soilwork написа:И къде си го гледал този? Да не си набарал някое ДВД на промоция?masona84 написа:mistreated написа:Предпочитам Галчев пред Тиеро, а тоя Меси 2 още не сме го видели, за да го слагаме титуляр. В нападение е ясно, че ще разчитаме на чужденците, те и затова са тук. Нелсън е играчът с може би най-добрата техника в цялата А група, но понякога му липсва пасът, надявам се че това е заради липса на игрова практика. В защита по-добре Виданов или Попов (ако беше здрав) отколкото Еспозито, тоя е трагичен. А вратар ни трябва задължително, не знам защо продължаваме с покупките на офанзивни футболист, като най-важният пост във футбола ни е толкова проблемен. Защо не пуснаха Чавдаров поне във вчерашния мач да го видим, според мен не е по-лош от Караджов.
За мен ТИЕРО е най-добрата ни покупка,времето ще го докаже,гледал съм му мачове![]()
За мен си е пълна загадка...един-два мача в контролите и тва е. Грило е същата неизвестна
Има 24 мача за Академика Коимбра, ако има поглед над футбола в Португалия, като нищо може и да го знае. То в крайна сметка Тиеро е един от играчите с най-добра визитка от новодошлите.