ТНС пристигна в София!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Re: ТНС пристигна в София!

Мнениеот mon1nho » 17 авг 2010 14:24

baltimore написа:Не ми се мисли какво ще стане ако ТКЗС-то удари ЦСКА.

На мен не ми се мисли какво ще стане ако ги остраниме... какво ще правиме в европа с този отбор? как ще вземем и точка дори с този треньор? титаните ще си помислят че всичко отново като ги остраниме тези, пак ще продължиме да сме в будна кома. трябва да се случи нещо, нещо неочаквано да се събуди истнския ЦСКА, този който всички си спомняме и искаме.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 14:26

mon1nho написа:
baltimore написа:Не ми се мисли какво ще стане ако ТКЗС-то удари ЦСКА.

На мен не ми се мисли какво ще стане ако ги остраниме... какво ще правиме в европа с този отбор? как ще вземем и точка дори с този треньор? титаните ще си помислят че всичко отново като ги остраниме тези, пак ще продължиме да сме в будна кома. трябва да се случи нещо, нещо неочаквано да се събуди истнския ЦСКА, този който всички си спомняме и искаме.

Ами ако напълним стадиона ще покажем на всички нови и стари че ЦСКА не е отбор с който могат да се гаврят
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 17 авг 2010 14:37

To че цска ще бие е ясно,но как и с колко е по важно,защото има ответен мач и да не се въобразява,че нещата ще са лесни като със зъболекарите от Ирландия.

Върни се в “ЦСКА”