъстоятелност, нима някой ги взима на сериозно там? Ами обвиненията на Батков - няма и какпка истина в тях , ама те не смеят да се появят някъде и да го опровергаят. Смях буди и контакта с Реал, вече и врабчетата на армията не вярват че Борисов е говорил за нещо смислено с дон Флорентино :twisted: Ами политиката с билетите? Колко хора са се набутали с карти, които са по-скъпи от билетите ни вече, не че с тая игра дори с тия билети някой ще дойде да гледа. И не ми разправяйте че е лесно да се подкрепя тима когато играе добре - ако играехме зле, пак щях да ходя да ги подкрепям, ама ние не играем никак, само се скатаваме по терена и бойкотираме/импровизираме/бием се и се псуваме във FB. Миля че нямаше как да попаднем на по-лоши собственици и е време да помислим как да решим този проблем в съсвсем близко бъдеще, иначе вече почвам да чувам как пръстта трополи по капака на ковчега!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 20 сеп 2010 23:36

Докато мислите в стил Г. Атанасов, че всички са Ви виновни и виждате конспирации, а не виждате ясно проблема вътре в ЦСКА, нищо добро не Ви чака. Гонзо, Ясен, футболистите и организацията на Левски не са виновни, че всеки от вашите е хванал баницата ЦСКА и ръфа ли ръфа.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 21 сеп 2010 00:15

ЦСКА-83 написа:Абе пич,освен че ЦСКА гълта милиони,то и носи милиони.Писна ми да слушам как оправяли стари задължения и на това се дължи кризата в ЦСКА.Писна ми пияния Борисов да ни прави на палячовци.Писна ми да лягам и да се будя в неведение за любимия отбор.Писна ми всеки да вика да почакаме още малко,пък после да му мислим.
Още на следващия мач почвам и аз да ги псувам.Съжалявам само,че ги търпях досега.
Вън БОКЛУЦИТЕ от ЦСКА.

пичове аз съм фен на БОТЕВ(ПД),но безкрайно много уважавам ЦСКА и това което е вашия отбор за българския футбол.винаги съм казвал,че ЦСКА е най-успелия български отбор.
в момента и вие и левски започвате бавно,но сигурно да се превръщате в това което ние бяхме при христолов.аз съм убеден,че рано или късно на феновете на много отбори в бг или поне на тези които имат много фенове ще им стане ясно,че единственото решение отборите да вървят нормално е да се ръководят наистина от хора които милеят за отбора,а не от търгаши и тото играчи като БАТКОВ,ТИТАН И КОКО ДИНЕВ.повярвайте ми истинския път е този който поехме ние феновете на БОТЕВ.нямате представа какво облекчение изпитваме ние в момента и как се радваме и сме щасливи,че най-после в нашия любим отбор се работи наистина така както трябва да се работи.да ще има много работа,пътя ще е дълаг и труден,но поне отбора си е наш.вие също можете да направите така,че ЦСКА да си е ваш.няма нищо страшно в това да минеш през В група,ако се налага.2г без титли,купи и европа се преживяват,но каузата си заслужава бъдете убедени.а и на вас може да не ви се наложи да минавате пРез В ГРУПА,но дори да е така всичко си струва.а колкото до това кой ще дава пари?знайте,че отбори с много публика винаги са апетитна хапка,но направете така че да не сте АД.
ПОМИСЛЕТЕ ВЪРХУ ТОВА.СПОРЕД МЕН ТОВА Е ИЗХОДА ЗА ВСИЧКИ ОТБОРИ В БЪЛГАРИЯ.
ИНАЧЕ ВИНАГИ СЛЕДВАЩИЯ ЩЕ Е КАТО ТИТАН,ЛУПИ,БАТКОВ ИЛИ ХРИСТОЛОВ-ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНО.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 21 сеп 2010 15:42

Съгласен съм с момчето от Ботев, но разликата е следната. Много хора ми казваха, когато Титан взе ЦСКА, че са дошли с идеята най-накрая да унищожат отбора. Пробваха се много хора и министри и агенти, но не успяха. Сега обаче ни започнаха отвътре: шефове, изпълнителен и спортен директор плюс няколко играчи. Тъжно ми е, но мисията им е почти изпълнена. В момента ЦСКА е слаб отбор, без стадион, с некадърен треньор и футбости, без никой в БФС, със слаба школа, огромни данъци и шефове гробокопачи. Питам ви, кой нормален бизнесмен, дори с милиони в банката ще купи клуба? Никой, няма такъв! Докараха нещата до там, че да кажат край вече не се издържа фалираме. И какво става после, добре ЦСКА го няма левскарите ще празнуват един месец, а след това? Футболът в България ще затъне още повече. Левски ще си бие всички наред, ще му дават дузпи докато не започне да пада и от Дюделанж и Слиема, а Европа ще ни забрави завинаги. Това приятелю от Ботев е разликата между ЦСКА и всички останали отбори. Вие оспяхте да се преборите с един човек, но срещу нас е една цяла машина-държавна и футболна. Те няма да се спрът преди да убият отбора, а феновете са малко и нищо не могат да направят. Съжалявам ако съм обидил някой или за песимистичния тон на това писание, но всичко казано дотук се вижда много ясно в действителност. Искам ЦСКА да върви нагоре, фен съм на отбора от 25 години, но този път ни спипаха неподготвени. Винаги можеш да се опънеш на външния враг, но с този, който заедно с теб, в собствената ти къща не можеш.

Върни се в “ЦСКА”