Васил Божков си връща изцяло ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Васил Божков си връща изцяло ЦСКА!

Мнениеот soilwork » 21 авг 2010 17:36

messi7 написа:Вие не се радвайте много, поне докато не стане сделката факт. И Левски уж щяха да го купуват кой ли не - та Газпром, ТИМ, Лукойл и накрая нищо. Е това е българинът - от едната крайност в другата. До преди няколко дена нещата бяха плачевни скандал след скандал, сега изведнъж точно обратното - само хубави новини. Някой даже почнахда и да се размечтават( мечтите са безплатни,де). Почвам да се съмнявам дали не е журналистическа партенка тази новина. :roll:
Някой да си видял да прелива от радост? :roll: Дискутираме евентуална сделка и какви ползи или вреди би донесла на клуба. В този смисъл Левски не ме интересува-ако ще и цар Киро да ви купува

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 21 авг 2010 17:37

Аз съм един от тези който бях против Божков иронията е че сега бих отишъл лично да му се извиня и да го помоля да ни отърве от тия неискам да им казвам имената.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 авг 2010 17:45

soilwork написа:
Гуу написа:
Jimmy8 написа:Това ще е добре за ЦСКА.Но имам един въпрос : нали вие го изгонихте преди няколко години...?Защо не си държите боклукчиите?

Не всички фенове бяха против Божков. Изгониха го само една част привържениците, тези които са вечно недоволни от нещо, тези които сега плюят "титаните".... Всъщност каква ирония на съдбата, преди време "недоволните" разлепяха плакати срещу Божков, плюха го, тъй като "продал титлата" (още какво ли не им роди главата), а сега същите тези, си искат същия този гаден Васил Божков....
Новината е о.к-ама не знам доколко може да се вярва на инфото,въпреки че втора медия през тази седмица съобщава за подобни преговори! Ще е супер ако Антон Божков оглави клуба-той е "болен" цесекар ;)

"Болен" цесекар и добър мениджър нямат нищо общо помежду си!Токмакчиев не е ли "болен"-що не го направите спортен директор?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 авг 2010 17:50

"Болен" цесекар и добър мениджър нямат нищо общо помежду си!Токмакчиев не е ли "болен"-що не го направите спортен директор?

не всичко е до водене.имаш ли сърце и милеш за клуба няма да назначаваш хора където го ограбват като костадионов!Пък и не е казано, че той трявба да ръководи!Може да си има добри съветници и какво ли още не !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 авг 2010 17:51

За разлика от Токмакчиев който е завършил НАТФИЗ,Антон Божков е завършил икономика в Кембридж-така че предполагам има поне малка представа как се управляват капитали,парични средства или предприятие :lol:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 21 авг 2010 17:56

blue avalanche написа:"Болен" цесекар и добър мениджър нямат нищо общо помежду си!Токмакчиев не е ли "болен"-що не го направите спортен директор?

Антон Божков е достатъчно начетен и способен, все пак е завършил Кеймбридж и скоро ще наследи "империята" баща си. Не мисля, че няма да може да ръководи ЦСКА, та той ако футболен отбор не може да управлява, какво говорим...а ако към това прибавим и това, че е "болен" цесекар, който ако съдим по медиите се интересува редовно от случващото се на "Армията"...поне аз си мисля, че ще идеалния вариант.

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 21 авг 2010 18:03

Гуу написа:
Jimmy8 написа:Това ще е добре за ЦСКА.Но имам един въпрос : нали вие го изгонихте преди няколко години...?Защо не си държите боклукчиите?

Не всички фенове бяха против Божков. Изгониха го само една част привържениците, тези които са вечно недоволни от нещо, тези които сега плюят "титаните".... Всъщност каква ирония на съдбата, преди време "недоволните" разлепяха плакати срещу Божков, плюха го, тъй като "продал титлата" (още какво ли не им роди главата), а сега същите тези, си искат същия този гаден Васил Божков....

По-голяма вина носи държавата, че не му даде базата на ЦСКА. Това беше основното да си тръгне. Естествено и феновете оказаха влияние, но повече натежа това, че не успя да вземе стадиона ... той и за т'ва купи първоначално ЦСКА.

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 21 авг 2010 18:04

Гуу написа:
blue avalanche написа:"Болен" цесекар и добър мениджър нямат нищо общо помежду си!Токмакчиев не е ли "болен"-що не го направите спортен директор?

Антон Божков е достатъчно начетен и способен, все пак е завършил Кеймбридж и скоро ще наследи "империята" баща си. Не мисля, че няма да може да ръководи ЦСКА, та той ако футболен отбор не може да управлява, какво говорим...а ако към това прибавим и това, че е "болен" цесекар, който ако съдим по медиите се интересува редовно от случващото се на "Армията"...поне аз си мисля, че ще идеалния вариант.

Аз се чудя защо Уго Вутен беше пратил сина си да маха развалените плодове/зеленчуци в складовете на компанията му като за начало, а то...
Голяма грешка! Трябвало е да му купи футболен отбор! :lol:

п.с.В България всичко може по принцип.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 21 авг 2010 18:12

Не ми се вярва някога да се върне но да видим ! :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 21 авг 2010 18:25

kalimeno на 21 Авг 2010 15:58
Това дано не е вярно.Половината от борчовете които сега ТИТАН плащат са от времето на Божков така че ай мерси.

90% от борчовете на ЦСКА са от времето на Лупи и Бай Мангал не говори глупости ...

Върни се в “ЦСКА”