PFC Litex написа:Уважавай за да бъдеш уважаван
В наше село пък го знаем бий за да те уважават

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
PFC Litex написа:Уважавай за да бъдеш уважаван
msm написа:PFC Litex написа:Не, не съм, но лекичко са спестили да кажат в статията, че Левски и Литекс вече членуват там от доста време с цел да си изпишат вежди, за това казах "Добре дошли при големите"
И от какъв зор трябва да се споменават Левски и Литекс, че не се сещам? Някъде да е споменато, че ЦСКА е първия, втория или третия? Ама нали трябва да се ръчка. Е, за това няма да се оправим в тая скапана държава. Винаги ли трябва да си ги мерим? Аман от комплекси!
msm написа:PFC Litex написа:Не, не съм, но лекичко са спестили да кажат в статията, че Левски и Литекс вече членуват там от доста време с цел да си изпишат вежди, за това казах "Добре дошли при големите"
И от какъв зор трябва да се споменават Левски и Литекс, че не се сещам? Някъде да е споменато, че ЦСКА е първия, втория или третия? Ама нали трябва да се ръчка. Е, за това няма да се оправим в тая скапана държава. Винаги ли трябва да си ги мерим?
И от какъв зор трябва да се споменават Левски и Литекс, че не се сещам? Някъде да е споменато, че ЦСКА е първия, втория или третия? Ама нали трябва да се ръчка. Е, за това няма да се оправим в тая скапана държава. Винаги ли трябва да си ги мерим? Аман от комплекси!
PFC Litex написа:msm написа:PFC Litex написа:Не, не съм, но лекичко са спестили да кажат в статията, че Левски и Литекс вече членуват там от доста време с цел да си изпишат вежди, за това казах "Добре дошли при големите"
За уважение на ръководно ниво между клубовете чувал ли си?
msm написа:А вие случайно да сте прочели, че инфото е от официалния сайт на ЦСКА? И че новината е за приемане на ЦСКА в асоциацията, а не кой по-ред БГ отбор е.
msm написа:И какво сега, дай да изредим всички участници в асоциацията от уважение. За мен това си е чист комплекс от ваша страна, пък вие си го преиначавайте както си искате.
Parmalat написа:msm написа:PFC Litex написа:Не, не съм, но лекичко са спестили да кажат в статията, че Левски и Литекс вече членуват там от доста време с цел да си изпишат вежди, за това казах "Добре дошли при големите"
Ами поне може да се спомене в едно изречение ,че Литекс и Левски също са членове,защото така някой обикновен фен който незнае кои са членовете на ЕКА ще помисли ,че ЦСКА са единствения представител от България.
blue magic написа:msm написа:А вие случайно да сте прочели, че инфото е от официалния сайт на ЦСКА? И че новината е за приемане на ЦСКА в асоциацията, а не кой по-ред БГ отбор е.
С или без ред е факт, че сте поканени доста след ЛЕВСКИ и Литекс. Това показва кой има по значимо място в Европа. Някога сте имали успехи там , но както се пее в песента - Някога, но не сега...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта