ЦСКА заплашен с отнемане на точки, ако пуснат Делев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ЦСКА заплашен с отнемане на точки, ако пуснат Делев

Мнениеот soilwork » 14 авг 2010 00:09

Автора,като отваряш тема в нашият форум-поне осмисляй нещата и се допитвай до няколко източника!

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 14 авг 2010 00:10

И още малко и от мен.
........ в случай, че управителния орган на армейците не е съгласна с новите финансови условия, поставени от Пирин, трябва да върнат жълтата карта на футболиста и да прекратят трансфера му.

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 14 авг 2010 00:12

вижте, мисля, че е научно доказано - "ПФК ЦСКА АД" е най-абсурдният футболен отбор на земята...
не го казвам като обида, заяждане или нещо такова, просто (макар и малкото останал) здравият разум води натам. причините, поради които съвсем скромно си мисля така няма нужда да ги изреждам, форума има лимит за знаци на мнение
но (!) новината (?) е тотално некоректна, тъй като ако отбор Х няма права над играч, то този играч не може да бъде записван в група за мач (т.нар. разширен състав), следователно ако всичко, което този журналист (!?) е написал, а делев е включен в групата за мача с видима(мнението на soilwork), то тогава по-добре тоя мач утре да не се играе... играчите на видима да си направят една двустранна игра... даже може да е по-интересно за публиката
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 14 авг 2010 00:20

Empty написа:
soilwork написа:Автора,като отваряш тема в нашият форум-поне осмисляй нещата и се допитвай до няколко източника!

Поне видяхме, че сините фенове са живи и са готови да ни захапят, при всеки удобен случай, но те си имат поема за Гара Дембеле, простено им е :lol:

Макар и да е малко смешно,феновете на Левски имат поема за техен играч,радват му се и има защо поне засега,за разлика от феновете на ЦСКА,които няма за какво изобщо да се радват.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 авг 2010 00:21

naso написа:вижте, мисля, че е научно доказано - "ПФК ЦСКА АД" е най-абсурдният футболен отбор на земята...
не го казвам като обида, заяждане или нещо такова, просто (макар и малкото останал) здравият разум води натам. причините, поради които съвсем скромно си мисля така няма нужда да ги изреждам, форума има лимит за знаци на мнение
но (!) новината (?) е тотално некоректна, тъй като ако отбор Х няма права над играч, то този играч не може да бъде записван в група за мач (т.нар. разширен състав), следователно ако всичко, което този журналист (!?) е написал, а делев е включен в групата за мача с видима(мнението на soilwork), то тогава по-добре тоя мач утре да не се играе... играчите на видима да си направят една двустранна игра... даже може да е по-интересно за публиката
Това е официална новина в Гонг-имам предвид групата за мача.Даже е в топ 5 ;)

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 14 авг 2010 00:28

@soilwork
пак казвам, ако това, написано в първият пост е вярно, значи... трябва да има служебна победа за севлиево...
но отнемане на точки е абсолютна простотия! отнемане на точки може да има, ако цска откаже да върне делев на пирин, пирин сезира арбитража и арбитража наложи такова наказание на цска(въпреки, че не съм наясно какво пише в правилника на бфс по този въпрос), ако ги сметне за виновни
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 00:29

naso написа:@soilwork
пак казвам, ако това, написано в първият пост е вярно, значи... трябва да има служебна победа за севлиево...
но отнемане на точки е абсолютна простотия! отнемане на точки може да има, ако цска откаже да върне делев на пирин, пирин сезира арбитража и арбитража наложи такова наказание на цска(въпреки, че не съм наясно какво пише в правилника на бфс по този въпрос), ако ги сметне за виновни

Какви точки какви пет лева бе... Никакви точки няма да се отнемат! Утре излизаме на терена за победа!

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 14 авг 2010 00:31

повтарям, не съм чел правилника, арбитража трябва да заседава, да реши, да наложи...
аз казвам, че ако отбор няма права над футболист, той не може да бъде записан в тимовия лист
а ако бъде... си има комисии
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 14 авг 2010 00:31

Empty написа:
soilwork написа:Автора,като отваряш тема в нашият форум-поне осмисляй нещата и се допитвай до няколко източника!

Поне видяхме, че сините фенове са живи и са готови да ни захапят, при всеки удобен случай, но те си имат поема за Гара Дембеле, простено им е :lol:[/qu
И теб ще удостоим с внимание,

Empty, празен знам, че значи,
много лесен си бил, братче.
Дембелето щом се върне,
.упето ти ще напълни.
Не сърди се ти, човече,
вече не си /Empty/ празен,
нищо, че е късно вече,
няма да си мразен. :!:

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 14 авг 2010 00:35

понеже в заглавието на новината пише (перефразирам) "ако делев играе - минус 3 точки за цска", което е грешно и преди и след тирето
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Върни се в “ЦСКА”