Защо Левски е по мразен от ЦСКАЗ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Re: Защо Левски е по мразен от ЦСКАЗ?

Мнениеот naso » 19 авг 2010 15:45

ЗАЩОТО ВИ МАЧКАМЕ!

(стига ли ти?)
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Koceto81
Контакти:

Мнениеот Koceto81 » 19 авг 2010 15:46

Oпровергай го с факти човека!Какво ми хаха-каш!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 авг 2010 15:46

pehopeho написа:Сигурен съм, че ще заключат много скоро темата, та за това ще те питам авторчето ( с малко "а", даже по-скоро миниатюрно "а" ). Знаеш ли защо всички обичат зайчето, а мразят вълка?
Защото зайчето е малко, слабо и беззащитно, а вълка е голям, страшен и силен! Когато си силен и биеш наред, нормално е тези които не са ти фенове да те недолюбват. Кой да ме обича мен като Българин? Гърците, дето сме били техни окупатори 2 пъти, или сърбите дето сме ги били в амнайсе войни? Айде моля! Слави Трифонов нали знаеш какво казва "Не искам да ме обичате, искам да сте професионалисти!". И аз не искам феновете на другите отбори да ме обичат (те обичат само техните клубове), аз искам просто уважение! На такива като теб, заслепени от омраза, насадена от годините унижения трупани от нашия клуб, дето и това им е трудно, искам само признание, както за неуспехите, така и за успехите!
П.С. Както се пее в песента "НЕ ИСКАМ АЗ ЧОРБАРСКАТА ЛЮБОВ..." :)

+1... Сърцето си на Левски аз обричам, и пазя го изпълнено с ЛЮБОВ!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 19 авг 2010 15:48

JohnnieWalker написа:
olfix написа:А ти си мислиш,че някой друг освен вашите привърженици ви обичат???Свещена простота!
А и за какво да ни обичат?Няма да се женим,я!

+1

Покъртително олигофренски коментар

Кое му е олигофренското бе Джони?:)В България никой не обича силните-боли ме оная работа дали ни обича някой.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 19 авг 2010 15:51

Някой пак си е разсипал копанята с помия във форума?!... :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 авг 2010 15:51

Никой никъде не обича силните.
Обаче има и подточка на това условие - Левски е най-успелият от старите клубове,а като стар клуб е традиционен съперник на Славия, Морето, Ботев(питайте старите канари да ви кажат с кого чакат мачовете с най-голямо нетърпение).
Така че е нормално да няма особена любов със старите, традиционни български отбори(които са по-голямата част от тези, които си изброил).

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 19 авг 2010 15:56

Това е типично мислене за "фенчетата" на цска! Те търсиха приятелства с някакви си Стяуа , с Партизани , дори и с Рома се изкараха приятели - като пресен спомен. Бяха във сектора на Галатасарай - явно и с тях са си приятелчета , но няма как подкрепят се - по ТУРСКИ! Ние (феновете на Левски) не търсим приятелства с други агитки в България , ние не обичаме други отбори! Обичаме САМО Левски , но пък с цялото си сърце!
ПП Кое по ред ви е това име ЦСКАЗ - или да го отдадем на неграмотността ти?
ПП Сега разбра ли защо сте "червените" ни ПРИЯТЕЛКИ , защо вдигаме редовно трансперанта смърт за К*РВИТЕ и колко автентично е знамето в сектор "Б" на второто полувреме с вас "червенучки"?

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 19 авг 2010 15:56

pehopeho написа:Сигурен съм, че ще заключат много скоро темата, та за това ще те питам авторчето ( с малко "а", даже по-скоро миниатюрно "а" ). Знаеш ли защо всички обичат зайчето, а мразят вълка?
Защото зайчето е малко, слабо и беззащитно, а вълка е голям, страшен и силен! Когато си силен и биеш наред, нормално е тези които не са ти фенове да те недолюбват. Кой да ме обича мен като Българин? Гърците, дето сме били техни окупатори 2 пъти, или сърбите дето сме ги били в амнайсе войни? Айде моля! Слави Трифонов нали знаеш какво казва "Не искам да ме обичате, искам да сте професионалисти!". И аз не искам феновете на другите отбори да ме обичат (те обичат само техните клубове), аз искам просто уважение! На такива като теб, заслепени от омраза, насадена от годините унижения трупани от нашия клуб, дето и това им е трудно, искам само признание, както за неуспехите, така и за успехите!
П.С. Както се пее в песента "НЕ ИСКАМ АЗ ЧОРБАРСКАТА ЛЮБОВ..." :)

+1.....много точно им го каза на розовите : :) :) :)
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 авг 2010 15:57

UltraBlue написа:
samocskasamo написа: Левски никой не мрази, но него го мразят измекярите! За това и вие не сте фенове на 4-те букви, а сте антиЛевски фенчета 8-)

Справка Милан - ЦСКА и знаме "Шумен мрази ЦСКА" Та тея същите бяха левскари
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

bigthener
Контакти:

Мнениеот bigthener » 19 авг 2010 15:58

Ние не сме ЦСКА.... да си търсим приятелство с партизан

Върни се в “ЦСКА”