Идеален вариант за нов стадион на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Идеален вариант за нов стадион на ЦСКА
Е там в оня форум попитах конкретно със снимка там ще водим този диалог 

-
- Контакти:
PFC Litex написа:Е там в оня форум попитах конкретно със снимка там ще водим този диалог
По принцип като се казва в рамките на стадиона се има предвид оградите не точно самия стадион към него има прилежащи части включително и паркинг който е извън оградата.
zavinagicska написа:PFC Litex написа:Е там в оня форум попитах конкретно със снимка там ще водим този диалог
По принцип като се казва в рамките на стадиона се има предвид оградите не точно самия стадион към него има прилежащи части включително и паркинг който е извън оградата.
Мани ги тези огради, аз искам да затворим дискусията до момента стадион вътре в стадиона, ако караме по реалните граници ни е ясно, че всичко може, но пък там се появяват другите спънки за които всички знаем.

Ами ако откриеш вътре в стадиона черна дупка, през която да изкараш строителните отпадъци, да вкараш камионите и необходимите строителни материали, може и да затвориш дискусията вътре в стадиона 

-
- Контакти:
PFC Litex написа:zavinagicska написа:PFC Litex написа:Е там в оня форум попитах конкретно със снимка там ще водим този диалог
Мани ги тези огради, аз искам да затворим дискусията до момента стадион вътре в стадиона, ако караме по реалните граници ни е ясно, че всичко може, но пък там се появяват другите спънки за които всички знаем.[/quot
Ако Гришата беше станал собственик на ЦСКА, когато стана Божков сега нямаше да има такава тема, но аз съм оптимист стадион ще има рано или късно.

- david_villa
- Контакти:
Какви молове ви гонят, "Титан" иска да строи стадион и е нормално да има няколко магазина и ресотрант, но това е нормално за всеки модерен стадион, изрично подчертаха, че идеята е друга.
Наистина добра идея , но и да не е това съм сигурен че има още мн решения просто на някои не му се занимава а и отделно държавата неспира да пречи на спорта.Щом има (ако наистина има) инвеститор нз какъв е проблема.
За какво е стадион като няма да се ходи на него, защото билетите били по 10 лв?
В България, ако направят подобен стадион около река при първия дъжд може да се наводни и да слезе у ряката
В България, ако направят подобен стадион около река при първия дъжд може да се наводни и да слезе у ряката
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Red Army написа:Наистина добра идея , но и да не е това съм сигурен че има още мн решения просто на някои не му се занимава а и отделно държавата неспира да пречи на спорта.Щом има (ако наистина има) инвеститор нз какъв е проблема.
Какъв е проблема да се направи някъде другаде? Да се купи една земя, която завинаги да си е собственост на отбора. Нямат желание да построят нещо ново, а само прах в очите. Държавата не ни дава.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
tprodanov написа:Ами ако откриеш вътре в стадиона черна дупка, през която да изкараш строителните отпадъци, да вкараш камионите и необходимите строителни материали, може и да затвориш дискусията вътре в стадиона
И Перловската река е далече от стадиона и няма да е същото!