ДА ПОДКРЕПИМ ЦСКА СРЕЩУ ТНС
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ДА ПОДКРЕПИМ ЦСКА СРЕЩУ ТНС
Как да подкрепям хора,които ни изгониха от собствения стадион! Мама му стара Локото,Славия и други слагат седалки,ремонтират и т.н Онзи ден четох че на "Армията "е тотална разруха- т.нар.''Алея на славата" е ограбена,всичко обрасло с треволяк и буренаци.Всеки ден ни сервират новини...коя от коя по "хубава".Извинявайте ама това повече прилича на съсипване и унищожение за клуба,отколкото на някаква градивна политика!Вече втора година-едно и също!! Футболистите също не мога да подкрепям,защото се вижда че в голямата си част не стават и не им пука! Треньора не мога да подкрепям-некъв македонски чеп,домъкнат от лозето си в Куманово,който въобще си няма на идея първо българин ли е -македонец ли е? А пък за ЦСКА да не говорим....
- florentin_petre
- Контакти:
ЦСКА>титан, подкрепата е за ЦСКА, жалко че 70% от играчите незаслужават дори фанелки и бутонки да носят но все пак играят в любимия отбор. Жалко че тази криза вече продължава повече от 5 години, явно мръсните пари наделяват във футбола с тях се блажат собствениците, а за нас дори няма доза футбол на стадиона, САМО ЦСКА И ВСИЧКИ НА СТАДИОНА/ да напомня че и феновете на Манчестър Юнайтед протестират против мръсните глейзър но Олд Трафърд винаги се пръска по шевовете/
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
-
- Контакти:
Аз съм там никой не е по голям от ЦСКА.
skarab написа:MuroCSKA написа:Жалко е мнението ти. Ти не подкрепя6 пернишките, коща или играчите. Ти подкрепяш отбора, марката, любовта си ако щеш. Аз лично ще отида.
Малко "пресоли манджата" май?![]()
![]()
По тази логика ако може да те питам(след като не подкрепяш играчите)... Вие въобще гледате ли мача?
Един колега по-горе ти даде много добър пример с ман. Юн. Кто са бездарни играчите и ръководството това не ти пречи да си обичаш клуба и даа го подкрепяш. А за фгледането на мача - аз лично го гледам. Дайе си нося и очилат, за да виждам по-добре

- TPAKTOP
- Контакти:
soilwork написа:Как да подкрепям хора,които ни изгониха от собствения стадион! Мама му стара Локото,Славия и други слагат седалки,ремонтират и т.н Онзи ден четох че на "Армията "е тотална разруха- т.нар.''Алея на славата" е ограбена,всичко обрасло с треволяк и буренаци.Всеки ден ни сервират новини...коя от коя по "хубава".Извинявайте ама това повече прилича на съсипване и унищожение за клуба,отколкото на някаква градивна политика!Вече втора година-едно и също!! Футболистите също не мога да подкрепям,защото се вижда че в голямата си част не стават и не им пука! Треньора не мога да подкрепям-некъв македонски чеп,домъкнат от лозето си в Куманово,който въобще си няма на идея първо българин ли е -македонец ли е? А пък за ЦСКА да не говорим....
"Изгониха ни" от собствения стадион защото така или иначе нямаше да вземе лиценз. Защо не го ремонтираха? Пример: Колко пари би хвърлил за ремонт на твоя квартира(примерно) ако нямаш нито договор за дългосрочно ползване нито нищо?
Аз съм съгласен с напускането на Армията! Да имам невероятни спомени оттам ама той реално не е наш! Всички клубове се сдобиха със стадиони за нас няма! Е това е положението. А за треньора Шакири каза че е бил много добър за македонските стандарти и държал много на дисциплина и физ. подготовка
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
-
- Контакти:
soilwork написа:Как да подкрепям хора,които ни изгониха от собствения стадион! Мама му стара Локото,Славия и други слагат седалки,ремонтират и т.н Онзи ден четох че на "Армията "е тотална разруха- т.нар.''Алея на славата" е ограбена,всичко обрасло с треволяк и буренаци.Всеки ден ни сервират новини...коя от коя по "хубава".Извинявайте ама това повече прилича на съсипване и унищожение за клуба,отколкото на някаква градивна политика!Вече втора година-едно и също!! Футболистите също не мога да подкрепям,защото се вижда че в голямата си част не стават и не им пука! Треньора не мога да подкрепям-некъв македонски чеп,домъкнат от лозето си в Куманово,който въобще си няма на идея първо българин ли е -македонец ли е? А пък за ЦСКА да не говорим....
Напълно си прав, но аз подкрепям ЦСКА не ТИТАН или някъкви футболисти днеска ги има утре не.
Всички,които могат нека бъдат на стадиона. За 90 минути трябва да забравим всичко и да подкрепим отбора,защото едно отпадане от тия аматьори ще бъде най-големият срам в 62 годишната ни история!
raybeez написа:Всички,които могат нека бъдат на стадиона. За 90 минути трябва да забравим всичко и да подкрепим отбора,защото едно отпадане от тия аматьори ще бъде най-големият срам в 62 годишната ни история!
+1
Да му се не знае, този македонец е малко с албански произход

Това много много не ми харесва.Такива хора трудно комуникират с останалия свят.
Заинтригуван съм как ли ще намери диалог с ''колектива.

-
- Контакти:
TPAKTOP написа:soilwork написа:Как да подкрепям хора,които ни изгониха от собствения стадион! Мама му стара Локото,Славия и други слагат седалки,ремонтират и т.н Онзи ден четох че на "Армията "е тотална разруха- т.нар.''Алея на славата" е ограбена,всичко обрасло с треволяк и буренаци.Всеки ден ни сервират новини...коя от коя по "хубава".Извинявайте ама това повече прилича на съсипване и унищожение за клуба,отколкото на някаква градивна политика!Вече втора година-едно и също!! Футболистите също не мога да подкрепям,защото се вижда че в голямата си част не стават и не им пука! Треньора не мога да подкрепям-некъв македонски чеп,домъкнат от лозето си в Куманово,който въобще си няма на идея първо българин ли е -македонец ли е? А пък за ЦСКА да не говорим....
"Изгониха ни" от собствения стадион защото така или иначе нямаше да вземе лиценз. Защо не го ремонтираха? Пример: Колко пари би хвърлил за ремонт на твоя квартира(примерно) ако нямаш нито договор за дългосрочно ползване нито нищо?
Аз съм съгласен с напускането на Армията! Да имам невероятни спомени оттам ама той реално не е наш! Всички клубове се сдобиха със стадиони за нас няма! Е това е положението. А за треньора Шакири каза че е бил много добър за македонските стандарти и държал много на дисциплина и физ. подготовка
Щом държи много на физическата подготовка , примадоните пак ще бойкотират... и така в един затворен кръг , докато не ги разкарате!