Как щяха да бъдат "изпрани" 1,5 милиона евро !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kalimeno
Контакти:

Re: Как щяха да бъдат "изпрани" 1,5 милиона евро !

Мнениеот kalimeno » 19 авг 2010 17:54

И като ги обяват пред НАП нали трябва да платят и данък върху тях бе .То бива да си тъпо парче ма чак толкова

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 19 авг 2010 17:59

Леле, ако си верно фен на Левки, ме е срам :roll:
Какви глупости пишеш..истина не е. Какво пране, ти вярваш ли си ? Мислиш, че ЦСКА отиват в НАП и им казват - "Продадохме Гранден за 1.5 милиона" и до там?? Ти къде живееш бе, момче?
Май наистина ще е по-добре да се изтриеш от форума .. :roll:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 авг 2010 17:59

kalimeno написа:И като ги обяват пред НАП нали трябва да платят и данък върху тях бе .То бива да си тъпо парче ма чак толкова
Момчето се е пообъркало малко :lol: :lol: Йода дай официално инфо за трансферната сума? Вместо да търсиш сметка на шефовете на НАП, търсиш оправдания в нета. Така няма да има оправия, а съсипия !!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 19 авг 2010 18:00

POPCORN написа:абе писна ми от мучащи във форума бе..те мач имат днеска пуска ми тука 2 теми за ЦСКА!Ае модераторите да се заемат малко, че ме дразнат вече

Не прави грешката да се дразниш на такива, то на тях само това им е останало, да си напише глупостите и да си избие комплексите във форума зад монитора, защото пред обществото и социалната среда е Г-н Никой и никой не го забелязва. Има ги и при нас и при вас, ама какво да правиш, не може и без тях, все някой трябва да е от простолюдието. Те не са щастливи хора, няма смисъл да си хабиш нервите по такива.......
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 авг 2010 18:03

Avenger написа:
POPCORN написа:абе писна ми от мучащи във форума бе..те мач имат днеска пуска ми тука 2 теми за ЦСКА!Ае модераторите да се заемат малко, че ме дразнат вече

Не прави грешката да се дразниш на такива, то на тях само това им е останало, да си напише глупостите и да си избие комплексите във форума зад монитора, защото пред обществото и социалната среда е Г-н Никой и никой не го забелязва. Има ги и при нас и при вас, ама какво да правиш, не може и без тях, все някой трябва да е от простолюдието. Те не са щастливи хора, няма смисъл да си хабиш нервите по такива.......

еми прав си брато ама не мога...писна ми последните дни секи ден некви теми против ЦСКА!дайте всеки си гледа отбора и това е!не някакъв левскар да имат мач след малко и да ми говори за ЦСКА!Смешно е!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 19 авг 2010 18:09

POPCORN написа:
Avenger написа:

еми прав си брато ама не мога...писна ми последните дни секи ден некви теми против ЦСКА!дайте всеки си гледа отбора и това е!не някакъв левскар да имат мач след малко и да ми говори за ЦСКА!Смешно е!

Факт, но ходи ги разбери, вместо да се радва, че идва мача и да е настроен в очакване, трябва да се плюе безсмислено, ама така е "лесно е да се рита, когато човек е паднал на земята" в случая вие. Много бързо забравиха какво беше и при нас и колко бяхме на Герена май е лесно да се пише във форума, ама като бяхме зле бил ли е на стадиона....мисля отговора е ясен за всички...........

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 19 авг 2010 18:11

kalimeno написа:И като ги обяват пред НАП нали трябва да платят и данък върху тях бе .То бива да си тъпо парче ма чак толкова

БТВ, точно това е идеята за прането на пари ;), плащаш някакъв процент, а легализираш доста повече. Вашите гурута Майкъла и ГА показаха таз схема за Гранден (не за прането на пари), парите са толкоз, но не влизат в касата на ЦСКА (а на Олимпик, както с вратарчето на Литекс). После Емо се игрепчи, че ЦСКА ще вземе тез евра ;). Но вчрно нека не нагнетяваме обстановката. Всички дружно на стадионите, пред телевизора или със слушалки ;).

tishko
Контакти:

Мнениеот tishko » 19 авг 2010 18:12

факт е, че в skysports.com пише, че е фрий трансфера

Но ми е много странно, че никой никъде не обяви трансферната сума по тази сделка, официално разбира се.

Колкото до препирането - нахвърлихте се на човека, но наистина изнасянето на трансферни права е сделка освободена от ДДС (трябва да си го начислят Блекпул...) и това са едни чисти 1.5 млн. евра, които им плащаш 10% данък и си имаш 2.7 млн. чисти като сълза левчета. Ама ги има ПФК ЦСКА АД, което е с толкова дългове, че ми е сложно да си представя, че някой ще тръгне на такава схема с точно това дружество...

Айде да стискаме палци примадоните да изиграят поне един свестен мач, да ги намчкаме уелсците и да излизаме от кризата!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 авг 2010 18:13

Факт, но ходи ги разбери, вместо да се радва, че идва мача и да е настроен в очакване, трябва да се плюе безсмислено, ама така е "лесно е да се рита, когато човек е паднал на земята" в случая вие. Много бързо забравиха какво беше и при нас и колко бяхме на Герена май е лесно да се пише във форума, ама като бяхме зле бил ли е на стадиона....мисля отговора е ясен за всички...........

РАДВАМ СЕ ЧЕ МИСЛИШ КАТО ХОРАТА!АЙДЕ АЗ ТРЪГВАМ ЗА МАЧА!ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ НА ВСИЧКИ ПРЕД ТВ ИЛИ СТАДИОНИТЕ!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 19 авг 2010 18:14

POPCORN написа:

РАДВАМ СЕ ЧЕ МИСЛИШ КАТО ХОРАТА!АЙДЕ АЗ ТРЪГВАМ ЗА МАЧА!ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ НА ВСИЧКИ ПРЕД ТВ ИЛИ СТАДИОНИТЕ!

Подобно

Върни се в “ЦСКА”