ЦСКА-отбор от чужденци

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: ЦСКА-отбор от чужденци

Мнениеот Гуу » 27 авг 2010 10:02

soilwork написа:
masona84 написа:
mistreated написа:Предпочитам Галчев пред Тиеро, а тоя Меси 2 още не сме го видели, за да го слагаме титуляр. В нападение е ясно, че ще разчитаме на чужденците, те и затова са тук. Нелсън е играчът с може би най-добрата техника в цялата А група, но понякога му липсва пасът, надявам се че това е заради липса на игрова практика. В защита по-добре Виданов или Попов (ако беше здрав) отколкото Еспозито, тоя е трагичен. А вратар ни трябва задължително, не знам защо продължаваме с покупките на офанзивни футболист, като най-важният пост във футбола ни е толкова проблемен. Защо не пуснаха Чавдаров поне във вчерашния мач да го видим, според мен не е по-лош от Караджов.

За мен ТИЕРО е най-добрата ни покупка,времето ще го докаже,гледал съм му мачове
И къде си го гледал този? Да не си набарал някое ДВД на промоция? :lol: :lol: За мен си е пълна загадка...един-два мача в контролите и тва е. Грило е същата неизвестна

Има 24 мача за Академика Коимбра, ако има поглед над футбола в Португалия, като нищо може и да го знае. То в крайна сметка Тиеро е един от играчите с най-добра визитка от новодошлите.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 авг 2010 10:11

samocskasamo написа:Както е трьгнало в ЦСКА след някои и друг крьг в титулиярният сьстав ще има двама или трима бьлгари.Ама като не става сьс Саидходжа,Д.Илиев,Янев и Виданов по добре като Черноморец само чужденци.За мен сьстават ще бьде следният-вратар-Караджов-незнам защо го лансират толко,защитници-Акуро,К.Стоянов,Еспозито,Грило-като се оправи,полузащита-Нелсьн,Маркиньос,Меси 2,Тиеро-нападение-Шеридьн и Тибони.Резерви-Чавдаров,Янчев,Виданов,Галчев,Томи Костадинов,Трифонов,Тонев,Делев.Мисля че не е зле,ще имаме наи яката резервна скамеика в А група

Като Арсенал и Челси сте :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 10:11

и по-добре отколкото Видановци и Коста Яновци!Такива нямат работа в ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 10:14

Един отбор първо се гради от вратар и защита....а там в момента сме ужас!! Вратарчетата ни са гола вода...Чудя се как изтървахме Господинов който отиде в Калиакра,това момче от Берое също пази много добре.Със дебелият Караджов се вижда че не става,Чавдаров-без коментар! Защитата:единственият сигурен Акуаро,имаме богат избор обаче трябва всички да са здрави-Минев,Еспозито,Стоянов,Грило(водят го ляв бек),Трифонов,Дечев,Попов,Виданов

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 10:18

Дано бай ви Гьоре,снощи докато е пил ракията е гледал и мача,че да си направи съответните изводи :lol:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 авг 2010 10:19

POPCORN написа:и по-добре отколкото Видановци и Коста Яновци!Такива нямат работа в ЦСКА!

Този Коста Янев така и така се е видяло, че няма кой да се излъже да го купи , поне може да го сложат за помощник на бай Добри, ще му помага, ще разнася екипировката, ако трябва ще носи и вода на играчите...повече от ясно е, че този смешник няма да помирише терен след като контузените/наказаните бъдат отново на линия...въобще не трябваше да го взимаме от Сливен.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 27 авг 2010 10:22

При такъв вид трансферна политика,свободни агенти е нормално играчите да не са във форма+ и контузиите който получиха ги изкараха извън кондиция.Никой не дава добър и подготвен играч за без пари.Вижда се че Нелсън загатва за доста добри качества но е нужна и сработка.Шеридън щом Трапатони го вика няма какво да се коментира.На фона на нашите по зле трудно могат да бъдат новите.Тази пауза е добре дошла взимаме си мача със Сливен и ако може 2 контроли едната ако уредят с някой гръцки отбор ще е супер.Назад няма на къде вече,вече само напред.Сезона е дълъг и ако успеем да достигнем върхова форма от средата на септември и да я задържим 2 месеца ще е супер.ВИдяхме миналата година здривно начало и после .....

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 10:29

Виданов, Янев, Караджов, Тонев - това за мене не са футболисти за ЦСКА!Тонев вчера ми скъса нервите!Много пискамхме срещу чужденците, ама се оказва ,че българите са по-голями лекета от тях!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 10:33

POPCORN написа:Виданов, Янев, Караджов, Тонев - това за мене не са футболисти за ЦСКА!Тонев вчера ми скъса нервите!Много пискамхме срещу чужденците, ама се оказва ,че българите са по-голями лекета от тях!
Илиев и Турчина също трябва да ги разкарат!!

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 27 авг 2010 10:35

Гуу написа:
POPCORN написа:и по-добре отколкото Видановци и Коста Яновци!Такива нямат работа в ЦСКА!

Този Коста Янев така и така се е видяло, че няма кой да се излъже да го купи , поне може да го сложат за помощник на бай Добри, ще му помага, ще разнася екипировката, ако трябва ще носи и вода на играчите...повече от ясно е, че този смешник няма да помирише терен след като контузените/наказаните бъдат отново на линия...въобще не трябваше да го взимаме от Сливен.

К.Янев-десен бек зад вратата да им пази палтата :) :) :)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Върни се в “ЦСКА”