Справедливост за ЦСКА И Българска Армия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Справедливост за ЦСКА И Българска Армия

Мнениеот crap » 31 авг 2010 22:29

vdon написа:ееееееееееееей туй само онзи мустакат педал може да го напише

абе пичове ви е сте голям отбор ама стига сте мрънкали бе, на вас все някой ви пречи и все някой трябва да ви помага, бахти хората сте не ви ли е срам аз ако някой напише такава статия за левски ще ме супер срам
СТИГА ВЕЧЕ ПИСНА НИ ДА СЛУШАМЕ КАК ВИЕ СТЕ ВСЕ ОЩЕТЕНИ ОТ НЯКОЙ

Ей 12 годишния, научи малко от историята на жалкото си подуянско клубче и тогава коментирай за подаръците и за срама, защото ако някой трябва да се срамува от нещо този някой сте вие, левскарите!
YA GUNNERS YA

dimi62
Контакти:

Мнениеот dimi62 » 31 авг 2010 22:33

vaskonti написа:
Adramelech написа:
no_choice написа:http://www.facebook.com/pages/Dolu-rcete-ot-Armiata-i-spravedlivost-za-CSKA/156670441013209?ref=mf

Хайде първо си платете дължимия наем (за другите дължими суми няма да споменавам), пък тогава искайте справедливост за еди кой си!

А Левски дали ще си платят наема на Герена за...да кажем последните 15 години?

Министър Нейков го каза ясно и всички,които са искали да чуят са го чули-"ЦСКА дължи на държавата 2 мил. лева,да ги платят и им даваме стадиона на концесия за 35 години". Айде плащайте 2-та мил. лева и да ви е честит стадиона. :lol:

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 31 авг 2010 22:33

vaskonti написа:
Adramelech написа:
no_choice написа:http://www.facebook.com/pages/Dolu-rcete-ot-Armiata-i-spravedlivost-za-CSKA/156670441013209?ref=mf

Хайде първо си платете дължимия наем (за другите дължими суми няма да споменавам), пък тогава искайте справедливост за еди кой си!

А Левски дали ще си платят наема на Герена за...да кажем последните 15 години?

Няма да е зле да се запознаеш как стоят нещата първо!

Хем искате да ползвате стадиона, хем не си плащате наем за него, хем не правите нищо (нито ремонти, нито подобрения), а сега и разни справедливости ... еми няма как да стане! Ако някой ти дължи пари ... най-нормалното нещо е да си ги искаш след време! Дължите на държавата и следователно все някога трябва да си платите! Има си договор за наем, който изтича. Щом не сте съгласни с новите условия (които държавата определя какви са, защото това е нейна собственост) ... не се подновява договора и вие си търсите друг стадион! Стига са правили компромиси за вас!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 авг 2010 22:36

Adramelech написа:
vaskonti написа:
Adramelech написа:А Левски дали ще си платят наема на Герена за...да кажем последните 15 години?

Няма да е зле да се запознаеш как стоят нещата първо!

Ами запознай ме как стоят нещата и защо Левски не плаща наем за чуждата собственост, която ползва?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 31 авг 2010 22:38

vaskonti написа:Ами запознай ме как стоят нещата и защо Левски не плаща наем за чуждата собственост, която ползва?

Нямам намерение да те запознавам. Имаш си интернет. Запознай се сам! Защо не коментира останала част от поуста ми?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 31 авг 2010 22:38

Adramelech написа:

А вие кога ще си платите наема, оп забравих че не плащате такъв стадиона ви го подариха, пък и Раковски ще ви подарят скоро. Доказателство че фк Подуяне е отбора на всички власти.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 авг 2010 22:40

Adramelech написа:
vaskonti написа:Ами запознай ме как стоят нещата и защо Левски не плаща наем за чуждата собственост, която ползва?

Нямам намерение да те запознавам. Имаш си интернет. Запознай се сам! Защо не коментира останала част от поуста ми?

Ами останалата част от поста ти е свързана с отговора на въпроса защо Левски не плаща наем за чужда собственост, която ползва.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 31 авг 2010 22:40

Справедливост? Вън от ЛЕ, почвате от В група, плащате всички дългове на играчи, отбори, учреждения от всякакъв тип и на последно място, но не и по важност - на държавата. Тогава може и да ви се даде стадион. Някакъв, някъде. :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 31 авг 2010 22:40

napred_trizvezdni_1948 написа:
Adramelech написа:

А вие кога ще си платите наема, оп забравих че не плащате такъв стадиона ви го подариха, пък и Раковски ще ви подарят скоро. Доказателство че фк Подуяне е отбора на всички власти.

Еми така е, някои ползват стадионите така, вие ползвате играчите. Кой както се уреди!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 31 авг 2010 22:59

napred_trizvezdni_1948 написа:

Комунизма отдавна умря брато... време е да видите какъв е живота на простосмъртните 8-) Когато на Левски са му взели стадиона, а на вас са ви дали такъв не сте ревали за справедливост... е сега я получавате в пълният и блясък! 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “ЦСКА”