За Кого Да Стиска ЦСКА Палци в Плейофите !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: За Кого Да Стиска Цска Палци в Плейофите !

Мнениеот slavi_1914 » 07 авг 2010 00:48

TodorT написа:Дам, наистина е сложничко, но доколкото разбрах всички БГ отбори трябва да стискат палци за фаворитите в плейофните двойки, за да отпаднат аутсайдерите, да дойдат в ЛЕ и да бъдем с по-висок коеф. от тях, за да разчитаме да сме в по-горна урна ли ? :roll: :?

В Лига Европа стискаш палци за аутсайдерите, а фаворитите отпадат от турнирите и Цска се изкачва нагоре.
В Шампионска лига стискаш за фаворитите, а аутсайдерите отиват в Лига Европа,но те са с по-нисък коефициент от ЦСКА (говорим за 4 отбора)
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 авг 2010 00:51

slavi_1914 написа:
TodorT написа:Дам, наистина е сложничко, но доколкото разбрах всички БГ отбори трябва да стискат палци за фаворитите в плейофните двойки, за да отпаднат аутсайдерите, да дойдат в ЛЕ и да бъдем с по-висок коеф. от тях, за да разчитаме да сме в по-горна урна ли ? :roll: :?

В Лига Европа стискаш палци за аутсайдерите, а фаворитите отпадат от турнирите и Цска се изкачва нагоре.
В Шампионска лига стискаш за фаворитите, а аутсайдерите отиват в Лига Европа,но те са с по-нисък коефициент от ЦСКА (говорим за 4 отбора)

Дааа, мерси много :) Поздравления за теб за това, че си си направил труда да ни представиш и обясниш всичко това :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 авг 2010 00:56

TodorT написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
Е не е така.... Делянски е прав... :? Теб приятно ли ще ти е ако "Левски" не е изписан правилно ;)

Мен лично ме валнува сьдьржанието а не опаковката. Не те знам ти до 3-и клас ли си или си с 3 висши а и не искам да знам штот не сам влязал в учебен саит

Само искам да те попитам: името си с малка буква ли пишеш ? Пиши както си искаш... твой избор... Спирам да споря с теб ! 8-) ;)

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 07 авг 2010 01:01

Ако не ви харесва темата до 2 минути я трия ?
Напрах тези изчисления за Левски и си казах,че и вие заслужавате. Не ми беше трудно,но ако не ви харесва я махам до 2 минути тази тема ?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 07 авг 2010 01:10

За всички други, но не и за онези от ПОДУЕНЕ.
За тях НИКОГА....
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 авг 2010 01:11

slavi_1914 написа:Ако не ви харесва темата до 2 минути я трия ?
Напрах тези изчисления за Левски и си казах,че и вие заслужавате. Не ми беше трудно,но ако не ви харесва я махам до 2 минути тази тема ?

Остави темата... на мен лично ми бе полезна, а предполагам и на другите, които са писали в нея или не... Остави я и утре поне... все пак е късничко и доста потребители са офлайн :)

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 07 авг 2010 01:44

добра тема , пич, браво , че си се постарал и за ЦСКА ............така като разгледах има доста отбори, които могат да отпаднат ...... ама първо да си свършим ние работата ;)

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

garcha
Контакти:

Мнениеот garcha » 07 авг 2010 07:34

хубаво ще е да сме в 3та урна та да вземем някоя друга победа - а догодина може и втора - защо не и в другия турнир

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 07 авг 2010 07:37

Браво за труда много полезна статия,но според мен по добре да играем със сълни противници в групите и да израстват отборите ни отколкото с отбори от нашата черга.Успех на трите ни отбора и да изпитаме радост както преди няколко години когато бяхме с три отбора в групите

ivakoro
Контакти:

Мнениеот ivakoro » 07 авг 2010 07:58

Наистина браво за труда но по-важно е отбора да играе добре и да подобряваме играта от мач на мач.
...а ние сме ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”