Интервюто с Гьоре Йовановски!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Интервюто с Гьоре Йовановски!

Мнениеот soilwork » 18 авг 2010 13:37

lucio написа:На зла круша зъл прът трябва. На Българските футболисти им трябват такива треньори. :) .
Очевидно! "Со кротце-Со благо не става" -Явно такъв като Сержанта им трябва на нашите балерини! Изображение

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 18 авг 2010 13:43

soilwork написа:Прави ми приятно впечатление че човекът е запознат с отбора и амбициите които гоним! Въпреки че го взехме на бъзик-последните дни,нищо чудно да се окаже сполучлив избор за треньор на ЦСКА!! Длъжни сме да го подкрепим! Tова ми хареса:"Футболистите пък трябва да знаят, че мога да простя слаба игра, но не и липса на сърце и характер. Искам играчите да оставят сърцето си на терена, ако трябва да плют кръв, но да се борят до последно"
В четвъртък съм на стадиона!!!!

Колега, искам да те питам нещо. Ти помниш ли македонския ни треньор Гьоко Хаджиевски :?:
Ще ти кажа една случка...Преди мача с Бенфика бяхме отишли да гледаме заключителната тренировка на ЦСКА за този мач...След края и отидохме да си говорим като фенове с Гьоко, да вземем и някой автограф от Бабунски и Марковски....Тогава националната телевиция му вземаше интервю, бяхме близо та тия работи дето ги цитираш сме ги чували и преди...
"Ако трябва ще изгинеме по терена, но требва да биеме" - в един глас заявиха и Хаджиевски и Саша Чирич....После паднахме 1:3, като нещата, които ще запомня от мача са гола на Ивайло Андонов, неуморимия Ицо Коилов в тоя мач и как Руи Коща и Сергей Юран отидоха след края на мача и се поклониха на агитката на Бенфика ( нещо, което не съм виждал от наш футболист - аплодисменти да, но да засвидетелстват по такъв начин уважение към хората, които са дошли да ги подкрепят от майната си - не съм виждал )....

Та такива хубави думи от новоназначените ни треньори съм чувал и преди - той и Джиджи Симони така беше казал в едно от първите му интервюта, Йешич същите ги говореше, ама поне след това имаше покритие повечето от изговорените неща....

Хаджиевски ми беше много симпатичен като треньор, ходил съм в провинцията и на мачове на Вихрен като беше там начело за малко...
Но само така с големи приказки не става - трябват резултати, особено пък в ЦСКА....
Та докато не ги видя и не видя "онази" шампионска игра на отбора, която мачка противника и просто го размазва 90 минути, като ония майтапчийски директиви дето Ормата беше казал че има директива от Божков отбора да не бие с по-малко от 3 гола разлика :lol: - новия тренер може да си ги приказва по интервютата колкото иска....

Като за всяко нещо - първо 100 дни здрава работа с отбора и резултати, пък после приказки какво ще стане.... :idea:
Засега Гьоре е никой, ще видим нататък.... :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 авг 2010 13:55

Yasso написа:
soilwork написа:Прави ми приятно впечатление че човекът е запознат с отбора и амбициите които гоним! Въпреки че го взехме на бъзик-последните дни,нищо чудно да се окаже сполучлив избор за треньор на ЦСКА!! Длъжни сме да го подкрепим! Tова ми хареса:"Футболистите пък трябва да знаят, че мога да простя слаба игра, но не и липса на сърце и характер. Искам играчите да оставят сърцето си на терена, ако трябва да плют кръв, но да се борят до последно"
В четвъртък съм на стадиона!!!!

Колега, искам да те питам нещо. Ти помниш ли македонския ни треньор Гьоко Хаджиевски :?:
Ще ти кажа една случка...Преди мача с Бенфика бяхме отишли да гледаме заключителната тренировка на ЦСКА за този мач...След края и отидохме да си говорим като фенове с Гьоко, да вземем и някой автограф от Бабунски и Марковски....Тогава националната телевиция му вземаше интервю, бяхме близо та тия работи дето ги цитираш сме ги чували и преди...
"Ако трябва ще изгинеме по терена, но требва да биеме" - в един глас заявиха и Хаджиевски и Саша Чирич....После паднахме 1:3, като нещата, които ще запомня от мача са гола на Ивайло Андонов, неуморимия Ицо Коилов в тоя мач и как Руи Коща и Сергей Юран отидоха след края на мача и се поклониха на агитката на Бенфика ( нещо, което не съм виждал от наш футболист - аплодисменти да, но да засвидетелстват по такъв начин уважение към хората, които са дошли да ги подкрепят от майната си - не съм виждал )....

Та такива хубави думи от новоназначените ни треньори съм чувал и преди - той и Джиджи Симони така беше казал в едно от първите му интервюта, Йешич същите ги говореше, ама поне след това имаше покритие повечето от изговорените неща....

Хаджиевски ми беше много симпатичен като треньор, ходил съм в провинцията и на мачове на Вихрен като беше там начело за малко...
Но само така с големи приказки не става - трябват резултати, особено пък в ЦСКА....
Та докато не ги видя и не видя "онази" шампионска игра на отбора, която мачка противника и просто го размазва 90 минути, като ония майтапчийски директиви дето Ормата беше казал че има директива от Божков отбора да не бие с по-малко от 3 гола разлика :lol: - новия тренер може да си ги приказва по интервютата колкото иска....

Като за всяко нещо - първо 100 дни здрава работа с отбора и резултати, пък после приказки какво ще стане.... :idea:
Засега Гьоре е никой, ще видим нататък.... :!:

В края на краищата тези думи ще ги каже всеки треньор, нормално е. Както е и нормално да не се впечатляваме от тях. Но това, което е постигнал с отборите си в Македония наистина изглежда впечатляващо, па макар и за такава "футболна" страна. Очевидно е, че знае не малко за тая игра, въпроса е да му върже с наще юнаци. И да получи достатъчно време от Титан. Въпреки, че според мен Гьоре е до зимата независимо от резултатите, след това според мен се връща Ицо. Това е моята прогноза.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 авг 2010 14:00

Кво да ти кажа брат? Помня го Гьоко-провали се с "гръм и трясък" ;) Поне можем да се надяваме че Йовановски ще успее....както казах и по-горе "Запознат е много добре с отбора а и очевидно има зъл характер-по информациите от медиите" Утре ще си проличи на мача от нагласата и играта на отбора-ще ни бъде ли с него или не! Трябва да сме оптимисти!

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 18 авг 2010 14:11

Сръбската школа е дала и повече самочувствие на нашите сънародници в Македония.Без самочувствие нестава ако сам не си вярваш няма как и другите да ти повярват.Хубаво е ако наистина е запознат с качествата на играчите в отбора, а това че ЦСКА ще се вдигне е най -нормалното нещо той човека не открива топлата вода.

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 18 авг 2010 14:32

soilwork написа:Кво да ти кажа брат? Помня го Гьоко-провали се с "гръм и трясък" ;)

И как точно се провали Гьоко , че нещо ми се губи? Беше съвсем читав треньор , един от многото на които не му дадоха да работи . За три месеца не могат да се очакват чудеса . Същия треньор доведе един сладур, нападател на име Саша Чирич . Та този Чирич беше изхвърлен от отбора като мръсно коте , беше обявен за най-големия некадърник доведен "за комисионни" .Даста познато нали .
След това същия Чирич направи чудесна кариера в Швейцария и Бундеслигата където игра десетина години и вкара стотина гола . За ЦСКА обаче не ставаше.
Това че голяма част от публиката на ЦСКА е тотално лумпенизирана , е една от причините клуба да прилича на психиатрия .
Какъв ви проблема да постещнете човека позитивно и да му помогнете да се почувства у дома си ? Ако не се справи да е заради собствени грешки а не защото не са му дали да работи .
Вчера във форума на ЦСКА за 2 часа се насъбраха 20 страници мощни псувни по клетия Гьоре , без дори да са му виждали очите на човека . Кой може да работи в такава обстановка? :(
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 авг 2010 14:39

Хан Крум написа:
soilwork написа:Кво да ти кажа брат? Помня го Гьоко-провали се с "гръм и трясък" ;)

И как точно се провали Гьоко , че нещо ми се губи? Беше съвсем читав треньор , един от многото на които не му дадоха да работи . За три месеца не могат да се очакват чудеса . Същия треньор доведе един сладур, нападател на име Саша Чирич . Та този Чирич беше изхвърлен от отбора като мръсно коте , беше обявен за най-големия некадърник доведен "за комисионни" .Даста познато нали .
След това същия Чирич направи чудесна кариера в Швейцария и Бундеслигата където игра десетина години и вкара стотина гола . За ЦСКА обаче не ставаше.
Това че голяма част от публиката на ЦСКА е тотално лумпенизирана , е една от причините клуба да прилича на психиатрия .
Какъв ви проблема да постещнете човека позитивно и да му помогнете да се почувства у дома си ? Ако не се справи да е заради собствени грешки а не защото не са му дали да работи .
Вчера във форума на ЦСКА за 2 часа се насъбраха 20 страници мощни псувни по клетия Гьоре , без дори да са му виждали очите на човека . Кой може да работи в такава обстановка? :(
Изкара един полусезон при управлението на Калпакчиев,в който не постигна нищо впечатляващо! Иначе за Гьоре си прав!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 18 авг 2010 15:24

Хан Крум написа: Какъв ви проблема да постещнете човека позитивно и да му помогнете да се почувства у дома си ? Ако не се справи да е заради собствени грешки а не защото не са му дали да работи .

Добре Круме, ама думата ми беше че той дошъл - недошъл още и се пъчи " Ще направя ЦСКА шампион", "Ще оставят сърцата си по терена ако трябва" и т.н.
Бил гледал 7 мача на живо и готово, решил че имаме най-силния отбор и сме готови за шампиони. Нито знае какво е в съблекалнята, нито има значими успехи в кариерата си та да има подобно самочувствие, изобщо не е ясно как ще комуникира с чужденците, нито нищо....
Да, ама те и преди него така мислеха за шампионската титла....

Ама само с приказки не става...
Мълчи си поне в началото пред медиите колкото и да е трудно това, опознай по-бързо обстановката и качествата на играчите, работи здраво и не приказвай много, там Рупов или Костадинов или почетния президент - който иска да приказва, но не и ти! Твоята работа не е да приказваш, а да вдигнеш отбора в трудния момент - а това става със здрава работа а не с приказки за бъдещето.... :!:

Покажи че си добър в това, за което са те взели и тогава не ти ами публиката като види как играе отбора под твое ръководство, ще си каже - "Този е нашия човек, играем така че никой не може да ни спре към титлата"...
Ето това е истината, а не приказки от пъвия ден какво щяло да стане...Баба Ванга лека и пръст я няма вече.....

САМО ЦСКА
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 авг 2010 15:33

zavinagicska написа:http://www.prosport.bg/videos/13851-Nyakoj-shte-se-otcepi-li-ot-bratstvoto-v-chetvyrtyk.html
Ето едно яко клипче за подгряване.

Слушах песните и пишех коментар, като дойде ред на ЦСКА и започна песента за ЦСКА настръхнах :!: Утре победа и нищо друго!

Върни се в “ЦСКА”