Отговорът на Нейков: ЦСКА първо да си плати боклуците

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Отговорът на Нейков: ЦСКА първо да си плати боклуците

Мнениеот PFC Litex » 08 юни 2010 18:50

Оставете плащанията, на мен ми е по интересно как до момента Титан разиграват всички червени фенове.

Защо към този момент няма внесен проект в МФВС?
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2010 19:04

kiko75 написа:
Кашчей написа:
kiko75 написа:ми пич как да платят за нещо което имат да полочават близо 100 милиона от държавата аре спрета тая дрога и не пишете на изус

И тези 100 милиона са за... ?
а според тебе за какво са за ябалки и круши ТИТАН КАКЪВ ИМ Е БИЗНЕСА

За този си основен бизнес, сметосъбирането, ТИТАН-АС имат договори само с определен брой общини, но надали и с държавата, за да им дължи тя нещо.
Пич, явно много неща не са ти ясни (освен правописа).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 08 юни 2010 19:06

Прав си е
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2010 19:07

PFC Litex написа:Оставете плащанията, на мен ми е по интересно как до момента Титан разиграват всички червени фенове.

Че то това е целта им-да нагнетяват напрежение и неприязън към държавните институции.Колко му трябва на един фен, независимо от клубната принадлежност, за да повярва на такива розови сънища.Мисленето остава на заден план.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mnts
Контакти:

Мнениеот mnts » 08 юни 2010 19:08

PFC Litex написа:Оставете плащанията, на мен ми е по интересно как до момента Титан разиграват всички червени фенове.

По-лошото е, че феновете им вярват и се филмират. Ето почнаха заплахите към Нейков, а какво е виновен човека ? Всички искат ред и закони в държавата, но когато става въпрос за самия него или както е в случая за любимия му отбор, изведнъж законите трябва да се заобикалят, така ли ? И аре някой да ми обясни, как ТИТАН ще убедят каквито и да е инвеститори, да им дадът ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ за построяването на стадион, когато не спазват и не изплащат месечна вноска от 25 000 лева ? Кой ще си рискува парите с хора, които не дават никакви гаранции ? Да, наистина се говори наизуст, ама от вас!
Последна промяна от mnts на 08 юни 2010 19:09, променено общо 1 път.
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 юни 2010 19:09

Глупости, никой никого не разиграва. Наистина ли си мислиш ли, че внасянето на проекта е основния проблем тук ?

Като няма внесен проект, тогава защо Нейков се изказва, че ЦСКА първо трябва да плати задълженията си за наем ? Предвид приказките на Свилен Нейков, се разбира, че де факто на Титан АС им се отказва да строят нов стадион още преди внасянето на въпросния им проект.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 юни 2010 19:13

Гуу написа:

Глупости, никой никого не разиграва. Наистина ли си мислиш ли, че внасянето на проекта е основния проблем тук ?

Като няма внесен проект, тогава защо Нейков се изказва, че ЦСКА първо трябва да плати задълженията си за наем ? Предвид приказките на Свилен Нейков, се разбира, че де факто на Титан АС им се отказва да строят нов стадион още преди внасянето на въпросния им проект.

Казах оставям настрани задълженията на ЦСКА. Говорим чисто технически за проекта.
МФВС къде казаха, че на база внесения проект и това което искат да бъде направено, същото няма как да се реализира еди къде си, по-еди какви си причини.

Пак питам защо не е внесен проекта, а само пуснаха мухата чрез официалния сайт и нищо повече, в министерството на база такава информация становище не могат да дадат.
Изображение

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 08 юни 2010 19:27

Айде стига сте въртяли плочата, че вие сте единствените, които плащат наем. Плащате наем ... САМО НА ХАРТИЯ! Ако плащахте наем, защо имате задължения за около 2 милиона (вече сигурно са повече). Държавата дължала на ЦСКА 100 милиона? И как го решихте това? Сигурно още вярвате, че сте наследници на АС-23?

Дължат пари на кой ли не (като започнем от държавата, минем през различни клубове, та свършим с бивши и настоящи треньори и играчи), те тръгнали стадион да правят. Прав е Нейков като казва, че първо да си изчистите задълженията и тогава да мислите за стадион!!!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 юни 2010 19:30

Гуу написа:

Съгласен ли си аз да ти ползвам апартамента без да плащам за около 10-на години, а след това да писна, че не ми даваш да го преустроя на търговски обект?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
red_fan87
Контакти:

Мнениеот red_fan87 » 08 юни 2010 19:35

Parmalat написа:
Dankow написа:Tebe towa kwo te zasqga :?:

Засяга ме като гражданин на Република България и човек който иска да види дали ще бъдат потъпкани бългрските закони с разрешението на строеж на стадион в парк 8-)

[offtopic]P.S Пиши на родният си език.[/offtopic]

П.С.Parmalat ти форум на твоя отбор нямаш ли си?
Последна промяна от red_fan87 на 08 юни 2010 19:41, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”