Дочев не знае за трансфера на Еспозито?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Дочев не знае за трансфера на Еспозито?

Мнениеот viroglav » 28 юли 2010 19:11

То затова длъжностите са две ... На Емо Костадинов длъжноста е мениджър , а на Павел Дочев старши треньор. Емо Костадинов се занимава с привличането на футболисти , а Павел Дочев ги тренира и подготвя за мачовете ... Не виждам нищо сензационно и притеснително в това. По цял свят се работи на този принцип ...

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 28 юли 2010 19:38

Не е лошо да се сгреши,лошо е да повториш една грешка.Костадинов е един доказан провал(Танев,Сираков & КО,Томовата ера и постоянните му потъващи бизнес начинания)Дето се вика"не ми го фали тоя".Какъв менижър е тоя калитко,да не сме Ман.Юнайтед.Там думата има мениджъра,който е и треньор.Емчо е един директор който му се припокриват функциите с на Венци Живков.Когато тренера му каже искам тоя и тоя,Емилио да решева ще има ли пари за тях и ако да, да ги взима.Също така Делев,чакал картотека-Дочев ли да му я оправи?

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 28 юли 2010 19:52

А не бие ли на очи и това, че всички нови попълнения са чужденци точно когато Емо Костадинов стана шев? Много съмнително. И наистина не е нормално да идва футболист и треньора да не знае за това. Нали точно треньора трябва да си хареса дадени футболисти и изп. директор има грижата да провежда разговорите и как да стане привличането на футболистите. Някой преди мен беше написал, че Костадинов не разбира от футбол... Не е вярно. Разбира, ама повече го влечат финикийските знаци.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 28 юли 2010 20:14

ЦСКА-83 написа:Не е лошо да се сгреши,лошо е да повториш една грешка.Костадинов е един доказан провал(Танев,Сираков & КО,Томовата ера и постоянните му потъващи бизнес начинания)Дето се вика"не ми го фали тоя".Какъв менижър е тоя калитко,да не сме Ман.Юнайтед.Там думата има мениджъра,който е и треньор.Емчо е един директор който му се припокриват функциите с на Венци Живков.Когато тренера му каже искам тоя и тоя,Емилио да решева ще има ли пари за тях и ако да, да ги взима.Също така Делев,чакал картотека-Дочев ли да му я оправи?

Нямаш и едно правилно заключение в поуста си ... Толкова глупости в един поуст отдавна не бях чел. Емо Костадинов е мениджър и това не подлежи на коментар. Собственикът на ЦСКА са Титан и те казват дали има или няма пари ... Функциите на Емо нямат нищо общо с функциите на Венци Живков. Не е нужно да си Манчестър Юн. , за да имаш мениджър в клуба , дори напротив , ние не сме измислили топлата вода ... Аз продължавам да твърдя , че Емо няма никаква вина за лицензгейт , а и тогава нещата стояха на съвсем друга от днешната основа. Ал. Томов по тия времена не беше собственик и не той даваше парите за трансферите на ЦСКА ... Той само ги отклоняваше в собствения си джоб , не в тоя на Емо Костадинов. За Делев не знам защо си мислите , че са толкова прости нещата ... От Пирин му искаха 450 000 евро , което е меко казано нереална сума , за който и да е български футболист за трансфер в България. Навярно е имало преговори до последно за достигане на консенсус по този казус. За Танев Сираков и ко няма смисъл да говорим ... Който плаща , той поръчва и музиката ... А парите ги дават от Титан ... Кои са бизнес начинанията на Емо Костадинов , които са пропаднали и потънали ? Не е зле преди да седне да напише нещо човек да помисли преди това , иначе става смешен ...

the wall
Контакти:

Мнениеот the wall » 28 юли 2010 20:36

viroglav написа:То затова длъжностите са две ... На Емо Костадинов длъжноста е мениджър , а на Павел Дочев старши треньор. Емо Костадинов се занимава с привличането на футболисти , а Павел Дочев ги тренира и подготвя за мачовете ... Не виждам нищо сензационно и притеснително в това. По цял свят се работи на този принцип ...

пич, надявам се, че се шегуваш... ако под цял свят разбираш България - ок, иначе в 'останалия' свят нещата седят по малко по-различен начин - съгласен съм, че Костадинов се занимава с привличането на футболисти, но ако говороим за техническата част /преговори, условия по договора/, но футболистите си ги избира треньора и това трябва да е ясно... не е нормално треньорът да не знае кой играч ще тренира на другия ден...

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 28 юли 2010 20:37

Като няма вина за Томовите изцепки,да ни открехне какво се е случило,не да се крие като пу*ка зад Гарибов и апашо.Или той е единствения който не е разбрал,какво правят зад гърба му.Горката жертва.Какво викаш-тва дето ти изброих са глупости,а не истина.Незнам с какво те е спечелил тоя пич,освен че беше готин футболист.С това ще го помним,а не с великите бизнес стратегии в името на ЦСКА.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 28 юли 2010 20:49

viroglav написа:
ЦСКА-83 написа:Не е лошо да се сгреши,лошо е да повториш една грешка.Костадинов е един доказан провал(Танев,Сираков & КО,Томовата ера и постоянните му потъващи бизнес начинания)Дето се вика"не ми го фали тоя".Какъв менижър е тоя калитко,да не сме Ман.Юнайтед.Там думата има мениджъра,който е и треньор.Емчо е един директор който му се припокриват функциите с на Венци Живков.Когато тренера му каже искам тоя и тоя,Емилио да решева ще има ли пари за тях и ако да, да ги взима.Също така Делев,чакал картотека-Дочев ли да му я оправи?

Нямаш и едно правилно заключение в поуста си ... Толкова глупости в един поуст отдавна не бях чел. Емо Костадинов е мениджър и това не подлежи на коментар. Собственикът на ЦСКА са Титан и те казват дали има или няма пари ... Функциите на Емо нямат нищо общо с функциите на Венци Живков. Не е нужно да си Манчестър Юн. , за да имаш мениджър в клуба , дори напротив , ние не сме измислили топлата вода ... Аз продължавам да твърдя , че Емо няма никаква вина за лицензгейт , а и тогава нещата стояха на съвсем друга от днешната основа. Ал. Томов по тия времена не беше собственик и не той даваше парите за трансферите на ЦСКА ... Той само ги отклоняваше в собствения си джоб , не в тоя на Емо Костадинов. За Делев не знам защо си мислите , че са толкова прости нещата ... От Пирин му искаха 450 000 евро , което е меко казано нереална сума , за който и да е български футболист за трансфер в България. Навярно е имало преговори до последно за достигане на консенсус по този казус. За Танев Сираков и ко няма смисъл да говорим ... Който плаща , той поръчва и музиката ... А парите ги дават от Титан ... Кои са бизнес начинанията на Емо Костадинов , които са пропаднали и потънали ? Не е зле преди да седне да напише нещо човек да помисли преди това , иначе става смешен ...

+1
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 28 юли 2010 20:57

Браво viroglav абсолютно си прав,но понякога ти се чудя как имаш нервите и търпението да обясняваш елементарни неща на хора които си нямат друга работа, освен да сеят интриги и простотии във форума...
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 юли 2010 21:06

И аз съм съгласен с viroglav,няма какво да се допълни към казаното от него.Той ги разбира нещата и го е доказал,слушайте го! Обаче извън темата,или по-точно малко отстрани-какъв е тоя Еспозито и кво търси в ЦСКА?Аз сега разбирам,че има такъв при вас-някой гледал ли го е -става ли,не става ли...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 28 юли 2010 21:09

този факт,само показва чуваемостта по оста Дочев - Костадинов ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “ЦСКА”