Какво означават Европейски клубни турнири?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Какво означават Европейски клубни турнири?

Мнениеот vaskonti » 31 авг 2010 13:53

levskifane написа:Изтрихте ми поста, ама пак ще го кажа - обвинявате ни, че сме против вас в Европа, а вие кво? Само в вашия официален форум, има 100 тона помия за нашия мач, и още 200 тука и по другите сайтове. Ебаси!

За разлика от вашия форум, който е пример за уважение към съперника :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

levskifane
Контакти:

Мнениеот levskifane » 31 авг 2010 13:56

Има, ама да ми пищите че сме против вас, докато и вие леете същата помия е тъпо.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 авг 2010 13:58

levskifane написа:Има, ама да ми пищите че сме против вас, докато и вие леете същата помия е тъпо.

Не е по-тъпо от това да обясняваш колко помия се била изляла върху вас.
[/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 31 авг 2010 13:59

Забелязал съм че в България когато отборът е много зле , запалянковците на този отбор стават:
1) Много загрижени въобще към развитието или упадъка на българския футбол.
2) Много по-толерантни от колкото са в действителност.

И обратно.Малко да надигнем глава и се отива в другата крайност.Не мога да уловя идеята на тая статия.Ако някой може и му се ще да разсясни ще съм му благодарен да го сподели!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 31 авг 2010 14:02

vaskonti написа:НАГРАДАТА ВЕЧЕ Е 1000ЛВ ЗА ТОЗИ, КОЙТО НАМЕРИ И ПОКАЖЕ УКАЗА, С КОЙТО Е СЪЗДАДЕН ЦСКА!!!

Много си силен.Не ме оправят 1000 лв.Виж за 1 мил съм съгласен!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 31 авг 2010 14:05

Наистина няма да забравя когато влязогме в Купата на УЕФА! Тогава с един приятел левскар се напихме като кучета в една дискотека. И това което ми направи впечатление че "хвърчаха" поздрави за левски и ЦСКА без да стигне дори до спречкване. Хубаво беше! Наистина не подкрепям всякакъв тип бойкоти защото ЦСКА си е ЦСКА! Не искам да съм предател. Собственици ще сменим много докато умра но ЦСКА ще си е там и ще ме надживее. Ако помните как се бойкотираше Божков с възгласи за високите цени на билетите ама стадиона си беше пълен! Тогава Божков ни чу и се разкара. Сега пак него търсим. Не знаеш какво ще ти поднесе скапания живот. Така че какво реално бойкотираме в момента?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 31 авг 2010 14:06

mir400 написа:
AnalBreaker написа:Прекрасна статия. Накара ме да се замисля. Смятам, че трябва да спрем поне за малко с тези говеда и свине.

Аз от край време съм си на това мнение .....
И с ръка на сърцето мога да си призная ,че искрено съм се радвал за червения отбор , при гола на Вальо Илиев на Амфийлд (слушан по радиото) ; на двете победи над Леверкузен и в още много други случаи !
За мен е важно българският клубен футбол да се развива и да израства , а това става именно в Европа :) , няма значение сини ли сме , червени ли сме - говеда ли сме , свине ли сме !
Нека в Европа всички се подкрепяме , а нашата си вражда да я показваме у нас си , в нашето първенство.

Гледах всички мачове на нашите, когато се красираха 3-те отбора в УЕФА през 2005. Е никога повече не съм изпитвал такова чувство. Радвах се като малко дете на близалка и за трите отбора и все пак сажалявах за Локо Пд. Такова удоволствие от победата на Левски в онзи квалификационен двубой (двата мача) никога не съм изпитвал. От ЦСКА съм, но онази дата си беше паметна
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 31 авг 2010 14:06

sl321 написа:
vaskonti написа:НАГРАДАТА ВЕЧЕ Е 1000ЛВ ЗА ТОЗИ, КОЙТО НАМЕРИ И ПОКАЖЕ УКАЗА, С КОЙТО Е СЪЗДАДЕН ЦСКА!!!

Абе и 7 милиона да ти предложи трансплантация на акъл все още не съществува! :evil: Защо не му го написа на ЛС или просто искаше да се покажеш пред всички?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 авг 2010 14:07

sl321 написа:

И ще пропуснеш да влезеш в историята повтърждавайки един от основополагащите камъни в синята митология? Защото иначе това просто си остава един мит... А в случая не важи правилото, че нещо повторено 100 пъти става истина. Това вече се повтаря десетки години, ама само с повтаряне ако ставаше...
[/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 31 авг 2010 14:15

rostiii написа:
TheClub написа:Уникално е!

Благодаря Ти за тази цитирана статия!Най-искренно!!!Наистина е уникална и най-вече вярна!!!
Само се надявам възможно най-голям крг от хора да я прочетат!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
САМО ЦСКА!!!!

ТИ ли си авторът? :)

Върни се в “ЦСКА”