ЦСКА - Ферл
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Ферл
crap написа:Абе! КОЦЕТО е капитан!!!![]()
![]()
Предвид състава няма кой друг да е, може би единствено Делев, ама все пак... може би е малко странно предвив препирните между него и Дочев...
YA GUNNERS YA
- Roger_Federer
- Контакти:
Благодарим за линка!Иначе очаквам интересен мач,доста експериментален състав,но естествено тези контроли са полезни.Може би победа с 1:0 за ЦСКА.
Единствено Галчев прави добро впечатление...Много ниско темпо, контрола, контрола, ама
Играеме безидейно, бързо губим топката, никаква мисъл, почти без положения... единственото ми успокоение е, че това в момента е по-скоро втория ни състав. Иначе най-добро впечатлнеие правят Галчев и Тиеро (защитниците ни няма да ги слагам, тъй като те нямат почти никаква работа).
Играем само с резервите днес и целта на тренера е да ги пробва 90 минути на макс темпо утре ще играят титулярите и те 90 минути без смяна и те на макс.
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА
- delqnski47
- Контакти:
Гуу написа:Играеме безидейно, бързо губим топката, никаква мисъл, почти без положения... единственото ми успокоение е, че това в момента е по-скоро втория ни състав. Иначе най-добро впечатлнеие правят Галчев и Тиеро (защитниците ни няма да ги слагам, тъй като те нямат почти никаква работа).
И на мен ми правят впечатление единствено тези двамата!Защитниците нямаха няква кой знае каква работа,но въпреки това Коцето и Акуаро спряха две,три опасности пред вратаря!
П.П ''Невероятен'' удар на португалското недоразумение
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Гуу написа:Играеме безидейно, бързо губим топката, никаква мисъл, почти без положения... единственото ми успокоение е, че това в момента е по-скоро втория ни състав. Иначе най-добро впечатлнеие правят Галчев и Тиеро (защитниците ни няма да ги слагам, тъй като те нямат почти никаква работа).
И на мен ми правят впечатление единствено тези двамата!
П.П ''Невероятен'' удар на португалското недоразумение
Ако и тази година е титуляр, вече напарво незнам...