Ръководството на фенклубът на ЦСКА помага или пречи на клуба

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

pankin
Контакти:

Re: Ръководството на фенклубът на ЦСКА помага или пречи на клуба

Мнениеот pankin » 28 юни 2010 18:19

Вън на Дебелата Свиня-Дучето

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 28 юни 2010 18:33

Angoff написа:Разбира се че пречи така наречения фен-клуб начело с дучето ... след това дето направиха в Мездра не 10 лв ами 100 им са малко , какво искат да платят половината вход по 2 лв (защото другата половина не плаща мислейки се за недосегаеми) и да псувата вандалстват и да колят и бесят в клуба ли ???

Истинските фенове на ЦСКА са във "В" Сектор и малцина от "Г".Ако не бяха "Титан-АС" сега да бяха влезли тези тумори(Тарторите на фенклубовете) в управата на клуба докато кретаме в "В" група !

Срещу тези трябва да се действа с твърда ръка , тези мислят предимно за себе си и не им пука за клуба това са го доказали...

+1
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 28 юни 2010 19:03

Оказва се че учениците не могат да са в сектор Г ?!?!? :evil: :evil: :evil: :cry: :cry:

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 28 юни 2010 19:14

Този дебелак отдавна ми е противен.Личи си,че само вреди на ЦСКА.Трябва да се маха,но... аз съм далеч от София,но ако трябва дори го поуплашете.Щом са истински фенове да се абонират за домакинските мачове...,но явно точно тои е гратисчия.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 28 юни 2010 19:28

От една страна съм против високите цени ,но от друга страна с високите билети повечето псевдофенове ще се отдръпнат и ще останат само най-верните аз си зех карта за Сектор В и не съм съгласен че хората там не подкрепят отбора просто не е толкова бурно колкото им се иска на някои. Аз съм отишъл да гледам мач и да повикам малко а не да стоя прав като наказан и некъв дебил с мегафон да ми казва кога да пея или кога да сядам и да ставам просто е дебилно ,но това си е отделна тема.
Аз заради дудучето съм спрял да ходя в сектор Г с неговите дебилни подръжници неможе да се общува просто няма две мнения
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 28 юни 2010 19:44

MQplaya написа:Аз чух че това с учениците и пенсионерите ще е за А и В сектор.Незнам за Г дали ще има :?

Доколкото се сещам обявиха, че за ученици и пенсионери цената ще е 3 лв. но за сектор В.
Иначе и аз мисля, че тия 10 лв. са много. До тия ли пари опряха Титан???
Май с това си връщат за Мездра.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
Berba M.U.
Контакти:

Мнениеот Berba M.U. » 28 юни 2010 19:49

Аз от 2 години ви говоря за този дебел самозванец,той е паразит във фенклуба а и в частност за самият клуб,жалко че не съм за постоянно в БГ иначе първи ще се изправя срещу този помияр.Твърдо заставам зад хората които не одобряват работата на дучето и съм твърдо за това той вече да бъде сменен.Стига паразитизъм във фенклубовете на любимият ни отбор.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юни 2010 21:10

Ако си ИСТИНСКИ фен на ЦСКА,парите няма да ти бъдат от значение!Дали ще е 1,10 или 100 лева на мен ми е се тая!Любовта ми към този клуб не може да се измери с пари,затова не ми прави впечатление!
А един колега по горе каза,че високите цени на билетите ще отблъсне донякъде псевдофеновете и всякаква измет от Сектора,който и без това е тъпкан с такива!Затова аз съм съгласен да са високи цените,защото знам,че инвестирам в НАШИЯ клуб!
А пък това да издигнеш такъв надпис на първата тренировка е меко казано МАЛОУМНО!Има си начини да протестираш,но за мен това беше прекалено и това не бяха истински фенове на ЦСКА!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 28 юни 2010 22:11

etgecata1 написа:
MQplaya написа:Аз чух че това с учениците и пенсионерите ще е за А и В сектор.Незнам за Г дали ще има :?

Доколкото се сещам обявиха, че за ученици и пенсионери цената ще е 3 лв. но за сектор В.
Иначе и аз мисля, че тия 10 лв. са много. До тия ли пари опряха Титан???
Май с това си връщат за Мездра.
тва са глупости кво му е скъпото на билет за мач на стоинос евро аре спрете се даже малко ги вдигнаха трябваше най ефтиния да е 15лв а и ако си купиш карта билета ти излиза цели 4 лв цена на кафе и кола пред НДК
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 28 юни 2010 22:15

А ЗА СЛУЧЕЯ В МЕЗДРА ДУЧЕТО БЕШЕ ИНИЦИЯТОР А НЕ ЖЕРТВА И ЕДНИ ПИЛЕЦАТА ГОВОРЯТ ЧЕ Е ВЗЕЛ ПАРИ ОТ ЕДНО ДЖУДЖЕ ОТ ЛОВЕЧ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “ЦСКА”