UltraBlue. написа:Гледам в предната тема билетите за феновете на ЦСКА намалени , но за сектора за гости 15 лв..
Тия нямат никой в главата , много алчно племе ама това не са феновете на Левски че да дават по 15 лв за да гледат любимия си отбор. Според мен когато даден отбор е домакин и играе с ЦСКА трябва да слага цени на билетите минимум 20 лв.. от там на там феновете им да се оправят не може така да ни дерат по 15 лв всеки мач. От това ще си изпатят и феновете на ЦСКА , но за това вина има ръководството им.
Сигурно ще почнете да спорите и да викате че не трябва да е така ( феновете на ЦСКА ) , но според мен съм напълно прав , това си е престъпление в тия тежки времена и тая криза да се взима по 15 лв за такива мачове...
Какво искаш, те така или иначе цените на билетите за цесекари ще се по толкова ? Например, нали не мислиш, че срещу Левски на "Герена" цесекари ще влизат за по-малко от 20 лв. ?
Факт е, че всички клубове, които ни гостуват сега, през есения полузеон, ще си ни върнат "жестта" през пролетта.