Намлиха цените на билетите за мачовете на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Обединяване срещу ЦСКА..

Мнениеот Гуу » 07 сеп 2010 19:47

UltraBlue. написа:Гледам в предната тема билетите за феновете на ЦСКА намалени , но за сектора за гости 15 лв..

Тия нямат никой в главата , много алчно племе ама това не са феновете на Левски че да дават по 15 лв за да гледат любимия си отбор. Според мен когато даден отбор е домакин и играе с ЦСКА трябва да слага цени на билетите минимум 20 лв.. от там на там феновете им да се оправят не може така да ни дерат по 15 лв всеки мач. От това ще си изпатят и феновете на ЦСКА , но за това вина има ръководството им.
Сигурно ще почнете да спорите и да викате че не трябва да е така ( феновете на ЦСКА ) , но според мен съм напълно прав , това си е престъпление в тия тежки времена и тая криза да се взима по 15 лв за такива мачове...

Какво искаш, те така или иначе цените на билетите за цесекари ще се по толкова ? Например, нали не мислиш, че срещу Левски на "Герена" цесекари ще влизат за по-малко от 20 лв. ?

Факт е, че всички клубове, които ни гостуват сега, през есения полузеон, ще си ни върнат "жестта" през пролетта. ;)

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 07 сеп 2010 19:50

Гуу написа:
UltraBlue. написа:Гледам в предната тема билетите за феновете на ЦСКА намалени , но за сектора за гости 15 лв..

Тия нямат никой в главата , много алчно племе ама това не са феновете на Левски че да дават по 15 лв за да гледат любимия си отбор. Според мен когато даден отбор е домакин и играе с ЦСКА трябва да слага цени на билетите минимум 20 лв.. от там на там феновете им да се оправят не може така да ни дерат по 15 лв всеки мач. От това ще си изпатят и феновете на ЦСКА , но за това вина има ръководството им.
Сигурно ще почнете да спорите и да викате че не трябва да е така ( феновете на ЦСКА ) , но според мен съм напълно прав , това си е престъпление в тия тежки времена и тая криза да се взима по 15 лв за такива мачове...

Какво искаш, те така или иначе цените на билетите за цесекари ще се по толкова ? Например, нали не мислиш, че срещу Левски на "Герена" цесекари ще влизат за по-малко от 20 лв. ?

Факт е, че всички клубове, които ни гостуват сега, през есения полузеон, ще си ни върнат "жестта" през пролетта. ;)

Нищо ново това се знаеше още, като сложхе тези цени.....напърно излишна тема, според мен.И да пишеш и да не пишеш Литкес ще си върне жеста...Черно Море и т.н.
Последна промяна от Empty на 07 сеп 2010 19:51, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 07 сеп 2010 19:50

Гуу написа:

За нас е ясно и аз за нас не претендирам.. остай го за нас тогава беше нормално все пак за вас 10 не може за нас 5 да са.. но сега е друго за вас са 2 лв за гостите 15 лв ??? Как го виждаш това .. ако аз съм президент на по-малките клубове в България ще сложа безплатни билети за феновете на моя клуб и 20 лв за ЦСКА... бива бива ама това вече си е гавра!

veseo
Контакти:

Re: Намлиха цените на билетите за мачовете на ЦСКА

Мнениеот veseo » 07 сеп 2010 19:51

Докато не се направи закон цената на гостуващата агитка да е равна на най-евтиния сектор на домакините, така ще е. Ще има произволи от типа "5лв за домакините, 50 за гостите" и ще се чудим защо уж футбола се прави за хората, ама май вече не е баш така...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 07 сеп 2010 19:54

viroglav написа:

Хехехехехехехех , на бунт ... Агент Тара най - отпред реди сълзи и сополи ... :lol: :lol: :lol:

Говориме си сериозно бе момче помисли малко чукни се в главата.. те нещат хората да ходят на входове от типа на 2 лв в ШЛ те им сложили 15 лв за мач с ЦСКА как го намираш това.. за нормално ли ??? По скоро в България входовете трябва да се направят безплатни , поне докато се върнат хората по стадионите пък когато почне да се играе някакъв футбол горе долу приличен да се слагат някакви цени..

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 07 сеп 2010 20:03

UltraBlue. написа:Говориме си сериозно бе момче помисли малко чукни се в главата.. те нещат хората да ходят на входове от типа на 2 лв в ШЛ те им сложили 15 лв за мач с ЦСКА как го намираш това.. за нормално ли ??? По скоро в България входовете трябва да се направят безплатни , поне докато се върнат хората по стадионите пък когато почне да се играе някакъв футбол горе долу приличен да се слагат някакви цени..

Най - добре помоли Тодор Батков и Боби Михайлов , барабар със съдийската комисия и съдиите да върнат феърплея в първенството и стадионите ще се напълнят за нула време ... Не са проблема тези 15 или дори 20 лева. Ама никак ... От двумилионна София все ще се намират по 20 - 30 000 човека да ходят на мач ... Ама хората мразят да ги лъжат. Затова и днес няма да има хора на стадиона , щото българина го гледаш глуповат , ама ги разбира нещата. И феърплея трабва да важи за всички отбори , а не за "Левски" да се прави изключение , защото по друг начин не могат да се класират за ЕКТ и са си свикнали да го правят всяка година по втория начин ... Адреса на темата не е ЦСКА , нито пък шефовете на ЦСКА. Адресът ти трябва да е Тодор Батков , ДС , Алексей Петров , Боби Михайлов и т.н. боклуци ... ;)

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 07 сеп 2010 20:04

Не по 15 лв, за Вас специално в Стара Загора ще са по 20 лв билетите. Да видим колко фена от долината на широките гащи ще се насерат на стадиона.

valantain
Контакти:

Мнениеот valantain » 07 сеп 2010 20:04

Говориме си сериозно бе момче помисли малко чукни се в главата.. те нещат хората да ходят на входове от типа на 2 лв в ШЛ те им сложили 15 лв за мач с ЦСКА как го намираш това.. за нормално ли ??? По скоро в България входовете трябва да се направят безплатни , поне докато се върнат хората по стадионите пък когато почне да се играе някакъв футбол горе долу приличен да се слагат някакви цени..[/quote]
Само едно нещо не разбрах каква е целта ти на тази тема???Някой от посещаващите форума ли е сложил такива цени???Не мислиш ли че достатъчно се дискутираше тази тема???Или си мислиш че като я пуснеш мазно-мазно и хората пак ще почнат да скачат срещу собствениците на клуба,и така до безкрай да има дразги в нашия лагер???
Честно казано жалък си ми !!!

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 07 сеп 2010 20:05

Гуу написа:

А трябва ли да се стига до там ? Не може ли да се сложат нормални цени на билетите за гостите на ЦСКА и съответно тези отбори като домакинстват да сложат същите за ЦСКА ... всички знаем,че в градовете ЦСКА имат фенове и ще стане така че някой ще е пил 2 бири повече няма да му се дават пари,куките ще се направят на важни и другите фенове ще се застъпят за своя съмишленик и ще станат проблеми, кой ще спечели от това?
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2010 20:07

VesMil написа:Не по 15 лв, за Вас специално в Стара Загора ще са по 20 лв билетите. Да видим колко фена от долината на широките гащи ще се насерат на стадиона.

Аз предлагам изобщо да не им давате билети.Какво могат да ви направят?Затваряте сектора за гости,слагате му една табела "Ремонт" и айде-е-е...

Върни се в “ЦСКА”