Ще остане ли сектор Г наполовина празен на дербито?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще остане ли сектор Г наполовина празен на дербито?
Той не е бил никога пален та да остане празен

- delqnski47
- Контакти:
emarkon написа:al_ex1 написа:Публиката ще се завърне, когато си отидат тези "фенове"!
Правилно!К.Р за всички лумпени,ултраси и наркомани по стадионите!Никой в Цска не ви иска!Крайно време е да се разбере,че тоя отбор не се състой само от сектор г...
ДУЧЕ,ВЗИМАЙ СЕ ПУБЕРИТЕ И ДАЛЕЧ ОТ НАШИЯ ОТБОР!!!
А така!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Сектор "Г" ще остане не наполовина , а на цяло празен някъде към 70-тата минута 
Последна промяна от kokic1986 на 06 юли 2010 18:45, променено общо 1 път.
Искрено се надявам да остане!
Казвам без грам ирония - почна да ме хваща жал за отношението към вас...
Казвам без грам ирония - почна да ме хваща жал за отношението към вас...
[center]
[/center]
[/center]Re: Ще остане ли сектор Г наполовина празен на дербито?
azzaro написа:Той не е бил никога пален![]()
![]()
![]()
И аз до сега не се сещам да пален сектора и да се е налагало да се намесва пожарната да го гаси

PFC Litex написа:Шоуто е в тази тема
http://forum.cskasofia.com/viewtopic.ph ... &start=780
Наистина е шоу.
GSH:
Мнение Пуснато на: Пет Юли 02, 2010 07:51
Шнур за всички които ше влезнат в Г на дербито
- Един град-един отбор
- Контакти:
Сините типично обожават да пишат във форума на ЦСКА, точно както малцинството от Столипиново пише в темите на Ботев - познато ми е ... и друго ми е познато, за това реших да пусна този пост... Момчета, точно ние от Ботев имаме опит с тези бойкоти и единственото правило, по което се извършват е ВСИЧКИ ИЛИ НИКОЙ ... много е смешно ако отидат половината от публиката и половината си стоят пред телевизорите. Ако решите да бойкотирате мача уведомете и се консултирайте с мнението на тарторите и просто 3-4 яки момченца да стоят в началото на сектора и да не допускат никои! Нещата в управлението на ЦСКА не вървят и определено не е това, което трябва да бъде! Успех!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- POPCORN
- Контакти:
сините да се изнасят от форума и да не ми говорят за пълен сектор, защото миналата година много повече го напълнихме от тях.така че хващайте пътиа и не се мислете за отбор, защото сте си все жалките тъпанари от миналата година!още след няколко дена ще го разберете за Лига Европа.тоя път няма да влезнете ей така без да направите нищо
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Не виждам, защо трябва да обсъждаме темата. Който иска да идва, който иска да не идва на стадиона. Все пак се надявам, че няма да сме по-малко от говедата и копромис ще се намери. Колкото до тебе дето си от Литекс, смятам, че нямаш право да говориш за пълни и празни сектори, защото в Ловеч се събират по 500 човека и то на важните мачове. Дори 2/3 от червените фенове да се откажат пак не можете да ни стигнете като бройка, когато ви идваме на гости.
- BlueAgression
- Контакти:
Момчета от Левски сам, но сам сигурен че и Б и Г ще са пълни защото това е дербито! Помните ли последното дерби ... аз си мислех че и Б нямаше да се напълни 1 во защото много се отказаха да ходят по мачове...2 ро заради това че С.Д. бяха в А сектор...влязох в сектора и беше пълно
...не се притеснявайте сектора ви ще е пълен както винаги са били Б и Г на Левски-Цска
...не се притеснявайте сектора ви ще е пълен както винаги са били Б и Г на Левски-Цска